Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 evet. şuan canlı olarak yayınlanıyor. merakla beklediğim bir umut vardı. iğrenc bir şarkı çıktı. oluruz anca 10. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kim seçildi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 mvö galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 beğenmedim ya. zor kazanır bu şarkı bence =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Türkçe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Demin trt'de izledim ne nane yediklerini. Mvöyü pek severim her yerde savunurum falan. gay değil lan onlar, babandır esas gay diye kaç kişiye girişmişliğim vardır. şaka bi yana, mvö'den dünya gündeminde olup bitenleri iğneleyen ingilizce bişeyler beklerken bildiğin diğer X kadar 'ağlak rock' parçasına benzemiş olan türkçe lirikli sıradan bir şarkı yapmışlar. Hiç bir özelliği yok, oy toplayamayacak bi şarkı orası kesin öte yandan normal albümlerine bi yaptıkları bi şarkıyı eurovision zamanına denk gelmiş gibi koyuvermişler. Niteliksiz geldi kısaca. Tabii bi kere dinledim sadece ama ilk izlenim budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 aynı ritme söz güzel olsa biraz daha iyi olurdu.. melodi hafiften güzel diye içimden avrupalılar nasıl olsa anlamaz bunların şarkısını oy verir mi diye geçirdim ama şarkının melodiside tam vasat.. şöyle bir kere dinledin mi akılda kalıcak birşey çalınması gerek orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ben 30-40 saniyesine denk geldim. Çok sıradan geldi bana da. Tam versiyonunu nette bulan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ben hiç dinleyemedim bi gorsek bea merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?12,3128820 sen 8dk önce açmışsın ama yanlış bölüme açmışsın onun için benim konudan devam edilmesi daha caiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Geceye doğru düşer yutupa tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mor ve Ötesi - Deli Diye bir şarkı. Çok kötü. Beğenmedim. Müzik bilgim olmadığı için, sadece bir dinleyici oldugum için, ve sadece güzel veya değil demek için KONUDIŞI na yazıyorum. Müzik bölümü olacaksa zorla buyrun taşıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=00Z2xW33_GQ& ben beğendim. ama en azından nakarat ingilizce olmalı. yoksa iş yapacak şarkı değil eurovisionda. iç piyasada gider ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 pardon edik yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 seneye severim bu şarkıyı.bilemedin sonraki sene.ama sevmedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ilk 30 saniye sonra kapattım. gayet başarısız. gene kimse anlamicak şarkıyı, her şarkıları gibi aynı melodi. artık ingilizce şarkı YAPMAK LAZIM koskoca almanya bile ingilizce şarkılarla katılmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bu ne ya. o nası bir giriştir, atari oyunlarının 8 bitlik müzikleri ile 80lerin rock parçalarının sentezi gibi bir giriş. çok kötü lan. türk ezgileri ile harmanlanan rockı seviyor avrupa, bunu da demir demirkan ve sertabın parçasında gördük. trt kendine gelsin, böle dandik gruplar ve şarkılar yerine pentagramı yollayalım. almora da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 oy alamaz bu şarkı. kalite olarak da hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ciddi gruplarım katılacağını sanmam (Dreamtone mesela). Pek iyi bir yarışma değil bu, çok piyasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kotu degil sarki, her sene oldugu gibi bu ne, olmamis, hic puan almaz tripleri gelmis. almazsa da almaz, yemisim orovizyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kötü değil, iyi de değil ancak önemli olan kazanmak. kazanabileceğini hiç sanmıyorum. eurovision bence dünyadaki en salak müzik organizasyonu, sadece kazanınca veya lordi gibi ilginç birşey olunca keyfi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ginaly said: trt kendine gelsin, böle dandik gruplar ve şarkılar yerine pentagramı yollayalım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bu şarkıyı eurovizyonda mundar ediceklerine yeni albümlerine koysalarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 O kadar da rezalet bir şarkı değil be. Hani "standart pop şarkısı" ama, "Çok kötü" de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 abi giriş.. MÜKEMMEL HASTA OLDUM LAN mvö hayatımda dinlemem ama nedense bu şarkısını sevdim bayağı yahu. Evet ingilizce olayında arkadaşlara katılıyorum , gene Türkiye TÜRKÇE şarkısıyla katılacak geyikleri dönüyor gereksiz yere ama nereye kadar bakalım. Açıkçası kaç yıldır ingilizce çıkıyoruz Türkçe çıkmayalı oldu baya herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar