SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Eski devirlerde yaşayan bir bilge, halka hep doğruları anlattığı için imparatorun nefretini üzerine çekiyordu. Sonunda İmparator, bilge için idam emri verdi. Fakat İmparator'un amacı, onu öldürtmeden önce halkın gözü önünde zekasını aşağılamaktı. İdam günü gelip çattı, halk meydanda toplandı. İmparator bilgeye döndü ve dedi ki: "Yolun sonuna geldin, sana hemen kanıtlanabilecek birşey için son sözünü söylemene izin veriyorum: Eğer söylediğin doğruysa senin başını keseceğim, eğer söylediğin yalansa seni astıracağım. Söyle son sözünü" Bilge öyle birşey söyledi ki hayatta kaldı. Bilge, İmparator'a ne söylemişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bu oyun değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İmparator bilgeye hemen kanıtlanabilecek birşey söylemesini istemişti. O da hemen kanıtlanabilecek birşey söyledi. Ona göre tahmin edin. Çok şaşıracaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 PM Atsana bana cevabı çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 20 kişi hala doğru cevabı veremediyse yazacam cevabı. Hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hahah KUUL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 söle hadi?! garanti salak bişe çıkacak gibi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 söylediği şey hem doğru hemde yalan olmayacak ama hemen kanıtlanabilecek.. hmm ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hemen kısmını anlamadım ama ben yalancıyım derse bu hem doğru hem yanlış olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cevap "Beni astıracaksınız..." =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kfg said: cevap "Beni astıracaksınız..." =) aynısını dicektim. beni öldürtüyosunuz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tebrikler kfg şimdi kfg'den bir mantık oyunu alalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 e oha okadar kolaymıydı cevabı ben yazmadım bile o değildir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 KFGden soru gelmedi devam ediyorum: Aynı imparator bilgeyi öldürmeye kararlıydı ama önce onun yanıldığını görmek istiyordu bu yüzden onu bir zindana kapattı: Gözleri kapatılıp zindana getirilen bilgeye İmparator oyunun kurallarını söyledi. 2 kapılı bu zindanda ikiz cellatlar vardı ve biri ona ne sorulsa doğru yanıt veriyor diğeri ne sorulsa yalan söylüyordu. Kapılardan birisi tuzaklıydı ve geçeni öldürüyordu, diğeri tuzaksızdı. İdam vakti 1 dakika sonraydı ve bu süre içinde tek birşey sorma hakkı vardı. Bilge ne yaptı da tuzaksız kapıyı bildi ve hayatta kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cevap doğru söyliyen cellata tuzaksız yol hangi kapıda diye sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cellatlar ikiz, doğrucu cellatın hangisi olduğunu bilemezsin adamınbiri : elendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cevap? sadece yalan söyleyen cellat hangisi tuzaksız yol diye sorar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Sturmvogel BOT olduğundan şüpheleniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 "Eğer doğru söyleyen cellatsan tuzaksız yolu, eğer yalan söyleyen cellatsan tuzaklı yolu göster" derim. tek soru diyor ama soru içersinde kaç tane koşul olabileceğini söylemiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mortis said: Sturmvogel BOT olduğundan şüpheleniorum Mortis dogru cevapladin! Bu cevap sana 27 puan kazandirdi! Bugunun birincisi: Cons - 1453 puan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 "Doğrucu/Yalancı sen isen..." ile başlıklı önermeleri kabul edemiyoruz. Çünkü o zaman direkt cevap istenmiş oluyor ki sorunun mantığı kalmıyor. (Cellatlara doğrucu/yalancı olduklarını sormak yasak diyelim tam olsun) Killjoy, Ardeth elendi 3 yanlış tahmin daha gelirse cevap akabinde yeni soru gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 BANA NE BANA NE ÖLÜM KALIM MESELESİ BU KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 "hacı bi lavaboya gidecem ben! çok sıkıştım çok!!" dersin yalancı olan kesin tuzaklı kapıyı açıp "buyur abiii" diyecektir. doğrucu olan ise burada lavabo olmadığını bilir ve sesini çıkartmaz burada esas sorulması gereken türklerin neden tuvalet yerine lavaboya gittikleridir.. yoksa lavaboya mı yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Her iki kapının sonunda da lavabo var zaten : Birinde zaten lavaboya varamadan tuzağa yakalanıyorsun :p dasaaa elendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oots nin bi bölümünde vardı olum bu baksanıza hoş onlar sormadan direk gardiyanlar üzerinde şiddet kullanmışlardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar