ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 19 Temmuz olarak ekşide geçiyor, başlığı açan kişi piyasanın çok içinde olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=19+temmuz+2008+r+a+t+m+istanbul+konseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben gidiyorum diyemi yapıyolar bunları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ağlıyasım geldi bu haberi duyduğumda.hatta hala ağlayasım var.yalansa daha fena ağlarım.bana kim gelsin diye sorsalar hiç düşünmeden yanıtı ratm olur idi.umarım yalan değildir.nolur yalan olmasın. not:saçma sapan bişey yazdıysam affola feci uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 E oha ama, Güven'de sabah akşam spekülasyon yapıyor arkadaş, bir dur, bir sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Hay ama küfürün allahı ya..şerefsizler başka ay mı yok başka zaman mı yok başlıycam temmuzunuza para mı yaratoyoruz biz burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Puueh sevindim bende bi an. Ama rakınkok'a gelmesinler harici gelsinler stada falan of off :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ratm dağılmamış mıydı? geri döndülerse audioslave duruyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 chris totosu solo calismaya basladi, zaten grupla calisabilicek bir insan degil. audioslave de dagilmis olmali. rage against the machine gectigimiz sene cypress hill ve hatirlayamadim bir kac grupla turneye ciktilar diye hatirliyorum. ayrica, canli izlemek istedigim gruplardan birisi ratm, gelsinler izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ratm dağıldı ya ne oluoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 harbi dusler ve kabuslarda yazio şaka maka peki grup formasyonu nasıl eski kadro mu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 audioslave durmuyor, dagildilar coktan... RAtM geri toplandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dusler ve kabuslarda da okudum. kesin değilmiş. o yüzden daha sevinmiyorum. yani judas'tan daha çok görmek istediğim bir grup. testify deyip zıpyalabilirim tavana kadar kesinleşince. hatta zıplar kafamı yarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 horten said: Puueh sevindim bende bi an. Ama rakınkok'a gelmesinler harici gelsinler stada falan of off :S rakınkok ve ratm lol, süper ironi iyi ne güzel de para yetmeyecek ya, napsak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben düşünmeden yazın gelmesi ihtimali olan bütün grupları sktreder ratm a giderim abi. anam pis heyecan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dogi gel ya konserler burda daha iyi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 omg ben çocuğumu kesip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Sevinsemmi üzülsemmi.. Kaderde rakınkoka da gitmek varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 rakınkok temmuzda olmaz ki bikere herzaman eylülde olmadımı bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Sly-One said: dogi gel ya konserler burda daha iyi asdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Anam one be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Abi yapmayın, abi etmeyin, aklınız alıyor mu RATM ve RnC birlikteliğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 mtv nin duzenleyip, coca cola nin sponsor oldugu organizasyonda bulunuyorsa rock n coke a da gayet gelir, ha biz istiyor muyuz rakınkok a gelmesini, tabii ki hayir. ama gelirlerse de gideriz. festival harici gelirlerse cok makbule gecer o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 zuahah RATM ve kola ben onların aganist'liğiyle taşak geçmezmiyim şimdi afedersin peh grup ismini değiştirsin, rage addicted to the machin3 olsun bundan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 omg zomg wtf bu yaz ıstanbuldayız kacarı yok bu ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar