Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Topic açılmamış sanırım bunla ilgili. Emin Çölaşan konuk yazar olarak Gazeteport sitesi için bir yazı yazmış. Devamı gelir mi bilmiyorum. Ama internet sitelerinde yazmak yerine gazetelerde yazsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Buyrun yazı: http://www.gazeteport.com.tr/SIYASET/NEWS1/GP_154205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hiç hürriyet okumadım fakat tüm medyanın iktidarı pohpohladığını düşünüyorum. Bu yüzden yazıyı kısmi olarak haklı buldum. Bu çoğu zaman böyle olmuştur zaten.. gazeteler överler iktidarları arada bir "filaş" başlık atılır okurun uyanmaması sağlanır, bu böyle sürer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hürriyet resmen 180 derece döndü, Çölaşan güzel özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 delikanlı muhalif yazar bir yazısı ilk kez kesildiği zaman çıkar bunları anlatırdı diyeceğim de zaten geçmişte konuşuldu bunlar. bekir çoşkun'nun mu kalemi satılık diyor, bişe diyor da artık bir önemi yok. nasılsa bundan sonra ancak yazıları webte yayınlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 star,bugün,yenişafak,hürriyet,sabah,zaman,vakit.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sozcu gazetesinde yaziyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 slickers said: star,bugün,yenişafak,hürriyet,sabah,zaman,vakit.... Hepside kolpa gazeteler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 zaidral said: sozcu gazetesinde yaziyor zaten daha önce de söylediğim gibi onlar eski yazıları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 slickers said: star,bugün,yenişafak,hürriyet,sabah,zaman,vakit.... eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 off pis ayar vermiş cidden, ertuğrulun cevabını merakla bekliyoruz.. ama bu gazeteport kimindi, fatih altaylının değil miydi? ve emin çölaşan fatih altaylıyla kavgalı değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 gazeteport yavuz semerci nindir.fatih altaylı bir dönem orada yazılarını yayınladı, ciner kanal1 ile habertürk ü alınca oraya geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Emin Çölaşanı 4 5 sene Hürriyet Gazetesi'nde her gün okudum. Aydın Doğan'ın ne kadar iyi biri olduğunu ve her zaman kendilerine sahip çıkan, özgürlükten yana biri olduğunu yazar dururdu. 5 6 ayda bir böyle yazılarını bulmak mümkün. Ne zamanki kovuldu Aydın Doğan'ın gerçek yüzünü keşfetti. Kovulmasa bugün hala Aydın Doğan babamızdır bizim gibi yazılarına devam edecekti. Söylediklerine sonuna kadar katılırım. O sadece bu iktidara değil tüm iktidarları eleştirirdi. Kalemi de güçlüdür, zekası da çoktur. Ama bu Aydın Doğan'ı öven yazıları da zamanında yok değildi. Şimdi buraya çıkıp Aydın Doğan'ı yerden yere vurmanın manası da yok. Emin Çölaşan'ın benim kafamda tek takıldığım yeri burasıdır. Yoksa söylediklerine %99 katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 emin çölaşandaki çelişki, aydın doğanın hükümeti desteklerken türban konusundaki 180 derece dönmesi çelişkisi ile karşılaştırılamaz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bu Aydın ne belaymış arkadaş herkes ondan dertli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Emin Çölaşan'ın gazeteportta yazdığı gibi, bu türban için şöyle bir diş göstermedir, sonra yine akpnin rayına girer o gazete. Dediği gibi Aydın Doğan'ı silebilirler hemen, Sabancı nasıl tepetaklak olduysa bunlarda olabilir, Tayyip'in gücü var şu an. Ama ikisininde birbirine ihtiyyacı var. Herkes birbirinin sırtını kaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Drakkahn said: Emin Çölaşanı 4 5 sene Hürriyet Gazetesi'nde her gün okudum. Aydın Doğan'ın ne kadar iyi biri olduğunu ve her zaman kendilerine sahip çıkan, özgürlükten yana biri olduğunu yazar dururdu. 5 6 ayda bir böyle yazılarını bulmak mümkün. Ne zamanki kovuldu Aydın Doğan'ın gerçek yüzünü keşfetti. Kovulmasa bugün hala Aydın Doğan babamızdır bizim gibi yazılarına devam edecekti. Söylediklerine sonuna kadar katılırım. O sadece bu iktidara değil tüm iktidarları eleştirirdi. Kalemi de güçlüdür, zekası da çoktur. Ama bu Aydın Doğan'ı öven yazıları da zamanında yok değildi. Şimdi buraya çıkıp Aydın Doğan'ı yerden yere vurmanın manası da yok. Emin Çölaşan'ın benim kafamda tek takıldığım yeri burasıdır. Yoksa söylediklerine %99 katılırım. ne yapicaktiki patronu adamin :p aydin dogan serefsizdir yazsa o gazetede ne kadar barinicakti? aydin dogani pohpohladigi halde adami kovdular pohpohlamasa co kdaha cabuk yollarlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Drakkahn said: Emin Çölaşanı 4 5 sene Hürriyet Gazetesi'nde her gün okudum. Aydın Doğan'ın ne kadar iyi biri olduğunu ve her zaman kendilerine sahip çıkan, özgürlükten yana biri olduğunu yazar dururdu. 5 6 ayda bir böyle yazılarını bulmak mümkün. Ne zamanki kovuldu Aydın Doğan'ın gerçek yüzünü keşfetti. Kovulmasa bugün hala Aydın Doğan babamızdır bizim gibi yazılarına devam edecekti. Söylediklerine sonuna kadar katılırım. O sadece bu iktidara değil tüm iktidarları eleştirirdi. Kalemi de güçlüdür, zekası da çoktur. Ama bu Aydın Doğan'ı öven yazıları da zamanında yok değildi. Şimdi buraya çıkıp Aydın Doğan'ı yerden yere vurmanın manası da yok. Emin Çölaşan'ın benim kafamda tek takıldığım yeri burasıdır. Yoksa söylediklerine %99 katılırım. aydın doğan'ı öven bir yazısı hatırlamıyorum. ancak bir yerde patronunu ne kadar sevmesen de, orda belirli bir konumda bulunursan, ordan pek vazgeçmeyi düşünmessin. emin çölaşan hakkında "kovuldu ya, o yüzden 180 derece dönüverdi, intikam almaya çalışıyor" felan deniliyor da, bazı şeyler gözardı ediliyor bu söylenirken. mesela emin çölaşan, aydın doğan'dan önce girmişti hürriyet'e. yani aydın doğan sayesinde girmedi, ya da aydın doğan için girmedi. bir de "madem bunun ikiyüzlüğünü biliyordu, neden yazmıyordu" deniliyor. emin çölaşan şimdiye kadar belgelerle konuşan biri olmuştur. birşeyin belgeleri varsa onu göstererek konuşurdu. peki ya aydın doğan için böyle birşey nasıl yapabilir ki? "bakın nasıl dönek adam, daha dün bunu demişti şimdi bunu diyor" nasıl diycek? ha bir de öyle birşey yapsaydı, aynı kişiler çıkıp "bir köşe yetmedi adam, gazeteyi ele geçirmek için böyle şeyler yapıyor" denmez miydi? ben haklı görüyorum hürriyet'ten önce değil sonrasında aydın doğan hakkında konuşmakta. dediğim gibi "bunları biliyorsa madem niye köşesinde yazmadı" ile "bunları yazıyor çünkü gazeteyi ele geçirmek istiyor" arasında sıkıştırılmış durumda adam. aydın doğan'ın nasıl bir gazete politikası izlediği belli. 2002 seçimlerinden önce tarafsız bir çizgideydi hürriyet gazetesi. 2002 senesinde akp başa geldi, hemen ondan sonra akp hakkında çok övücü yazılar yazmaya başladı hürriyet. ondan sonra, bir sonraki seçimlere doğru bu övücülüğü yavaş yavaş azalmaya başladı. ve tam seçim öncesi chp'yi destekler konuma geçti. seçim sonrası akp başa geçti ve tekrar akp lehine yazılar yazmaya başlandı. ama bir baktılar, sabah'ın ihalesini felan aydın doğan'a vermediler, bazı konularda pürüz çıkardılar, ve şu an hürriyet, en büyük akp düşmanı gibi davranıyor gazetede. yani benim anlamadığım, gazetenin bir çizgisi olur. bu yüzden vakit'e bile hürriyet'ten daha çok saygı duyuyorum. gerçi hürriyet'te 2-3 tane çizgisi hiç değişmeyen adam var. mesela bekir coşkun, özdemir ince, oktay ekşi. bunları çok severim ve beğenerek okurum. ertuğrul özkök gibi adamlar rüzgar nerden eserse oraya doğru giderken, bunların çizgisi bellidir ve hep o rotada devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 sir said: off pis ayar vermiş cidden, ertuğrulun cevabını merakla bekliyoruz.. ama bu gazeteport kimindi, fatih altaylının değil miydi? ve emin çölaşan fatih altaylıyla kavgalı değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? fatih altaylı tuhaf bir adam. zamanında hürriyet'te severek okurdum onu. ama 2002 seçiminden sonra değişti birden bire. tayyip erdoğan'la enseye şaplak muhabbetine girdi. yok kızımla şunu şunu yaptık, erdoğan kızımı öptü vs felan tuhaf şeyler. ama hürriyet'ten ayrılıp sabah'a geçince bir anda değişip eski halinden beter akp düşmanı kesildi. bilmiyorum noldu da böyle tayyip erdoğan'ı sevdi de, noldu da böyle düşman kesildi. zaten akp sabahı satın aldıktan sonra sabah'tan da ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 açıkçası Emin Çölaşan'dan ben bu aralar böyle bir çıkış bekliyordum. haftalardır türban tartışıyoruz ve emin çölaşandan tık yok. diyordum ve çıkmış ortaya. "411 el kaosa kalktı" manşetini gördüğümde baya şaşırmıştım ben de. ne oldu da böyle papaz oldular bilinmez. fakat yakında emin çölaşanın da dediği gibi tekrar kanka olurlar. aydın doğanın vergi borcunun oldukça yüksek olduğu ve hükümetin bunu hasıraltı ettiği bilinen birşey. dolayısıyla hükümet yakında sıkıştırmaya başlar ve bu yüzden doğan holding yine akpyi pompalamaya devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar