metal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İki haftadır sağ gözüm özellikle sağ tarafından seğiriyor.Özellikle geçen bir hafta süresince her gün gün boyu devam etti.Bu hafta aralıklı tekrara ediyor.Acaba korkulacak bişey varmıdır,böyle bişey başına gelen oldumu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benimde 3 haftadır belki daha fazladır sol gözüm seyiriyor. bi sürü yer okudum araştırdım, ilkel yöntemlerle durduranları okudum yok pamuğa bişi sür bas vs gibi. ama bişi yapmadım. 3-4 gündür sağ seyiriyor sol durdu. geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bendede olmustu.dikkate almazsan bi bakmissin gecmis gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benim de 1 ay boyunca olmuştu sol gözüme göz doktoruna sordum, össye gir geçer demişti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sebep olarak sitres yorgunluk vs ön siralada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sinirsel, geçer gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 önemli bi misafirin gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 delilik alameti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cansının kedisinde var ona sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 pogodi said: sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa sol gözüm seyriyordu param yoktu sağ gözüm seyriyor hasta oldum bugün mesela gel de işin içinden çık şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çok fazla bilgisayar-tv karşısında oturup gece az uyumak birleşirse de oluyo söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sen biraz ters bi insansın ^^ kedime laf yok.kıhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kedine laf etmedim zaten o koşullarda herhangi bir kedinin psikolojik bütünlüğünü sağlayabilmesi mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aaaaaa AAAAAAAaaa pm attım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tik başlangıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Fistan said: pogodi said: sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa sol gözüm seyriyordu param yoktu sağ gözüm seyriyor hasta oldum bugün mesela gel de işin içinden çık şimdi. iyiye yorarlar haliyle.. ama genelde o şu demek sağ göz ->sağlık iyi/kötü sol göz-> para iyi/kçtü ikisi de olabilir diyorlar diye biliyorum.. çinko ve potasyum eksikliği göz seğirmesi yapıyor. multivitamin değil de direk bunların yüklemesini yapmak kısa sürede geçiriyor. yoksa uzun uzun 1-1,5hafta boyunca her gün çıldırtana kadar zıplıyor göz kapağı. bi de dışarıdan da görülüyor bu ince titreme.. gıcık şey, nolucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mavardi said: bendede olmustu.dikkate almazsan bi bakmissin gecmis gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Yorgunluktan sinirden stresten.. Ben ne zaman yorgunsam ya da ne zaman stresli ya da sinirliysem hep seğirir. Sağ gözüm sanırım. Bazen sol da seğirir .. Ya bilmiyorum ikisi de seğiriyor zaman zaman =P Geçer geçer.. Yat uyu çok kafana takma bir şeyleri.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bendede arada bir oluyor ama geçiyor uzun süreli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 benim kolum seğiriyor yaws baya kaslı ondan mı dedim acaba ama bilmiyorum ki vücut falan olunca böyle dezavantajlar olabiliyo neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sağ kol mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sol ama ilgini çeker diye söyliyim sağla o iş. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sdfsdf bilgilendirme için teşekkürler :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bi karikatür vardı; birinin gözü seğiriyodu, misafir gelecektir diyolardı diğerinin dizi sızlıyodu, yağmur yağacak diyolardı diğerinin d.tü seğiriyodu, hass...tir diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar