adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ali eskiden At'a bakardı şimdi karıya kıza, önceden Ilık ıLık süt içerdi şimdi redbull+vodka, eskilerde İpek ipi tutardı şimdi ise.. keşke böyle olsaydı aehfuaehufeahf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 birinin iletisinde bu yazıyı görüp, o kişiyi engellemiştim.evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 adamınbiri said: ali eskiden At'a bakardı şimdi karıya kıza, önceden Ilık ıLık süt içerdi şimdi redbull+vodka, eskilerde İpek ipi tutardı şimdi ise.. keşke böyle olsaydı aehfuaehufeahf:D ışık olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 olmasın seni mi kırcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 fasülyeler uzun çubuklar vardı lan bizim zamanımızda ne diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 choq komik citten yhaa:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 İpek'e odaklandı o, dikkat edemedi o kadarına... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben ipeki hep güzel bi kız olarak hayal etmişimdir.. alide efendi bi çocuk..ömer tombul.emel saçlarını yandan toplayan etek giyen balık etli bi kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben bu fişlerdeki cümlelerin, belli sesli harfler üzerine vurgu yapmak amacıyla yazıldığını lise3te öğrendim. tevhidi tedrisat zamanında fişleri hazırlayanların rastgele bu cümleleri kurduğunu sandım hep. meğer emel eve gelirken 'e' üzerine, ışık ılık süt içerken 'ı' üzerine nasıl da vurgu yapılmış. evet anlamadım ben bunları yıllarca. şimdi o kaybettiğim yıllara dönüp, üzümü inciri narı, tüyleri baldan sarı, sütleri baldan koyu davarları görebilsem. o ortamın içinde bulunabilsem. öyle naif bir ortam ki o, maarif nezaretinin ütopik bahçesinde bir köşede atına bakan alisi, eve doğru gelen emeli, sevinçle okula koşan kaya ve oyası, bayrak asan cemili ile kocaman bir harikalar diyarı belki de. ah saat nasıl da ilerlemiş.. peki, uyu uyu yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ginaly oha harbiden ben hiç düşünmemiştim bu konu hakkında peki o fişler olmasaydı şimdi okurken vurguları yerinde yapamayacak mıydık? diye sorasım geliyor. zira ingilizce hazırlıkta bilgisayar dersinde tıklanıp dinlenilen vurgu şurda vurgu burda dersleri hiç bişeye benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 uahuaha insanın annesinin babasının öğretmen olmasının yararlarından birini gördüm kendimde şu an. evet bunu biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 cin ali ve şeytan ayşe vardı o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 abi ben o zaman o fişlerden kopya cvekiyodum.vay anasını 1. sınıfta kopyaya başlamışım fgkçgds.kucağıma koyuyodum mal gibi hoca yakalamıştı.:/ şimdi ise profesyonal bir kopyacı oldum çıktım.hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 burtonesk said: choq komik citten yhaa:):) şakası bile horrifying lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fıstıkcı sahapa noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sex yaparken kalpten gitti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yazık olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sana, neşeyle kayanın sevinçle oyanın selamı var. vurgu bi bütün. ve yüklemlerde gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar