Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Vay AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 filmin afişlerdeki ismi "O. Çocukları" için yapımcıya sormuş bir gazeteci, yanlış anlaşılabilir m, bu isim diye (naif biriymiş belli ki soruyu soran), Yok demiş yapımcı anlaşılmaz, bildiğin orospu çocuğu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 urspu cocuu fln olsaymış daha güzel olurmuş. olmamış isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bugün izledim beğendim ben güzel olmuş aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ismi dikkat çekmek amaçlı aşırı derecede. yani şimdi ben çok afedersiniz a... evlatları diye film yapsam hoş mu olur? yapmazsam namerdim ahanda buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 yap zaten. gise rekoru kirarsin sddfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 huun said: şu fragmanlarda sürekli duyduğumuz karizma sesin sahibi adamın vurgulu bir şekilde orospu çocukları demesini dört gözle bekliyorum. umarım ismi değişmez filmin. ahaah evet ya hakkaten. fragmanını bi kenara kaydedeyim ben de. ekleme: izlediğim fragman eğer fake değilse o kalın sesli adam yok. isim hakkaten uygunsuz olmuş ya. şimdi sinemaya gitsem, annem babam sorsa nireye gidiyon hangi filme diye, baba ben sevgilimle orospu çocuklarına gidicem diyemem. yani derim de pek hoş olmaz. ya da sevgiliye: aşkım çok harika bi film var orospu çocukları. beraber izleyelim mi? sinemada kalabalık olacak böyle, söylenenler duyulmayacak falan, bağıra bağıra sizin bilet hangi filme, OROSPU ÇOCUKLARI alloo.. hoş değil yani, film başyapıt bile olsa isim hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 onun bunun evlatları daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bi kere şimdi şöyle bişi var. bu film diğer tüm türk filmlerinin rekorunu kırar. çünkü sinemaya gidip film izlemeyen bir adam bile, sırf ismi orospu çocukları diye gidip izleyecek. biz böyle adamlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hacılar izledim beğenmedim, tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyi diyor etrafımdakiler.gidip izleyesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bende bi gidip izleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kadro çok iyi bence gidilmesi gereken bir film şiddetle tavsiye edilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Begendim genelini, Demet Akbag I-NA-NIL-MAZ, yarildim ya bi karakter boyle bomba olur :) Sonu cok kotuydu ama. Sonu haric hosuma gitti, gidin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 walla gayette başarılı bir filmdi ben bu kadar beklemiyordum.Demet ablamız döktürmüş harbiden ne diyeyimmm =) gidip izlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar