ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Hedef IP Adresi (benim ip ?), WAN Portları ?? Hedef LAN Portları ?? wan portu nedir? torrent için açtığımızı varsayarsak hedef lan port kısmına programdaki connection kısmındaki portumu yazıcaz biri yardım etsin ya hiç bişey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hedef ip adresi başlat-cmd-ipconfig çıkınca yazan ip adresi porta da aynen dediğin yerdeki portu yazıcaksın wanı bilmiyorum ona da yaz bişi olmaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 DMZ Host ol olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 şimdi şöyle ip yi yazıyorum , protokol tipi TCP&UDP yapıyorum , wan boş , hedef lan porta 47303 (programdaki) , uygulama kısmı ne olucak ? bişey yazdığımda sadece rakam girin diyo rakam girince hatalı kural adı diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 edit: yanlış post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sorun orda zaten ne yazarsam yazayım hatalı kural adı diye hata veriyo kafası geldi bilgisayarın pof modem-> airties rt-205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 wan portunun boş bırakılacağından eminmisin pru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 usb modem al kurtul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 işin ilginç kısmı bu zamana kadar böyle bi sorun yoktu vista yükledim downloadlar berbat oldu ama bazen o ünlem işareti olsa bile tam hızla çekiyo çok salak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 wan kısmına yazılması gereken portun numarası yazılmıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bütün portları aç tarzı bişi yok mu bu modemlerde, benim usb onixon modemim var o kadar rahatım ki.. hiç sorun çıkarmaz, uslu uslu çalışır, ufacık ve yakışıklıdır. hiç anlamadım iki ve aşağısı bilgisayara sahip insanların kablolu modemlere paralar dökmelerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 GERGE said: DMZ Host ol olsun bitsin. katılıyorum. ama airties larda öyle bir seçenek yoktu sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 port yönlendirme sayfasında açıklama vardı yanlış hatırlamıyorsam. ben wan ve hedefe de aynı portları yazıyorum, gayet güzel çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar