adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Biraz önce aldım cidden çok güzel teoman kimseyle duet yapmamış ama ben öyle biliyodum da teoman'ın şarkılarını coverlamış millet gerçekten başarılı olmuş. Paramparça-sezan aksu Gönülçelen-yalın Kim?-candan erçetin Rüzgar gülü-yaşar istanbulda sonbahar-nil karaibrahimgil(hay senin soyadına) Süpriz-emre aydın senden önce senden sonra-izel güzel bir gün-mirkelam duş-irem candar iki cocuk-yavuz bingöl bugün-kreş istasyon insanları-harun tekin kişisel bir şey-rashit gökdelenler-hayko cepkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Yumruklarımız seninle Teo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 anladığım gibiyse baya iyi olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yani teomanın o şarkılarını yanında yazan kişiler kendi tarzlarında coverlamış olay bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şarkıların çoğunda teoman da var yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bunun ikinci cd si de varmış galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ne güzelmiş kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bu albümü ben arabamın torpidosuna sokarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 torentini bulan yada rapitleyen varmı yav verinde indirek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Llama +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 irem ne güzel söylemiş lan o parçayı öyle uvv dans edesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bu mirkelam özürlü sanırım! öğk o ne be, kusar gibi başlamış şarkıya kulaamı kaybediyodum nerdeyse, mirkelama selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 herkz kendi tarzına söylemiş acayıp bi hava katmış hayco yine çoşmuş anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yok be agalar berbat bi album olmus. Direk makara sacma sapan coverlar.. Gereksiz.. Cok acimasiz mi yaklastim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 youtube'dan baktım birkaçtanesine,birşeye benzemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 FromTheHell said: bu mirkelam özürlü sanırım! öğk o ne be, kusar gibi başlamış şarkıya kulaamı kaybediyodum nerdeyse, mirkelama selamlar tuvelette söylemiş bence mirkelam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Nil, Hayko güzel söylemiş, Sezen Aksu'ya laf söylemek bana düşmez. Gerisinde de bir şey yok pek. Sanırım her parçada Teoman bir yerlerde eşlik ediyor, o aklınızda bulunsun. Albümün ikincisi, belki de üçüncüsü gelecekmiş. Ayrıca (yamulmuyorsam) kitap bile çıkarmış/çıkaracakmış, neden böyle bir "veda" havasına girdi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bir an Teoman, kendisi yeni şarkıların olduğu bir albüm çıkarmış zannedip "Acaba bu sefer kimlerden, neler çaldı?" merakını gidermek için başlığa bakıverdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 anti. kınadım seni.. tamam öle bi kaç şarkı çalmışlıı var ama! yapma şimdi adamın hakkını vermek lazım büyük katkı sağladı.. gençlerin önünü açtı mükemmel söz yazdı.. __________ abi teomandan alıştıımız için güzel değil bi haykoyu sevdim Nil'i hala dinleyemedim.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 aaa olamaz.. Şimdi youtubetan dinledim http://www.youtube.com/watch?v=e084R3gYvvM MÜKEMMELLLL:...... :D I LOVE U, NIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yok yahu, berbat. Her bir parça cok kotu. Nil'de cok kotu, digerleri de cok kotu.. Teoman parcalarini teoman'dan baska kimse soylemesin pls.. Bülent Ortaçgil'in soyledikleri de cok kötü, söyleyemiyorlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 nil in söylediği bencede berbat o şarkının bana buram buram istanbul kokan havası gitmiş. yerine çocuğunu uyutmayan örgü ören teyze havası gelmiş söylemesinler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bülent Ortaçgil'in söyledikleri kötü? AHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Evet aga, ben teoman'in bütün parçalari için diyorum bunu, teoman'dan başka kimse soylemesin, ne şebnem ne bülent. Fikrim budur degişmez. Beceremiyorlar işte, teoman'in verdigi havayi veremiyorlar, o özeni gosteremiyorlar, o hissi o akimi yansitamiyorlar. Saçma yerleri uzatip, abuk ses tonlari cikariyorlar, farkli olacak ya. Farkli olan hep güzel degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ZaugnaKhaldun said: Bülent Ortaçgil'in söyledikleri kötü? AHAHA. kötü diyenin anlını karışlarım ben be adam sessiz elleri ne güzel söylüyor bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar