PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 şilide algarrobo şehrinde san alfonso del mar otelinde bulunan bir havuzmuş... boyu 1 km den uzun(3,323 feet) ve 250 bin metreküp su alıyor. deniz soğuk oluyormuş ondan yapmışlar :) http://www.sanalfonso.cl/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 o da deniz suyu büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ben bi tarafından dalıp dier tarafından çıkabiliorum işte o havuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 lol ben geri de dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yiyosa dipten kum çıkarın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 işeyen olsa kimsenin ruhu duymaz hatta dalga bilem olur burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Başından sonuna kac dakikada yüzülür acaba.. denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Günde kaç kg klor ister bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Killer said: o da deniz suyu büyük ihtimal. evet deniz suyu.artıılıyo,hazır hale getirilio ve sunuluyo yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Artık havuzdayım demek yetmez ha, cepten aramak lazım350. metrede buluşalım diye falan.. O ne be havuz mu olur öyle devirdaym olmaz orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 2 tane köye yol su elektrik götürülür o parayla, kızıyorum israfa. şairene bir yönüm de var, yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 efsaneymiş hakikaten, bir uçtan bir uca yüzdün mü günlük ihtiyacını karşılarsın heralde tabi yerse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bi km yüzülür yav =) hemde harbi günlük spor ihtiacını karşılar +1 kingpin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 normal şartlarda öyle kimse kolay kolay yüzemez aşina değilsen yüzmeye patlarsın ortasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Haha havuz suyunda nah yuzulur 1km, ben yolda geberirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 havuz bu deniz değil, 1 km zor yüzersin durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Penthesilea said: nah DoruK said: zor eşanlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 e deniz suyuymuş yüzülür belki(ben yüzemem de). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 huun said: 2 tane köye yol su elektrik götürülür o parayla, kızıyorum israfa. şairene bir yönüm de var, yok değil. Discovery Channel'daki bir belgeselde bahsetmişlerdi bu havuzdan. Önce senin gibi fazlasıyla karşı çıkılmış "israf" denilerek fakat sonra havuzun getirdiği paranın, maliyeti kolayca çıkartıp, delicesine kâr getirdiği ortaya çıkmış. İsraf'tan ziyade, akıllıca bir yatırım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hani küçükken kantine havuz yaptıracam geyikleri döner ya,adamlar inanmış,ve abartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 haberlerde görmüştüm.. adamlar deniz yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 _ILuVaTaR_ said: e deniz suyuymuş yüzülür belki(ben yüzemem de).aritiliyor = tuzu gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 göl lan o ne havuzu algarrobo'nun birinci en büyük gölü herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 araplardan beklerdim bak kaçırmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar