sharky Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Saruman, nam-i diger Sharkey, daha onceki sayfalardaki topic de de bahsedildigi gibi, Shire `in oldugu bolgeleri bir hayli talan edip, bol bol corrupte edip, en sonunda da Solucandil tarafindan olduruluyor.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Sağol be valla.. Küstahlık ettiysem kusura bakma ama, kitabı 3 kere okumuş biri olarak heralde o kadarını biliyorumdur, öyle değil mi? Benim bahsettiğim, filmde gösterilmemesi.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Zaten sana degil Dragonutopia ya yazilmis bir mesajdi. Sen niye uzerine alindin ki ? Pek ilginc. Sakin olalim, gerek yok boyle seylere..[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Keşke isim belirtseydin. Ne bileyim, parladım bir anda.Pardon.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bosver oluyor bazen insana :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Höö... Bende okudum serıyı arkadaslar Sarumanın neler yaptıgını azcok hatırlıyorum kıtapta benım soyledıgım fılmde gozukmemesı :)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 valla gittim gördüm ve yeni geldim baba yorum yapacam açılın bakem :P bence film aynen olması gerektiği gibiydi.bazı arkadaşlar Tolkien's LOTR değil Peter Jackson's LOTR demiş filme.e zaten başka nasıl olabilirdiki?adamın bütün kitap serisini kelimesi kelimesine filme aktarması mümkün değil.arwene gelince , volfi o konuda haklısın ama bu film dünyası sonuçta , illaki bi hatun olacak işin içinde:P sonuç:bu bir uyarlama filmi ve izlenmeyi KESİNLİKLE hak ediyor... edit: ha bide hatalardan filan bahsedilmiş.valla o hatayı gören arkadaşı tebrik etmek istiyorum çok dikkatliymiş.ama diğer yandan , takmayın kafanızı böyle hatalara.hiçbişey mükemmel olamaz şu dünyada.film sizi eğlendirdimi?para verdiğinize değdimi?o zaman gerisinin bi önemi yok bence...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz... [Bu mesaj PUMA tarafından 20 December 2003 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: -MrBomb-, 20 December 2003 16:56 tarihinde demiş ki: said: Diablo, 20 December 2003 14:14 tarihinde demiş ki: benimde takıldıgım bi yer var ya nazgul ben büyücüyü hallederim dio ama gandalf la hiç muattab olmuo o sahneden sora hep bekledim kapışmalarını ama çıkmadı madem kapışmicak neden öle bi replik koyuyosun ki be yönetmen bunun nedenini 1-2 sayfa once anlattım baksaydınız anlardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Eldar , bahsettiğin cevap Extended DVD'ye koymuş olduğuysa hayatımda duyduğum en aptalca şeylerden biri. P.J.'in filmi sadece para için yaptığının en büyük kanıtı olur işte o zaman.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Gandalfın o nazgulle karşı karşıya kaldığı sahneden bir görüntü fragmanda bile var.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bu arada sadece oynunu oynarak gittim filmi seyretmeye ve en merak ettiğim black gate savaşına neden 10 kişi gittikleriydi meğersem orduyla gitmişler.Bir de oyunda o nazgula binen adamda frodonun mithril yeleği vardı.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Son gemi sahnesi hakkında : Sam Frodo'ya onunla gelip gelemeyeceğini sorar. Frodo : "Evet Sam. Henüz gelemezsin en azından Limanlar'dan öteye geçemezsin. Gerçi sen de Yüzük taşıyıcıs olmuştun, kısa bir süre için de olsa. Senin zamanın da gelebilir .... " Böyle bir bölüm var kitapta, bu şekilde verilebilir. Bu arada sonda Gandalf'ın "Ağlamayaın demiyceğim , bütün gözyaşları kötü değildir bölümü bile kitapta var. Bence bu bile Tolkien'in Lotr'u olması için yeterli.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Nazgul'e binen?[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bu arada 3. kitabın sonunda "Frodo Gül ile evlenir" yazıyor tarihçede. Yazım yanlışımı acaba ? Kral Elessar kimdi ? [hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır [Bu mesaj Predator- tarafından 20 December 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 En çok legolasın bi tane fili indirdikten sonra gimli'nin bunların hepsi bi tane sayılır demesi beni kopardı. ha bide minas trith'ten atılan mancıklar ile rohan süvarilerinin ön öne geçmek için birbirleriyle yarışmaları çok superdi walla. not: bunları çoktan tartıştınız mı bilmiom ortaları okumadan direk cevap attım[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Predator-, 20 December 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Bu arada 3. kitabın sonunda "Frodo Gül ile evlenir" yazıyor tarihçede. Yazım yanlışımı acaba ? Kral Elessar kimdi ? O Frodo Sam'in çocuğu olabilir Kral Elessar = Aragorn[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Predator-, 20 December 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Bu arada 3. kitabın sonunda "Frodo Gül ile evlenir" yazıyor tarihçede. Yazım yanlışımı acaba ?Evet, yazım yanlışı.Hemen altında da "Frodo Belediye Başkanlığından ayrılır." diyor mesela.Küçük gibi görünen büyük bir yanlış.O iki Frodo'nun yerinde Sam olucak tabi.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hayır o yazım yannışı deil arkadaş açıklamış çocuu frodo[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya sizde mantık yok, yada okumayı bilmiyorsunuz. 1 yıl içerisinde bir çocuk doğup, büyüyüp, evlenebilir mi?[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Saeros dellenme bea, olabilir dedim ben çünkü bildiğim kadarıyla Sam çocuğklarından birinin adını Frodo koyuyo. Yanımda kitap yok ki bakıp açıklıyim şimdi.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Sana demiyorumki zaten.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Siz demişin ama :yapma:[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Direk olarak hitap etmek istemedim, anlayan anladı olayı.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Asteroth, 20 December 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Eldar , bahsettiğin cevap Extended DVD'ye koymuş olduğuysa hayatımda duyduğum en aptalca şeylerden biri. P.J.'in filmi sadece para için yaptığının en büyük kanıtı olur işte o zaman. PJ filmin yönetmeni olmanın yanı sıra yapımcılarından da biri. Filmi elbette para kazanmak için yaptı, cebinden parasını çıkarıp, ben idealistim herşey sanat için, diyecek hali yok. Bu çok güzel bir pazarlama stratejisi. Çoğu kişi (ben de dahil) extanded versiyonunu alarak bu pazarlama hilesini yiyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Para kazanmak için yaptığına şüphe yok. Aksi taktirde zaten tam bir aptal olurdu. Benim bahsettiğim sadece daha fazla para kazanmak için filmi sakat bırakması. Bunu o kadar çok yaptı ki film ucubeye döndü.(Kitapla filmi karşılaştırarak söylüyorum, kitabı okumamış arkadaşların filmi büyük oranda beğendiklerinden eminim)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar