Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etheria Ultima Online Sunucusu

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

Emulatorleri deneyecegiz denmis, neden aralarinda POL yok ?

Ethernass.. Erethar..

[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net

[Bu mesaj sharky tarafından 22 January 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nedendir? Hiç sevmiyorum. Ne zaman bir sunucu açılsa her zaman en küçük bir yeri tutulur sorgulanır ve olmadık noktalara getirilir. Biz Türkiye'nin çok daha iyi bir sunucusunu açmak istiyoruz. Sizler bize destek olacağınıza daha da üstümüze gelip bizi sürekli ezme girişimlerine başvuruyorsunuz. Sizlere sadece şunu söylüyorum; Ben,Paticik.com UO Emulatorleri yetkilisi olarak bu sunucunun en iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Siz nasıl ve neye inanıyorsanız ona inanmaya devam edebilirsiniz. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sizlerden tek isteğim bize olan desteğiniz....[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

buraya mod alınırken hiçbir zaman kimseyi test ettiklerini düşünmüyorum. buraya sahip cıkabilecek, hevesli kişileri buraya moderator yaptılar. kim baggioyu kenara çekip de gel koçum seni test yapcaz geçersen moderator olcan der ki.. onlar burayı istediler ve su an yetkililer. uo emülatörleri bölümünde yetkilililer yani runuo bilip bilmemekle alakası yok..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yok, 23 January 2004 03:06 tarihinde demiş ki:
(gerci bazilarinin da ne duzeyde bildikleri belli deil!)

Orada dur bakalım. Bu alanda benimle yada başkaları hakkında böyle konuşmaya hakkın yok. Biz ewt test edilmedik. Fakat biz buraya insanlara olan yardımlarımız göz önünde bulundurularak alındık. Gerek Baggio olsun,gerekse ben olayım herkez kimin ne olduğunu biliyor. Sunucuyu bıraktın şimdi de yetkililerle mi uğraşıyorsun??? Forumlarda özellikle bu bölümde âdâbını bil. Yoksa üzülerek söylüyorum Bildirtirim... Kimse hakkında böyle konuşamazsın...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 23 January 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her moderetorın burayı sevmesi, konuları takip edip cıkan olayları önlemesi gerekir. bizim modlarımız da bunu güzel bir şekilde yapıyor. burda kimseyi bilio ya da bilmio diye sorgulayamayız. ki burada atıyorum mod olan xx kişisi hiçbirşey bilmese de yine burada moderator olarak bulunurdu. (...gerçi insan heves yaptıktan sonra bişi bilmemesi mümkün değil öğrenirdi ama...)
ayrıca raven o böyle düşünüyor olabilir. bu gerçeği değiştirmez ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler Arthur. Ben size her zaman yardım ettim. Her sorununuza çözüm buldum. (bkz. AngelWing) Lütfen sizde bana,diğer yetkililere ve tüm paticik.com üyelerine olan saygı ve sevginizi azaltmayın. Sonuçta biz burada bir aileyiz ve birbirimize yardımcı olmalıyız. İyi Günde ve Kötü Günde...

Saygı ve Sevgilerimle...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben burada Sphere icin moderatorum, Sphere scripting konusunda da elimden geldiginde yardimci oluyorum zaten. Bilgimden, becerimden suphe eden de varsin etsin, yaptiklarim ortada zaten.

RunUO modlugu konusuna gelince; bolumun adi bir hafta oncesine kadar Sphere Server idi, RunUO sorulari artmaya baslayip istek olunca adini genel olarak Emulatorler yaptik, o kadar. Hicbirimiz cok super RunUO bildigimizi falan iddia etmiyoruz yani, hatta ben henuz download edip incelemis bile degilim, hem vaktim yok hem C bilgim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamların size yardım etmek gibi bir zorunluluğu yok! bu insanlar zamanlarını (çok deerli) harcayıp gelip burda bir nevi asayişi sağlamak için harcamaları gerekiyor.bunları yapıyorlar mı? evet.ancak raven ve baggio bunun dışında burada gelip size yardım ediyor,bilgi veriyor nankör olmayın biraz[signature][hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

server kapalı galiba giremiyorum[signature][hline]Where is Anatolia?
şimdi dişlerimi sıkıp
dudaklarıma kanamayı öğrettim
ki bu kızıl damlalar
körpe yanağında bir veda busesi olsun
bu da benden sana
heba edilmiş bir aşkın
son nefesi olsun...

Sosyal ağlarda paylaş

Sunucuya giremilmek için AOS gerekiyor. Çoğu kişide AOS olmadığı için sunucuyu sphere yaptım ve öyle kalacak... Bu arada Baggio bana özelden ICQ yazarmısın???[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın. Bazı teknik nedenlerden dolayı sunucuyu açamadım. Ha bu arada iyi derecede ASP bilen kişiler bana ICQ yolu ile ulaşsınlar. 158672665[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum belkide İlk defa böyle bir yerde yazı yazıyorum ama bayağı dertliyim bu konuda. tr deki emilatörler konusunda.Bence gmlerin hem adaletli hemde charları olmamalı en yakın arkadasını bile kayırmamalı .En önemlisi spedd,treehack,morphcheat gibi uo ya serefsizlik getiren bu programalra karşı önlemlerini almalılar.bakın Ben Burda 34 yaşında olup hala bu oyunu oynamaya calışan biriyim coğunuzun yaşları bana göre düşük .ve bildiğim kadarı ile tr de belirli bizim yaş grubumuzda olup oynayan bir kitle var.ve bu kitle in game içinde öyle insanalrla karşılaşıyorki ne yazıkki gercek hayatında sorunalrını burda sapan sacma davranarak cıkartanalra sahit oluyoruz.Benim tek isteğim Stafa güven duymak en önemlisi bu ve kaliteli oyuncu dediğimiz saygılı kendi ile barışık playerları toplucak bir zemin hazırlamak.bence püf noktası bu....Bir zamanaların Snn deki o kaliteli playerlarını özlüyorum ve bu arkadasların arada da olsa girebilecek vede oynuyabilicek kalitede bir serverın kurulumaması beni üzüyor.Snn yi baz aldım cünkü türkiyeye uo yu tanıtan rolu ustlenmişti büyük bir kesime belkide burdaki arkadasların coğu snn deki playerlık yaparak buralara gelmiştir .Bence en öenmli konu güven[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hermesus, 30 January 2004 03:31 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum belkide İlk defa böyle bir yerde yazı yazıyorum ama bayağı dertliyim bu konuda. tr deki emilatörler konusunda.Bence gmlerin hem adaletli hemde charları olmamalı en yakın arkadasını bile kayırmamalı .En önemlisi spedd,treehack,morphcheat gibi uo ya serefsizlik getiren bu programalra karşı önlemlerini almalılar.bakın Ben Burda 34 yaşında olup hala bu oyunu oynamaya calışan biriyim coğunuzun yaşları bana göre düşük .ve bildiğim kadarı ile tr de belirli bizim yaş grubumuzda olup oynayan bir kitle var.ve bu kitle in game içinde öyle insanalrla karşılaşıyorki ne yazıkki gercek hayatında sorunalrını burda sapan sacma davranarak cıkartanalra sahit oluyoruz.Benim tek isteğim Stafa güven duymak en önemlisi bu ve kaliteli oyuncu dediğimiz saygılı kendi ile barışık playerları toplucak bir zemin hazırlamak.bence püf noktası bu....Bir zamanaların Snn deki o kaliteli playerlarını özlüyorum ve bu arkadasların arada da olsa girebilecek vede oynuyabilicek kalitede bir serverın kurulumaması beni üzüyor.Snn yi baz aldım cünkü türkiyeye uo yu tanıtan rolu ustlenmişti büyük bir kesime belkide burdaki arkadasların coğu snn deki playerlık yaparak buralara gelmiştir .Bence en öenmli konu güven

real Raven ın bulunduğu bir server de asla edit mümkün olmaz olamaz bu güne kadar da olmadı ;)
olduysada herzaman cezasını aldılar
raven bence bu sefer ççok fena geliyor ben biliyorum gece ler boyu scp yazıyor çok panik yapıyor ama deyicek çünki türkiyedeki uo ya yeni bir tarz getirecek türkiyeye değil bütün düyaya hizmet vericek açılmasına hat safa kaldı site konusunda sorunları var onlarıda hallediyorlar valla ben tam destek veriyorum aöıldıkdan kısa bi süre sonra server osi kalitesini yakalıyacak ve (sphereserver1.0)'da OSI kalitesinin bi üstünü yaşıyacaksınız bunu temmenni ediyorum(:
vay beaa owner gibi konuştum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...