Dev Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Çilekeş var ya. "Emoyuz ama saçımızı yana taramıyoruz" açıklaması yapmışlar billboard a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Vargath said: o renk anca kırmızı kurşun kalem tükürüklenince elde edilebilir! asdf :D valla öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 o ne biçim resim öyle AHAHAHAHA emo fail.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kAn kokusunu biLir misin? biLir misin kAn tatLıdır? ahahha efsane imza budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sıfata bak offff oooooooooooooooooooooffff yok ya böle insan tipini ayırmak gerek karantinaya fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 o bıyıklar ne zuahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 tayyibe fatos yapmislar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 abi inanamıyorum ya. o videodaki gerizekalı nedir ya. bu coğrafyada emo olan da ayrı bi tad, ayrı bi doku. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Abi örtülü emo görmüştüm bi yerde nerde hatırlamıyorum ahaha türbanlı Emo. Süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 fuck emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 RabbiT said: bu resmi ariodum bende hgjhgjhggfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 türbanlı emoyu bende gördüm hatta İŞARET parmagımla AAA NİNJAAAA diye gösterdim rencide ettim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Platon said: fuck emo akıllı bir chimaira dinleyicisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 EmoGoat diye üye olmustum 10 tane testis gecen mesajı yazdıktan sonra banlandım malesef mihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sonunda register.php yazıp üye olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 tiki>>emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ad3m said: RabbiT said: bu resmi ariodum bende hgjhgjhggfd buneeee yaaa kötüler kötüsü hayatımda ben böyle bişi görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 emo erkeklerini TURK ORDUSU, emo kadinlarini askerligini yapmis turk erkekleri adam edecektir.. Hanim hanim cay koy dur bey emoturkeydeyim ne demek emoturkeydeyim cat kut pat 2 dakka sonra emo turkey.. Aylin bebegim cok guzel olmus o mor makyaj gozundeki cok hidropermit olmussun cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 PhysX said: recep tayyip erdoğan lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 mokoko said: O ' dan sonra Ö K ' dan sonra L U ' Dan sonra Ü L 'den sonra M ( okul - ölüm ) sizce bu bi tesadüfmü ? ahahahhaaha imzaya bakım yaw euheuehuehe aaa 23 gibi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Emooo Emo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 fede said: misal dakka bir gol bir. üstte yazı geçiyo türkçemizi aşırı yozlaştırana 1 gün ban diye, bölümlerden birinin adı MaxiGeyiq. güzeeeeeeeeeel. Sen google indexleme biliyomusun :) What is SEO ? bu ara bir çok yorum beni gülmekten öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 sonra reankarnasyona ugrayip bu mesajimi yazdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Odeon said: sonra reankarnasyona ugrayip bu mesajimi yazdin ? sadece insanlarin bu kadar kücüle bileceğini hayal edemiyodum. gördüm. neyse takılın kafaniza göre.... nacizane basit fikirlerimi söyledim. Anlayana sivrisinek saz , anlamayana davul zurna az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar