Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Evet bir gerçeği daha gözler önüne seriyorum. dam dam dam :) Şimdi herhangi bir domain arama sitesine girip alınmamış bi .com domaini buluyorsunuz. Sonra o bulduğunuz domain'i networksolutions.com sitesinde aratıyorsunuz. Son olarak, ilk arattığınız yerde o .com uzantılı domain'i bi daha aratıyorsunuz. O da ne? domaininiz alınmış!! alala ne alaka kim aldı? sizce kim aldı? ya da başka deyişle kim block'ladı? tabiki networksolutions.. Bilmiyorum bu şerefsizce uygulamayı başka registrar'lar da yapıyo mu? Ama paylaşmak istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bu uygulamayı yanılmıyorsam birçok domain firması yapıyor musteri kaçırmamak adına! Etik mi dersen değil! Ama alıcaksan bizden alıcaksın diorlar. Çok zarar vermek istiyosan, surekli domain arat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 evet etik değil kesinlikle.. anlamaya çalıştığım ne kadar süreliğine blok edebiliyolar? Ayrıcalık mı tanınmış onlara acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Network Solutions steals domain ideas; Confirmed! bi de bu var http://www.dotsauce.com/2008/01/08/networksolutions-scandal-hijacking-domain-searches/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 rastgele denedim sonuç: http://www.mahomahomaho.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 dasaa benden çok yaşayacak ^^ ICANN, registrar'lara 5 günlük ücretsiz domain test etme süresi veriyor. Domain'in potansiyelini ölçmek için.. Ama bazı registrar'lar bunu kötüye kullanıyor, kendi sitesinden arattığınız domain'i otomatik olarak 5 günlüğüne alıyor (maliyetsiz). bu da büyük problem yaratıyor haliyle.. anahtar kelime: domain tasting, domain taster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Aman network solutions'tan uzak durun. godaddy'den alacaktım, arkadaş network solutions'u önerdi, bir baktım alamıyorum başka yerden. 5 gün olayınıda bilmiyordum, mecburen network'ten almak zorunda kaldım, 60 gün geçsin direk godaddy'ye transfer edicem domain'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Birde 35 dolara satıyormuş heralde.. Uyanıklığa gel.. Hey gidi Networksolutions neydin ne oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar