SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ginaly said: atları değişmişlerdir ginaly kazandı! kazanıyor 15 puan puan durumu: kfg 15 puan , St Dreamer 15 puan , ginaly 15 puan @Ardeth Bir soruda yanlış cevap verip elenenler sonraki sorulara da katılabilirler ----------
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ardeth said: çünkü ne kadar hızlı giderse gitsin önce tüm yolun yarısını gidecek, sonra kalan yarının yarısını gidecek ve bu böyle sonsuza doğru gidecek bitişe asla varamayacak.... DERSEN bilge gg olur onu baştan söyleyeyim ABİ ağladım bariz ahahahha
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 İmparator ölmüştü, ve yeni İmparator olan Prens Bilge'ye hayrandı, onu yeni danışmanı yapmak istiyordu fakat eski İmparator'un danışmanı da Bilge'yi öldürmek istiyordu bu nedenle eski İmparator'un son isteğini yeni İmparator'a söyledi: "Bir torbaya 2 top konacak birinde "ÖLÜM" diğerinde "YAŞAM" yazacak. Yaşamı çekerse Bilge kurtulacak ölümü çekerse idam edilecek" Fakat danışman kurnazdı, çaktırmadan YAŞAM yazan topu aldı ve onu silip ölüm yazdı. Bilge ise aslında bunu bilmiyor, fakat yeni İmparator'a birşey söylüyor, sonra torbadan tek bir top çekiyor ve hayatta kalıyor Bu nasıl olmuştur?
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 çektiğimde yazanın tersi olsun?aynı zaten şansım %50
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 CthuLhu said: çektiğimde yazanın tersi olsun?aynı zaten şansım %50 Cthulu kazandı! kazanıyor 15 puan puan durumu: kfg 15 puan , St Dreamer 15 puan , ginaly 15 puan , Cthulu 15 puan
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sormak istemiyorum sen sor kolay soruyorsun heh
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Yeni İmparator Bilge'yi danışmanı yapmak için sınamak amacıyla ona birgün bir soru sormuş: "Bir adamın evindeki bir yerdeki sandıkta sakladığı 100 altını vardı fakat bir gece bir hırsız geldi ve buradan bir altını gizlice aldı. Aradan bir ay geçti ve adam altınları sakladığı sandığı açıp emin olmak için saydı ve 100 altını olduğunu gördü. Bu nasıl olmuştu?"
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 adamın karısı saymış önce altınları eksik olduunu görünce aa kocam beni kesecek garanti benden şüphelenecek diyip tamamlamış altınları...
fizban Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bilge de ne bilgeymiş. kaç imparator gördü mübarek.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bu topike darbeyı basıyor ve sturmı eliyorum.bilen bilmeyen herkese 11204943ı06 puan veriyorum araya soru yerleştiriyorm. ibrahim tatlıses seda sayana demiş seni öldürücem,ama öldürme şeklini sen seçiceksin.seda sayan öyle bişey yapmışki ölmemiş.HADİ BAAİM?
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 son sorunun cevabı: Çünkü adamın kendisi hırsızmış ----------- Neyse isteyen arkadaşlar devam ettirebilir yada block'layabiliriz. Pek talep çıkmadı konuya.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 yo ben yazacak cevabı bulamadımdı..sor sen sor.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 İmparatora gelen saf altınlar külçeye dönüşütülürken malzemeden çalan bir sarrafça 1 gram 1 gram cebe atılıyor. Bundan şüphelenmeye başlayan İmparator hangi sarrafının malzemeden çaldığını öğrenmek istiyor. Bu nedenle bilgeye sarraflarından hangisinin malzemeden çaldığını öğrenmesini istiyor. Bu nedenle önce 10 sarrafını çağırıp onlara her birine 100 gram altın veriyor bunlardan 10 gramlık paralar yapmasını istiyor. Hırsız olanın yaptığı her parada 1 gram çaldığı biliniyor, bilge ise her kuyumcunun yaptığı bir parayı sadece bir kez tartarak hırsız olan sarrafın kim olduğunu anlamalıdır.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 asdafsd hırsız olan 11 tane mi yapıyo?
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Hırsız olan yaptığı paraları 1 gram eksik yapıyor. Kalanları zulaya yada herneyse. Ayrıca her sarrafın yaptığı para yada paralar sadece bir kez tartılabilir. Çözüm nasıl olmalıdır?
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Parayı para ile tartıyoruz, gramımız yok -------- adamınbiri elendi
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 parayı para ile tartmak derken? çift keseli teraziye koyup mu tartıyoruz karşılıklı
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hehe 1 gram nasıl çalıyor ki o zaman?elimizde gram ölçer yoksa =p
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 adam da 1 gram çaldığını bilmiyo zaten ama elinin ölçüsü o kadar işte d:
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 SturmVogel said: KFGden soru gelmedi devam ediyorum: Aynı imparator bilgeyi öldürmeye kararlıydı ama önce onun yanıldığını görmek istiyordu bu yüzden onu bir zindana kapattı: Gözleri kapatılıp zindana getirilen bilgeye İmparator oyunun kurallarını söyledi. 2 kapılı bu zindanda ikiz cellatlar vardı ve biri ona ne sorulsa doğru yanıt veriyor diğeri ne sorulsa yalan söylüyordu. Kapılardan birisi tuzaklıydı ve geçeni öldürüyordu, diğeri tuzaksızdı. İdam vakti 1 dakika sonraydı ve bu süre içinde tek birşey sorma hakkı vardı. Bilge ne yaptı da tuzaksız kapıyı bildi ve hayatta kaldı? Cellatlardan birine grog içirir.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 2 li 2 li tartar sarrafların paraları. eninde sonunda biri ağır basacak, hafif kalanı yapan sarraf arakçı.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sly-One said: 2 li 2 li tartar sarrafların paraları. eninde sonunda biri ağır basacak, hafif kalanı yapan sarraf arakçı. tamam yöntem parayı para ile tartmak da siz minimum kaç tartışta bulabilirsiniz bunu?
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 herkesi gönüllü olarak tartı sırasına çağırırım. parayı çalanı ilk seferde bulursam onu öldürmeyeceğimi, ilk seferde değil de sonra bulursam astıracağımı söylerim böylece ilk sırada diğerlerini döverek öne koşan parayı çalandır. ... bi dakka ben imparator değildim di mi tüh
Öne çıkan mesajlar