SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Selam arkadaşlar forumda yeni sayılırım öncelikle herkese merhaba.Warhammer Online ile ilgili ilginç sorularım olacak 1)Warhammer Online'da Binek hayvanlar olacak mı? 2)Warhammer Online'ın geçeceği harita'nın resmi var mı ve yada evrenin genişliği hakkında bilgi verebilirmisiniz? 3)Bana dövüş animasyonları biraz vasat geldi oyun çıkana kadar bunlar düzeltilirmi? Saygılar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Binek olacağını biliyorum,hemde wow un aksine erken seviyelerde binek alacakmışız. Diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 SİNEQ said: Selam arkadaşlar forumda yeni sayılırım öncelikle herkese merhaba.Warhammer Online ile ilgili ilginç sorularım olacak 1)Warhammer Online'da Binek hayvanlar olacak mı? 2)Warhammer Online'ın geçeceği harita'nın resmi var mı ve yada evrenin genişliği hakkında bilgi verebilirmisiniz? 3)Bana dövüş animasyonları biraz vasat geldi oyun çıkana kadar bunlar düzeltilirmi? Saygılar, Benim bildigim binek sistemi daha aciklanmadi... Haritayi bulamadim ama yeteri kadar genis :) Donus animasyonlari hakkinda `` Video Of The Mounth RvR Battle `` Basligi icindeki mesajlari okursan bir cok sey ogreneceginden eminim.. ama gende soylemek gerekirse .. Tabikide dodovus animasyonlari oyun cikadar duzelicek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 binekler vs newsletter da bile yayınlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Warhammer Online'da evrenin genişliği küçük olacak. Çünkü daha Warhammer dünyasının ırklarının yarısı açıklanmadı. Yeni bir expansion ile Chaos Dwarfs, Skavens, Lizardfolk, Wood Elf, Bretonnia gibi şeyleri de ekliyecekler. O durumda dünya iyice bir genişleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Aynen Wow'da olduğu gibi yeni eşyalar yeni Irklar Yeni bölgeler ekleyecekler Gerçekten güzel:)Ancak Warhammer Online evreninin şu anlık küçük olacağını zannetmiyorum tabi ki ileride evren çok büyük olacak (yeni ırklar yeni bölgelerin eklenmesi ile) eğer çıkacak ek paketleri saymazsak ve kücük,orta,çok büyük arasında br kıyaslama yaparsak Evrenin genişliği Orta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dreagloth said: binekler vs newsletter da bile yayınlandı.bi link verebilir misiniz acaba bulamadım bineklerle ilgili bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Vericemde newsletter ocak ı bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şansıma edeyim ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 aquila çok tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gorunus olarak en guzelleri medium'lar olmus, heavy'lerin zırhlar cok abartı olmus bence =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bretonları oynanabilir ırk olarak görmek isterim doğrusu :) Green Knight ile yan yana at koşturmak enteresan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kfg said: gorunus olarak en guzelleri medium'lar olmus, heavy'lerin zırhlar cok abartı olmus bence =)... chaosları göz önüne alırsak heavy armor lu chaos steedler masaüstündekine denk bir zırha sahip görünüş olarak. hatta daha ağır zırhlı olanlar var, chaos lordlarının bindiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar