ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 LOL havuz değil lan o. Bildiğin göl, hatta deniz ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Penthesilea said: _ILuVaTaR_ said: e deniz suyuymuş yüzülür belki(ben yüzemem de).aritiliyor = tuzu gidiyor valla arıtmayı tuz gidiyor olarak algılamadım ben,neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Asteroth said: İsraf'tan ziyade, akıllıca bir yatırım bence. Olay para değil, kaynak meselesiydi. Yani o havuzdan kazandığın parayla köylere yatırım yapsan bile kaynakların israfı söz konusu burda, birileri soğuk suda yüzemiyor diye gerek yok böyle şeylere ama boşver arada böyle çılgınlıklar yapmak lazım. Götürseler beni oraya, yüzmem mi o havuzda? Yüzerim ^^ Bu arada tuzlu suyla yapılan havuzlar da var, havuz diye tatlı su olmak zorunda değil. Gidip tatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ohanzi one lam.gavur yapıyor kaderşim.kasmışlar, kazmışlar yapmışlar.... la bide oraya harcanan su ile ankaranın 3 yıllık su ihtiyacı giderilebir bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yiyosa bu havuzun problemini çözün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 o havuz gerçekten okyanus suyu soğuk olduğu için yapılmış. oynanus suyu alınıyor arıtılıyor temizleniyor ve belirli bir ısıtıcıdan geçiyor 70 küsür dereceydi sanırım ısıtıcının ısısı insanlar okyanusta yüzemediği zaman yüzsünler diye yapılmış ama abartılmış biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 israf yok ki, 2 metre uxaktaki suyu alip havuza koymuslar, gene buharlasip okyanusa donucek, sonra gene alicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 göl bu bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bunun temizligiyle, hijyen sorunlariyla basa cikilmaz be. ayrica deniz suyu kullanilan havuzlarda tuzun tam olarak aritilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 100 metre yüzerim can kurtaran kıyıdan kıyıdan takip etsin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 toplanıp gidelim işte bir hafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 havuzlarda şöylesi bir huyum var; havuzların genelde dikdörtgen olduğunu düşünürsek ben ne zaman yüzmeye başlasan iki köşegenin kesiştiği noktada ayağıma kramp girer. Evet her yere en uzak olan noktada..gerçi o havuza girsem büyük ihitmal o noktaya varamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 gorgusuz bunlar ya birakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 çok güzel gözüküyor be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Büyünce bende yaptırcam bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Hakatten çok çekici duruyor , bu havuzun temizliğini nasıl yaptıklarını düşünüyorum baya masraflı olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 haberlerde izlemiştim ben bunu..30 metreyi aşan derinlikte bölümleri varmış..dalış için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Abi bunun su masrafı ne kadar ayda? Türksün di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 CaNNi said: Büyünce bende yaptırcam bundan uslu çocuk olursan şirinleride görebilirsin tabi.. :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 de ayrı :P post kasmak içindi üstüne alınma ayar vermek istemedim sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 denizin kenarına havuz ne kadar saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hmm okumuş olsaydın deniz suyunun çok soğuk olduğunu ve turist çekebilmek için dev havuz görselliği + yüzülebilir bir ortam yaratma amacı ile inşaa edildiğini ve nihayetinde çok akıllıca olduğunu görebilirdin.. çok canım sıkkın, evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 deniz kenarında denize girememeye çok saçma diyorum öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oha gerçekten öküz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 eisenheim said: CaNNi said: Büyünce bende yaptırcam bundan uslu çocuk olursan şirinleride görebilirsin tabi.. :D sdf Oha yeni gördüm :P Ben şirinleri 4 yaşındayken görmüştüm. Çok usluydum çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar