Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Hali hazırdaki itemlarımı giydirip talent speclerimi yapıp spell dmg vs vs gibi şeyleri gorebildiğim veya değişik bi spec talent olsa nasıl olurumu gordugumuz bi ste vardı neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 http://www.warcrafter.net/ Sandbox kısmına giriceksin char yapmak için. //edit: Copy/paste özürlüsüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 www.chardev.org var orasida baya guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 maxdps.com Bilhassa melee classlar için faydalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ya ben warcrafter.net i cok begendim ama bonus heal'ı neden göstermiyor? chardev.org'tan ayarlıyorum tüm gearımı, enchant, talent vs. herşeyi oyundaki ile aynı yapıyorum healingim sitede farklı oyunda farklı görünüyor. bu yuzden bi de warcrafter.net'te deniyim dedim ama orda da healing gozukmuyor. var mı baska tavsiye edebileceginiz bir site? maxdps melee için hakikaten cok guzelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ctprofiles.net tekrar açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ' linktede karakter bilgilerini görebiliyorum ama bana sadece talentleri değiştirdiğimde yeni talentler ile ne fark olur onu gosterebilen biş site lazım. Yani Hali hazırdaki talentlarımdan istediğin talentlara geçtiğimde dps kaç olarak crit şansı kaç olacak falan veren bi site olmalı ama en baştaki bilgili elbette armoryden otomatik almalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tamam işte ctprofiles'e gir orda senin armory'den importun olacak zaten. onun sadece talentlerini editleyerek degisikliklere bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 wowcrafterda yapılıyormuş ama opera ile olmadıgından gormemişim sorun çözüldü saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar