MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 line inden bağlayınca senkronizasyon sorunu oluyor diye biliyorum. gitarınsesi yarım saniye sonra fln gelio öyle bişey. onun için özel aparat da verecekelr herhalde oyunla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 latency varsa o ses kartının dandikliğidir. gerçi asio4all tarzı yan programlarla indirilebiliyor o lantecy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 valla soun balster live! value ses kartı pek yeni bişi değil=) ama gidip audigy2 fln alamam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 audigy2 kurtarmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 valla ses kartlarından pek anlamam ama audigy 2 yetmezse ne yeter bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 guitar rising yalan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 guitar hero ile mutluyum ben zaten gerenk yok böyle şeylere :) ah fade to black'i bide gerçekte çalabilsem süfer olcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ya ne gitar herosu abi:( gerçek gitar çalmak, arkadaşlarınla stüdyoya gitmekten daha zevkli olabileceğini sanmamak önyargısı içerisindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arkadaşlarınla stüdyoya girerek gerçek enstruman çalmaktan zevkli olması mümkün değil zaten. ha ancak eğer çalmayı bilmiyorsan daha zevkli olabilir. amma velakin guitar hero güzel oyundur sevmedim diyen oynayamıyodur, konsantre olamıyordur, bunun "zevkler ve renkler" le ilgisi yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Her oyunu sevmenin zevklerle ilgisi vardır, bu kadar megaloman ve bencil olmayın, "sevmeyen beceremiyordur" ne demek :p Stüdyoya girmenin zevki başka, Guitar Hero oynamanın zevki başka. Gitar çalmayı seven adam oyunu da sever ama farklı tatlar alır, "gerçek gitar bağlayıp oynanan GH" hayalinin bu kadar ilgi görmesi de bir nevi bunu kanıtlıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 mübalağa yaptıydım aslında vurucu olsun diye :)-D yoksa atsızcılardan birinin bu oyunu sevmesini bekleyemezsin (buseferde sürrealist bir yaklaşım sergiledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gh da expert çalıyorum rahat bi şekilde ancak sevdiğim çalmak istediğim parçalar yok ki, hep aynı şarkıyı açıp çalmakta bayıyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 pc ye şarkı official olarak şarkı eklemeyi koymuyoki şerrolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yalan oldu galiba bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Keşke gerçek gitarda 5 tuş olsaydı, ömrümün yarısını kurtarmış olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 guitar heroda beş tuş var kaç farklı şarkı çalınabilir ki? -boneq ortançgil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar