Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ceviz Kabuğu programında adam konuk olmamasına rağmen, telefonla bağlandı, tüm program saati boyunca konuştu da konuştu. Maşallah ne çene varmış be mazlumder'de. Konuklara bile sıra gelmedi ondan dolayı. Canımdan bezdirdi, ben de mazlum oldum. Mazlumder'e karşı benim hakkımı kim koruycak peki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hangi kanalda kanaltürktemi? kanaltürkemi alınmıştı cevizkabuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Evet kanaltürk. programın başlarında aşağıda izliyordum sen söyleyince baktım da adam halen telefonla bağlanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 halen devam mı ediyor? Aman Allah'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Devam devam. Adam çok eşliliği, kızların mirastan daha az pay almasını dinin emri olarak görüyor ve yavaş yavaş bunların yasalaşması gerektiğini savunuyor. Bunu yazarken de sanırım kapattı telefonu bye falan demedi ama Tuncay Özkan bağlandı :) Saydırıyo mazluma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ha evet izliyorum. ama telefonu kapatmadı, 10 dakika mola verdi, birazdan devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 İyice palazlandı bunlar. İran'dan da destek mitingi geldi. Bahçeli pandoranın kutusunu açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi bu ne be, adam hala konuşuyor. konuk kişiler bile tek kelime etmiyor, adam saydırıyor da saydırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Birde demez mi dinde türban yok diyen müslüman değildir. Ne basma kalıp konuşmalar yapıyor bunlar. Beyinleri fetullahın veya kiminse onun dediğinden fazla çalışmıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Beyler, demokrasi denen bişey var, insan hakları var, yorumlamayın pls!!!!111birbir Anlayamaıyorlar bu adamları başımıza musallat ettiklerini. Demokrasi, insan hakları diye ağlaya ağlaya bunlara ortam hazırladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oba şimdi de eski mazlumder bağlandı. bu da sabaha kadar dek mi konuşçak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 mazlumder deil mazlumlar başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 mazlumder! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Nasıl yobaz bunlar ya. Adam saçma konuşuyor birde hızlı hızlı konuşuyoruz uyuz etti be. AY YETER, SAĞA BAKIYORUm YOBAZ, SOLA BAKIYORUM YOBAZ, ÖNÜM ARKAM SOBE!! EİHİHEİHEİHHİHEEaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 CaNNi said: mazlumder! mazlumlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Aç bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 owww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ya mazlumlaırn eski hero'su "herkes kendi hukukunu yaşamalıdır" diyor. Adam yani isterse islam hukukunu uygulayacak, şeriat hukukunu uygulayacak. Bu adamlar cesaret buldu konuşuyorlar, kimki bu adam, nasıl bir mahlukat. Şeriat isteyenler alenen konuşuyor, bizim forumda ki KÖRLER DERNEĞİDE buna demokrasi, özgürlük diyor. Atom bombamı verin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bu sefer de eski genel başkanı bağlandı. bende izliyorum kaç saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 baboli hizbullah bunlar şakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Hizbullah ne ki? Yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 half life için yeni ek paket hizbullah, 2008 son çeyrekte gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sierra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Allah Partisi hizbullah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar