Kartan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kız kapatırsa sen de kapatacak mısın?Orada kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 loli-pop görmesin valla sinirlenir deme öyle şeyler millete :D bide takma bu tarz şeyleri canında çok istiyosa git döv cocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 lolipop demeseymişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Dedik bi kere ya napalım biri bana lolipop dese çok kızardım sadfuhasdfash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ha bi de montla sıç!! niye kimse demedi lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Yapma ağa montla sıçılcak bi durum yok ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 o zaman adam söyle montla sıçmaya başlasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Cvp atmadı bi daa ya bende gaz bi eleman sandım en ufak lafta delikanlılık yapar dedim ama fos çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Egonu lolipop diye yerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Yiyebilen gelsin yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 kız arkadaşına söyle elemanın bi resmine yorum yapsın sonra elemanı silip block lasın ama öyle bi msj olsunki eleman mesajı görünce otursun ağlasın yani :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 kız seni ciddiye alsa o kişi şu an hala arkadaşı olmazdı zaten. demek önces de var ki adam rahatça sana laf atıyor. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Şimdi şu varki ben senin bi arkadaşının profiline girip senin yorum attığın bi resime senle ilgili bir yorum atabilirim tabi accountunuz varsa :D öyle bakarsan ohoo comment herkese açık bişey ama oooo...ç çok türkiyede ben napiim tek tek uraşılmaz hergün bi yenisi ekleniyor bende detan abazakovar gibi bi alet geliştirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Lolipop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 fede said: ha bi de montla sıç!! niye kimse demedi lan :) bi sen kaldin dien sanirim :P ayrica lolipop nedir ya euhehue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 lolipop gibi sempatik nesneleri bu tarz antipatik durumlara alet etmeyelim.. ayrıyetten salla gitsin her daim çıkar böyle zırtapozlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 abi adamın yaptığı hayvanlığın HADDİ HESABI yok.. Bana yapılsa böyle birşey.. ne yapıp edip adamı tanıyan birini bulurum. Mİlleti toplar adamı eşşek sudan gelinceye kadar HASTANELİK ederim.. yalvarana kadar. Sinirimi bozdu ya hangi yüzle böyle bi yorum yazarsın başkasının kız arkadaşına ya? bu arada facebook'unu kapattırma bence yanlış birşey.. Kız arkadaşından veto yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 burtonesk said: kız seni ciddiye alsa o kişi şu an hala arkadaşı olmazdı zaten. demek önces de var ki adam rahatça sana laf atıyor. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Benimsin ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Benimsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Sen odunu, kömürü, kağıdı koymuşsun elemanın önüne elemana da niye ateş yaktın diye kızıyorsun hocam. Bende burada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 -Wissy said: Benimsin. Fu. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Çokakıllıadam said: Bence kız arkadaşın çocuğa mesaj atsın; 'ya aslında iyi yaptın ayrılcaktım ben ondan' diye. Sonra buluşma ayarlasın gidip döversin. GG hatta bizide çağır bizde 2 tokat atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar