Aramis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 2mbit kablonet var, limewire in turbochargeda izin veren surumu var. 10 kisiden indiriyor ama bi turlu 150 200k lari goremedim. Nedeni ne olabilir? normal web tabanli birseyler indirdigim zaman cok rahat 190 200leri gorebiliyorum. Limewire miladinimi doldurduda haberimmi yok? Bu tarz download yapabilecegim download programlari tavsiyeniz varmi? tesekkurlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hala limewire kullanan kaldımı zaten yahu ? ne yazsam pr0n çıkıyo , bir keresinde spider-man3 ü çekeyim dedim preview yapmamıştım bi elemanın uzak doğu macerası çıkmıştı bi daha kullanmadım :) azureus dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 heh senin bağlantı hızındna değil onların izin verdiği download hızından dolayı o iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Aramis said: 2mbit kablonet var, limewire in turbochargeda izin veren surumu var. 10 kisiden indiriyor ama bi turlu 150 200k lari goremedim. Nedeni ne olabilir? normal web tabanli birseyler indirdigim zaman cok rahat 190 200leri gorebiliyorum. Limewire miladinimi doldurduda haberimmi yok? Bu tarz download yapabilecegim download programlari tavsiyeniz varmi? tesekkurlr. Ractamainus 13 Kasım 2007 tarihinde demiş ki: said: aslında sevmem böyle bir programla ilgili konularda, "rakibi programları kullan" gibisinden konuşmayı ama... limewire yanında ares gerçekten çok iyi. o yüzden şiddetle tavsiye ederim. kendisi açık kaynak kodlu, reklamsız bir yazılım. limewire'dan daha hızlı ve eski bir limewire kullanıcısı olarak, limewire'dan daha fazla dosyaya erişebildiğimi de söyleyebilirim. http://forum.paticik.com/read.php?5,2944692,2945163 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 frostwire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar