kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 içmenin yağ yakımına katkısı olduğu gibi saçma sapan bişey duydum, buraya da sormak istedim böyle bişey var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sodaya limon sık iç hacı. zamanında denemiştim. işe yarıyor. gerçi ceteris paribus ile ispatlamış değilim ama katkısı olmuştur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ceteris paribus ile ispatlancak bişey değil ki yavrum bu dfds ayrıca limon soda kombosu güzel oluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Asitli şeyler tavsiye edilmez antrenman sonrası. Soda + Ayran, Soda + Meyve Suyu kombinasyonlarını tavsiye ederim. Yağ yakımına pek bir etkisi olduğunu sanmıyorum fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Soda asidik değil bazik :P . Su sodadan daha yararlıdır yağ yakımında kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bir bilgi: soda her zaman yararlı bir soru: ceterus paribus ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ceteris paribus şöle bişi; güzel ee aslında bi değişken alırsın ve diğerlerini sabit tutup genele olan etkisini incelersin gibi bişi demek kabaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ceteris paribus'u iktisatta görmüştüm hey gidi bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kontrollü deney ne zaman unutldu, nerede yaşıyorum lan ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Soda + ayran favorim,çok farklı ve ferah bir tadı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 soda ne kadar faydalı? yağ yakımına yararlı diye içip içip böbreklerimizi elimize almayalım sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ne sodayla ne de başka bir gazlı içecekle yağ yakmanız "imkansızdır". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Soda için,cilde iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Churcill de güzeldir. Ama çok ekşi adi şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 su yerine soda da olur spor sonrası. hatta mineral bakımından daha zengin olduğu için daha iyi olabilir.. yağ yakımını hızlandırmak istiyosanız yeşil çay için. spordan sonra arkadaşlarınızla bi yere mi oturdunuz? yeşil çay... eve gelince yeşil çay... falan yani antreman sonrası yeşil çay içmek yağ yakımını hızlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 evet yeşil çay. ben de içiyorum. kuru meyva falan da alın. acıkır gibi olduğunuzda atın ağzınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar