Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Arkadaşlarla paintball yapıcaz, iyi biyer arıyoruz anadolu yakasında hatta kadıköy taraflarında bildiginiz yerleri söylerseniz
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cadde de kirpinin hemen yanında var kapalı mekan paintball 4vs4 için çok ideal.
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Anadolu yakasında yanılmıyorsam Tuzla'da bir yer vardı, hatta Pati orada bir organizasyon yapmıştı. Ayrıca Avrupa yakasında Parkorman oynatıyordu bir zamanlar, hala oynatıyor olmaları lazım. Onun dışında "adamınbiri" caddedeki yerle iligili biraz daha detaylı bilgi verebilir misin?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 stadın bi taraflarında kapalı bi tane vardı da hatırlamıyorum tam yerini
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 stadin yanindakinin fiyati cok uygun ama giden bir kac arkadasim beenemedi cok kucuk ve yetersiz dediler
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 adorium bu sanırım adamınbirinin dedigi yer ama su ölüm olayından sonra sanırım buraya sorusturma acılmıs hizmet vermiyolarmıs su anda
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 xaty said: stadın bi taraflarında kapalı bi tane vardı da hatırlamıyorum tam yerini broşürü vardı bunun bendede artık yoktur muhtemelen :p geçenlerde bi ara burada biri ölmüştü gerçi ne kadar mekan yüzünden bilemicem
tellos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 orda garajda yapıyolar galiba ömerli tarafında vr diye duydum bende
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ölen kişi benim yakın bi arkadaşımın sınıf arkadaşıydı ölüm sebebi ise astım =) mekanda bi sorun yoktu yani yine Allah rahmet eylesin.
Syn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 itü taşkışlanın hemen yanında ares paintball var tuzludur ama biraz. onun harici,akay paintball var şiled o da galiab paticikle gitmiştik zamanında fena değildi arese göre daha uygun ama arese ulaşım kolay taksimde zaten.
Öne çıkan mesajlar