PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ahmet çakara söylicem bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 http://www.emoturkey.com/bn-brs-ynym-hralde-xd-t5762p3.html al aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 5sn bekletiyo yannız her mesajdan sonra -.-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 üye olmak lazımmmıışşş:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 http://www.emoturkey.com/montumu-aldim-da-geldim-t8610.html?t=8610 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 abi bi acc pass verin ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ayrıca full büyük harfle yazı yazınca kendiliğinden MoNtlA sıÇalzjasgdfasd tarzında bişey oluyo, deneyimlerime dayanarak konuşuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Birisi şahin k'ya söylesin bunları yola getirir o hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Black-ice said: Türk emoları gay olur mu:bence bunun Türk olmakla tek alakası bas bas ben eşcinselim demeye çekinilmesidir bence.Yoksa bu tamamen kişilikle alakalı bişey YAN KOMŞUNUN OGLU AHAHAHAHHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 şantaj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 erhanın sesini özlemişim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bu arada bende site açılıyordu, biraz gezindikten ve siteyi kapattıktan sonra sizin linklediğiniz başlıklara bakmak için tekrar girmeyi denediğimde açılmamaya başladı. Mahrum kalmak istemiyorum böyle bir komediden, çözüm bulun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 abi. said: pop dinleyip kıç sallayacağına rock dinleyip kafa salla daha iyi * hoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK * Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım * Rockcu Çocuk isyanlarda, Onu paklar Metallica * Özgürlüğün Anlamını Yeni Öğrendim, Senmişsin (u rock) * BıRock Sana Gelsin * Rocky Balboa Yumrukları Gibi Darbeli Benim Rock Sözlerim rihanna falan dinlemeye başlıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 said: * Rocky Balboa Yumrukları Gibi Darbeli Benim Rock Sözlerim of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 rockcilarin diline hastayim derken ? anlamakta gucluk cekiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ceronibo said: said: * Rocky Balboa Yumrukları Gibi Darbeli Benim Rock Sözlerim of. Disappear said: rockcilarin diline hastayim derken ? anlamakta gucluk cekiyorum... Bu 2 mesajı top 10numa aldım :D işe döneyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Çok taş hatunlar var yalnız,Suicidegirls arşivi gelene kadar(serçeye repler :P ) idare ederim bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 FromTheHell said: ayrıca full büyük harfle yazı yazınca kendiliğinden MoNtlA sıÇalzjasgdfasd tarzında bişey oluyo, deneyimlerime dayanarak konuşuyorum :D bold filan yapıp yazı rengini değiştirince olması laızm dfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Üstteki üye... ▼ Bok-O Üstteki üyenin en... ▼ Bok-O üstekinin dediği... ▼ Bok-O altaki üye hangi... ▼ Bok-O Sağ Eller Havaya... ▼ Sea en son atılmış mesajlar lol biraz boşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 en azından şeyleri ile isimlerini yazmıyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 inanamiyorum ya gercekten varmi boyle mahluklar ? yoksa taklitmi yapiyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 EMOrah LOL! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar