Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dasaaa said: temam.. o halde daha basit yaklaşıp "sopa" diyorum.. aslında cümlenin tamamı "hanım sopamı getir, şunların kafalarında kırıcam!" ama sadece sopa! diyince de anlaşılıyor. ankaragüçlüler dövüyormuş zaten. hiç yorulma :D:D:D:D asuıdhhsaıdsad hatırladıkça gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 oh my Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 RabbiT said: böle tipim olsa ben de sabah aksam aglarım. angaraguclulere gereng yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Rabbitin verdiği resim korkutucu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ardeth said: PhysX said: recep tayyip erdoğan lan bu nhahıhaaıhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 emo kız dediğin göğüs dekoltesi verir vampirfreaksten öyle öğrendim ben çatalını göstermeyen kıza emo demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Werewolf said: Meksika'da dövmüşler lan emoları, qiamams :( http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92836 :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 üy3 @ldUm Nijqmms: Shewky Muj**** asdasdasdfasdasd ---- Lopeth said: emorah ahaha http://www.emoturkey.com/customavatars/avatar308_1.gif emo diilde KISS fan a benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Peter said: oha emoya gel afiyet olsn Yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yuh ot mu çekiyo o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 7thBreath said: yuh ot mu çekiyo o ? evet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ot deil o sarma sigara seviyodur belki tutunun tadindandir cunku ot olsa mesela siz burxa gelip oeef afiyet olsun dediginiz icin suc unsuru olusur ama tutunse mesela sorun yok o nedenle tutundur halifax tutunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 emoturkey'e erişim ne zaman engellenir dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 emolara erişim engellensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oeh. charles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 galiba engellendi benim makinadan erişim başarısız yazısı cıkarıyo yada makine de taammül edemiyo artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 o değil de orda bitane kız var türkçe bilmiyor ya da aynı dilbilgisi bilgilerine sahip değiliz ama çok hoş kız... belki burdan o da beni takip ediyodur diye isim vermicem şimdi hemen heveslenmesin hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben ondan seettim eüheüh ben sucsuzum tütündür tütün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yazdiğiniz emo mahkeme karari ile engellenmiştir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bu emoluk çok geniş bir dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hepimiz aslında onları kıskanıyoruz hürriyet pazar a bile çıktılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Onu bunu bilmem ama burada(isveç) burada inanılmaz fazlalar.Gördükçe kendi kendime gülüyorum,habire forumda dalga geçtiğimiz tiplerin arasına düştüm diye. Heleki bide bunların 22-23 yaşlarını devirmiş ve hala tarzından vazgeçmemiş olan,dünyaya umutsuzca boş bakıp,boş yaşayanları varki,dağlara taşlara,güzel ülkemin güzel emolarını yine hiçbişeye değişmem. Bizimkiler doğru yolu bulamasalarda,enazından doğru yola yakın bişekilde arayı buluyolar.Buna artık türkiye'nin hayat şartlarımı,insanımızın yapısımı,yada zamanı geldiğinde "emu neymiş lan" diye dayağı basan babanın etkisimi oluyo artık bilemiyorum. Burdakilerin hayatlarını finanse etme gibi bi dertleri olmadığı için,ruh gibi boş boş,fazlalık gibi yaşıyolar,50 yaşına kadar bile böyle emo kalır devam ederler eminim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hEMOroid diye acc alsam kabul ederler mi? kicinizda ki duygusal cikinti! diye de imza cakarim. sonra gelsin siyah giyinmis kizlar. emo kizin hastasi, siyah giyer yaz gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar