Estelio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Yarın 2 polis daha ya görevini kaybedecek ya da sürülecek.. Yapmayın kardeşim, çevirmeyin benim gibi adamı.. Hadi çevirdiniz diyelim, bir bok yokken ortada rüşvet için tehdit etmeyin.. Yazıklar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ne için çevirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sen benim kim olduğumu biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sen kral bi adamsın onu biliorum ben mesela! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Düz yolda giderken.. Hareketli halde yani.. Bahane arıyorlardı belliki.. Gayet ılımlı yaklaştım, yurdumun polisi gecenin bu saatinde devriyede diye. Baktım iş çığrından çıkıyor, torpidomdaki ray-ban gözlüğü cebe atmalar, bagajdaki montu almak istemeler. Arkasından gelen tehditler, heee dedim tamam, sonra numaralarini alıp isimlerini ve hangi şubeye bağlı olduklarını kagıda yazınca biraz tırsmış olsalar gerek ki "neyse hadi siz gidin!" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 haritadan yer beğendirme olayları filanmı..yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bu tip şeylerde screenshot or it didnt happen bürokrasisi işliyor. taksici şikayet etmeye benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 lebron james diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Of Screen Shot alma makinası üretmek lazım böle tepeden screet shot alacak basınca gerçek hayatta. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 burtonesk said: lebron james diyorum. ben de diyorum karşılaştıysan vallahi böyle bir polisle müstahaktır diyorum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 epic fake torpidomdaki ray-ban gözlüğü cebe atmalar, bagajdaki montu almak istemeler. bak ya,asıcaksın bunları.:X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Istanbul.. Yok, "it didnt happen" filan gerek yok öyle şeylere.. Eniştem sagolsun, biraz güzel bir adamdır.. Baya çevresi vardır, BAYA :) Evlilerse çocukları varsa, ailesine zarar gelmeden onlara bir ceza verilsin diyecegim. Hıyarın yaptığı hatayı karısı çocukları çekmesin. Yapılan yanlışlar cezasız kalmamalı asla. Güzel birşey bulurlar onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 beni sadece bi kere çevirdi ondada başkasının arabasını kullanıyodum..kanaldan geliyoz filan diyince bizi önemli birileri sandılar..gittik sora edit:süt içiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kanaldan geliyoruz demek gerekirse sizi realite showlara çıkarıp rezil ederiz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yoh be arabanın önünde kanal d kartı vardı..yanımdaki alkollüydü die ben kullanıyodum..gerçi sadece kimlik ruhsat sordular okadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 -Lanet olsun adamım biz sadece eğleniyorduk. Deseydin polise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Gaza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 çok kulsun dorusu uykum kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Dayısı bakan olan fakelerimizde oldu. Sakın bu topikte ayar vermeye kalkmayın sizi forumtr 'ye sürdürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 google earth den yer seçtiriyom bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Hey dostum o elindekini yavaşca yere bırak, HEYYY yavaşca dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 abi elimde bisi yok ama :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mortis said: Of Screen Shot alma makinası üretmek lazım böle tepeden screet shot alacak basınca gerçek hayatta. ! SS ALDIM ACC INA ELVEDA DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ombakkombak said: Dayısı bakan olan fakelerimizde oldu. Sakın bu topikte ayar vermeye kalkmayın sizi forumtr 'ye sürdürür. Malkor said: google earth den yer seçtiriyom bende. Ehehehehe güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar