dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 lam cevap şöle bişii aslında birisine sölüyorsun, "arkadaşına sor bakalım hangi kapı doğruymuş?" yalancıya söylersen, doğrucu doğru kapıyı gösterir ve yalancı yanlış olana seni yönlendirir girmezsin ona. ötekine girersin doğrucuya söylersen, yalancı doğrucuya yanlış olan kapıyı gösterir ve doğrucu cevabı değiştirmeden sana ulaştırır. girmezsin ona ve ötekine girersin tarzı bişiy.. ama ben elendiğim için cevap vermiyorum.. ^_^
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hmm toparlayayım ben o zaman diğerine göre tuzaksız kapı hangisi diye sorar.yalancıya sorduysa diğer gardiyan doğru kapıyı biliyordur ve yalancı diğerine yani tuzaklıya yönlendirecektir bu durumda diğer kapıyı kullanırız.doğrucuya denk geldiysek diğerinin yanlış kapıyı söyleyeceğini bildiği için yanlış kapıyı gösterir iki durumda da sorunun cevabından tuzaklı kapıyı öğreniriz ve diğer kapıya yöneliriz.gibi bişi işte.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 St Dreamer kazandı! kazanıyor 15 puan sıralama : kfg 15 puan , St Dreamer 15 puan Yeni soru sormak istiyor musun St Dreamer?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yok aklımda soru valla.bana puan verme zaten bu konuda sabıkalıyım biraz:)
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İmparator, Bilge'nin zekasına haran olmuş ama onu yanıltmayı kafasına koymuştur. Onun yanına başka bir mahkum ve 2 at koyar ve der ki: İkiniz de aynı anda aynı yöne doğru gideceksiniz. Hızınız beni ilgilendirmiyor. Gidilebilecek tek bir yol var o da düz çizgi çeklinde varış çizgisine gidiyor. Ama kimin atı varış çizgisine birinci gelirse o ölecek. Ama atınızı oraya doğru hiç sürmezseniz yine öleceksiniz. Birden bizim bilge atla dört nala gitmeye başlıyor. Ve hayatta kalıyor. Niye? not: Bölge traziğe kapalı mekandır , yani bilge atla firar edemez.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çünkü ne kadar hızlı giderse gitsin önce tüm yolun yarısını gidecek, sonra kalan yarının yarısını gidecek ve bu böyle sonsuza doğru gidecek bitişe asla varamayacak.... DERSEN bilge gg olur onu baştan söyleyeyim
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 mahkum ingiliz atı na binmektedir ancak bizimki ise şetland midilliye binmektedir. 4 değil 8nala koşsa ne yazar midilli(!) ya da mahkumun atına nişadır sürmüştür.. zor yakalar zoor!
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Yetişememişim ginaly bilmiş. Diğer mahkumun atıyla dörtnala gittiği için atı ikinci geliyor ve hayatta kalıyor bilge. Evet ginaly sendeyiz.
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aga arkandayım resliyorum ölünce korkma
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çat diye bilmişim lan soruyu yeni farkettim, hey yavrum ne karizma yaptım. allah beaaaaa!!!!
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ardeth çok losersın. reslenmeyi haketmiyosun.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ardeth said: ben öldüm mü şimdi noldu? oof yarıldım buna yaa haeufheaufhae:D
Öne çıkan mesajlar