Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision ve MvÖ

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Demin trt'de izledim ne nane yediklerini.
Mvöyü pek severim her yerde savunurum falan. gay değil lan onlar, babandır esas gay diye kaç kişiye girişmişliğim vardır. şaka bi yana, mvö'den dünya gündeminde olup bitenleri iğneleyen ingilizce bişeyler beklerken bildiğin diğer X kadar 'ağlak rock' parçasına benzemiş olan türkçe lirikli sıradan bir şarkı yapmışlar. Hiç bir özelliği yok, oy toplayamayacak bi şarkı orası kesin öte yandan normal albümlerine bi yaptıkları bi şarkıyı eurovision zamanına denk gelmiş gibi koyuvermişler. Niteliksiz geldi kısaca.
Tabii bi kere dinledim sadece ama ilk izlenim budur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı ritme söz güzel olsa biraz daha iyi olurdu.. melodi hafiften güzel diye içimden avrupalılar nasıl olsa anlamaz bunların şarkısını oy verir mi diye geçirdim ama şarkının melodiside tam vasat..

şöyle bir kere dinledin mi akılda kalıcak birşey çalınması gerek orda.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya.
o nası bir giriştir,
atari oyunlarının 8 bitlik müzikleri ile 80lerin rock parçalarının sentezi gibi bir giriş.
çok kötü lan.
türk ezgileri ile harmanlanan rockı seviyor avrupa, bunu da demir demirkan ve sertabın parçasında gördük.
trt kendine gelsin, böle dandik gruplar ve şarkılar yerine pentagramı yollayalım.
almora da olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi
giriş..
MÜKEMMEL HASTA OLDUM LAN
mvö hayatımda dinlemem ama nedense bu şarkısını sevdim bayağı yahu.
Evet ingilizce olayında arkadaşlara katılıyorum , gene Türkiye TÜRKÇE şarkısıyla katılacak geyikleri dönüyor gereksiz yere ama nereye kadar bakalım. Açıkçası kaç yıldır ingilizce çıkıyoruz Türkçe çıkmayalı oldu baya herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...