porsuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Türkiyede ekmek tüketimi kişi başına yıllık 200 kiloymuş rekorlar kitabında 1. sıradaymışıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Günde yarım kilo ekmekten hesaplasan harbiden fazla yalnız. Normal değil yani ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bi ekmek kac gr abi? edit: 300gr mis, yuh diyorum. ekmekle karin doyuruyo millet demek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yurt çapında nişastalı gıdalar tüketip ekmeği kesme kampanyası başlatalım. kepek, çavdar ve mısır ekmeğini normaline tercih ederim ayrıca, normal ekmek üzerinden hesapladılarsa yokum ben asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ekmeği seviyoruz toplum olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 BEN BAYA ÜRETMİŞTİM ZAMANINDA EKMEK AMA 1 TANE KALDI ŞİMDİ MUHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 GÜNDE BEN 3.5 EKMEK YÜYİORUM BAZEN 3 AMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ekmek varya sanat eseri ya,böyle kıtır kıtır olcak sıcacık of yani,kilo olayı insaın kafasına takılıyo yoksa her gün 3 öğün kuru ekmek yiyip karnımı doyurabilirim yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 YANLŞ ACC OLKDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 OK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 iyi de bu ekmeklerin en az yarısı çöpe gidiyor. Kaç kişi gördüm 4 kişilik aileye 5 ekmek alan,niye diyorsun.Misafir gelirse önlerine birşeyler koymak için yada ne bileyim evde bulunsun lazım olur. Bunu diyenlerin %90'ina da hiç lazım olmuyor bu ekmekler çöpe gidiyor.Herkes ihtiyacı olduğu kadar alsaydı böyle bir istatistikte olmazdı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Dünyanın en yüksek ekmek tüketimini gerçekleştiren ülke de türkiye... işte fakir memleket olduğumuzun en büyük kanıtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Gelire EKMEK dien bi toplumuz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yuvarlak bi hesap yaptım.. evet doğru gibi bişi.. 108kg ile 155kg arası bi şi çıkıyor kişibaşı senelik.. evde senelik 1248dilim de pizza gidiyor o_O! 95,4lt portakal suyu ve yaklaşık 80lt diğer meyva suları falan toplam.. tabii oldukça kabaca hesapladım, haftalık düzenli bi şekilde ne yeniliyor ise onlar ile hesapladım.. migros fişleri ve yemeksepeti.com'a teşekkürlerimizi sunar hayırlı işler dileriz (lam şu kdv indirimi fiyatlara yansısaydı valla azalacaktı masraflar. en azından gırtlak düşerdi beah!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ekmeği çok buluyosak pasta yemiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ben 1 yiyom bütün gün. Ortalamanın altındayım bari iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yok o değilde bizim alt kattaki komşunun 6 çocuğu var yetişkin kendileriyle birlikte toplam 8 kişiler şuraya bak 1.5 ton ekmek yiyolar enflasyon bazen beni şaşırtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gunde 2 ekmek yiyorumdur işimden dolayı ortalamın üstündemiyim acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ulan mesaj atamıyorum. asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ekmek ya da ekmemek tmm kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 4 kişi günde 15 ekmek yiyen aile biliyorum. Paralarıda var ama köyden geleli 10 sene olmamış yaşlı amca ile teyze bütün gün ekmek yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 şey de var, hiç parası olmayıp sadece ekmek yiyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 uno nun geleneksel esmer ekmeği çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar