slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Evet kredi kartı olanlar birleşelim bi banka soyalım sonra borçlarımızı ödeyelim kalan paraylada bira falan alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 benim kredi kartım yok ama sizi ihbar etmemem için banada alın 2-3 bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sanada bi kredi kartı başwurusu yapalım taksit falan çok güzel olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben nakit çalışırım. mallar hazır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 birleşmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kıredi kartım yok çek yaziim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben varım. Ama 100 küsür kilo olduğum için soygundan sonra kaçamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 3 tane kredi kartım var ama zorlanmıyorum öderken şimdilik. önce limitlerini düşürün soonra yavas yavas ödeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Benim pek borcum falan yok ama ailemin var. Ailem adına katılabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 almayın lan kredi kartı. taksit falan için kullanın da diğer türlü kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 aynen. taksit harici kullanmamak lazım. bitsin taksitler nakite döncem bu ne lan. 6. sı hesap kesimi. bugun ayın 14 ü 500 ytl olmuş. yuh be ne aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 12 ocak banka kartı için başvurdum kadın bir tane ansiklopedi gibi kitap verdi ve her sayfaya imza attım. tam 30 tane kadar imza attım sonra ben kart bekliyorum eve kredi kartı ekstre si geldi borcunuz yok 2 ytl avans mı hedsiye mi ne vermişler 2 ytl diye beni kandıracaklar sonra kredi kartı geldi. ama hala banka kartım yok oratada aradım banka ve kargoyu küfür üstüne küfür. ve kredi kartını iptal ettirdim. 35 gün oldu neredeyse hala banka akrtım yok ve cumartesi kargıdan almaya gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cs.a Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 adamlar kredi krtı dedin mi hemen haftasına yolluyor ama bankla kartından fazla kazanmıyorlar ki 1 ayda anca çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 aslında kredi kartı olayını en iyi özetleyen finansbank. nerdeyse sokak ortasında çeviriyorlar adamı kredi kartı gönderelimmi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 soyun bakalım yaw. hayatımda öle banka soyuldu diye haber duymadım.. duymuş olurum. Türkiye'de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 KillJoy said: soyun bakalım yaw. hayatımda öle banka soyuldu diye haber duymadım.. duymuş olurum. Türkiye'de! Turkıyede banka hortumluyorlar soymakla kım ugrasacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 birleşirsek bocumuz artmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ama birleşik pati güçlü pati hesabı daha iyi öderiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yeni kredi karti cikartin, onunla eskilerin borcunu odeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 söz versek valla billa borclu kartı kullanmıycaz desek affetmezlermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 nası upladım ama benimde cc borcu var bende fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 benimde borcum var yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar