Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanırım üst kat komşularımız hayat kadını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
paspatur sabret 5 10 yıl sonra devrim muhafızları sen haber vermesende komşu problemini hallederler.fakat o süreye kadar sen komşunla yanyana durma devrim senide muhafaza etmesin :)
Mesaj tarihi:
mawiman said:
bence tavana vur bir sopa ile

aşşa inip paspaturumu yapsınlar sonra.

bana kalırsa dost ol kadınlarla. parada vermeden geçinmeye çalışın. nası bi gürültü ki bu. nereye kadar bağırıcak yani, yok kafamda canlandıramıyorum.
Mesaj tarihi:
git kapılarına bi arkadaşınla konuşuyomuş gibi yap şu sözleri sarfet

-YA HÜSO LA BİZİM BU ÜST KATTA 2 KARI VAR HER GECE İNLİYİO CIKCAM SIKCAM KAFALARINA İKİ DANE GORCEKLER.
-HA YOK LAN BİDE CAĞIRMIYOLAR CAĞIRMIYO BİLE ŞERROLAR.
-OK BYES HADİ

gibi..

bide gece ses kayıdı yap lütfen dsaogfsdk
Mesaj tarihi:
işte hiç sevmediğim bi mevzu, onun için evime ses yalıtımı yapmayı düşünmüyor değilim. sonuçta 2 kaşar kadın değilde , evli bi çift yada 2 sevgilide aynı durumu yaşayabilir. özelimin apartmanın dinlemesini istemem şahsen..
Mesaj tarihi:
bizim yan dairedeki dişçide coştu 2 gündür ferdi tayfurla uyandırıyor beni. hoparlör yetişse gösterirdim müziği ama, uzun süre devam ederse biliyom ben yapacağımı ) ulan ev olucak yere git sen dişçi aç. sonrada koy ferdiyi pazar sabahı 10 da.
Mesaj tarihi:
bu firsat kacmaz. ben olsam bedavaya getirmeye calisirdim. hatta destek olurdum para kazanirdim bu isten. ama sende o akil nerede ? ( saka saka alinma gaza geldim yazdim :p )
Mesaj tarihi:
aynı olay başıma geldide hayat kadını falan değildi hatun. ayıp denen bişey var yannız. tamam yeni evlisiniz gece parti yapmışsınız, bi yaz gecesi, herşey güzel, camlar açık efil efil, de eh be kardeşim bu kadar bağırılırmı. camım açık hava çok sıcak zaten sanki yanımda yapıolar... ayıp.:)
tüm mahalle uyandı tabi. sora polis geldi. sora sesler bitti. ve şu an yeni yeni yüzlerini görmeye başlıorum. nasıl bi utanmadır tahmin edilemez tabi...:)
şimdide o bebegin sabah ağlayarak uyanmasıyla bende uyanıorum. alarm yerine ii geliyo..
  • Yeni Oluştur...