Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 çok yaşadım, hala yaşamaktayım. yani kendinizi okadar uyarsanız bile gene aynı boku yediğiniz zaman havaya bakıp aferim gene aynı salaklığı yaptın dediğiniz anlar vardır kesin. Benim okadar çok varki yani, hayat kısaldıkça gene aynı şeyleri yaşamanız salakça. İnanamıyorum. Okadar arkadaşlarınız uyarsada aynı şeyi yapıyosunuz Size hayata değişiklik verilmesi gereken çizgi ne zaman anlaşılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben her gün sonunda yaşıyorum bu olayı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bi gün dank eder kafana lahn ne yapıyorum ben dersin vahi gibi bişi o gelir bi ara bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 uzun süredir demiyorum. ayda bir olur öyle iş kazası. her gün oluyorsa hayatın yolunda gitmiyor demektir, değişmen, değiştirmen gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yaşadıklarından ders almıyorsun demek ki agality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 1 sene önce eski kız arkadaşıma başkasıyla çıkmasına rağmen yalvardığım anlar. ders almak söz konusuysa fazlasıyla aldım. o zamanlar hata ettiğimin de farkındaydım ancak çevremde bunu yapmamam için gaz verecek kimse olmadığından ( daha doğrusu ben kimseden yardım almadığımdan ) yaptığım en büyük aptallıktır. ha şimdi yapmam öyle bişey ancak aynı koşullarda olsayım gene yaparmıyım? belki....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yaptıgın hatayı hata olarak algılamıycaksın aslında biraz saçma gibi ama koy döte gitsin dicen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 salak olmaktan sıkıldığın zaman anlaşılır bence d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 başlık ek$i olmuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MnMtIZdPc5g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bende ara sıra yaşıyorm böyle anları aklıma gelmiyor gerçi şu an onlardan biri ama yaşıyorm yani , biçok kişide yaşıyodur ama czentovic çok iyi söyledi kesinlikle öyle yapmak gerek.yani biraz koyver gitsinci olmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar