eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ya konuyu nereye açıcağımı bilemedim :( buraya açiim dedim.. ya dişimdeki bir doldu sanki oynuyor gibi..ve beni rahatsız ediyor.. doktora gitmelimiyim acep? sevmiyorumda dişçiye gitmeyi ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 doktora gitmemelisin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 niye be O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pante Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 2 hafta önce anneannemin yaptığı nescafeden dolayı koca gece dolgu olan dişim sızlamıştı sabah fırçalamamdan sonra bişey kalmadı. Ben birkaç gün bekle ağrın devam ederse öyle doktora git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 aynsaym dolgu normal çürük diş dolgusu mu?ne zamamn yapıldı?ne tarafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 dolgu sağ alt dişte arkalarda..çürükten dolayı yapmıştı heralde.. ben cumartesi bi gitsem iyi olcak heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bana bi yaptılar böyle dolgu yok öğle ağırki alışamadım sanki dişim düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bir an önce dişçiyie git,apse yaparsa kötü olur.Dişini çektirmek zorunda kalabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 anam O.o pazartesi gidiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 dişçi süper bi şey ya bi kere gidiyosun bi daha uzun zaman gitmiyosun şahane bi olay. sen pazartesi git şöyle iyice bi baktır dişlerine, çekilicek dolgulanıcak falan varsa bi kere daha gitmek zorundasın, sora uzun süre gitmiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 çekilcek yok dolgulancak var sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 siz "hiç" uyuşturulmadan 4 dolgu yaptırın ondan sonra bu kadar rahat "dişçiye gideyim" diyebilecek misiniz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 uyusturulmadan dolgu olumcul olur lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ayıptır sorması neden uyuşturmadan dolgu yaptırıyorsun onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yo hiç bişi olmuyo banada uyuşturmadan yaptı dolguları hiç acı çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Oradaki sinir hücrelerinin uyuşturulması sadece bizim algıladıgımız acıyı azalttıgından dolayı kullanılmakta.. Valla dolgu işi sakat iş bugün önemsemezsin ama iki gün sonra cart der dişindeki sinirler yedigin her yemekte agrı sızlama yapar sonra kıvranır durursun.. bence hic ihmal etmeden gitmen lazım.. hatta 6 aydan 6 aya gitmek gerekiyor sorun olup olmasın bazen bizim sorun yok sandıgımız diş bile cort cıkabiliyor.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Özellikle azı dişlerine, civa+gümüş+kalay bazlı amalgam kullanılıyor dolgu yaparken, ısıya duyarlı bi madde olduğu için bozulabiliyor dikkat edin. Diş hekimi sizi bekler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ne dolgusu ya yapıştır sakız boşluğa devam et. Doc Tabi ki doktora git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dory said: uyusturulmadan dolgu olumcul olur lakin.Tam tersine uyuşturulmadan yapılan dolgu daha iyi diye biliyorum.Gösterilen tepkiler sayesinde çürük bölgeyi daha kolay temizliyor.Küçükken diş doktoru öyle demişti,tabi kadın,o oyucu aletin sinirime denk gelmesinden hoşlanıyor da olabilir(di) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 korkuyorum gitmeye bea 8-) ama sanırım yarın sabah gidicem kendime şans ve sabır diliyorum umarım önemli bişeyim yoktur ve acısız olur.. böhüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Biraz acıyabilir ama "bu devirde acı mı kaldı be!" tırnak içindeki 20lik dişlerimi henüz çıkmadan operasyonla alan doktorun sözleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Kartan said: dory said: uyusturulmadan dolgu olumcul olur lakin.Tam tersine uyuşturulmadan yapılan dolgu daha iyi diye biliyorum.Gösterilen tepkiler sayesinde çürük bölgeyi daha kolay temizliyor.Küçükken diş doktoru öyle demişti,tabi kadın,o oyucu aletin sinirime denk gelmesinden hoşlanıyor da olabilir(di) ya bu dis icin iyi olabilir de, ben kendimi dusunuyorum =) allahtan discim iyi bi adam ve nazimi cekiyor, 11 yasimdan beri butun dis kontrollerimi herbiseyimi yaptigi icin cocugu sayilirim bi dolgu icin sirf acimasin diye 2 igne yaptiriyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 benim dolgum düştü ama hiçbişey hissetmiyorum. zaten küçük bişeydi.. bide o makinenin dişe değdiğinde çıkardıgı sesten nefret ediyorum onun dışında da bi acı cekmedim ya da cektimde bana etki etmedi.. bu arada doktora gitmelisin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ihmal ettiğim bi dolgu yüzünden bi dişimi kaybettim. çat diye kırıldı gitti. gerçi üstüne yapıştırılan porselen(maddesi ne bilmiyom tam) diş eski dolgulu dişten daha güzel daha kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 komple söktür, teyze damağı yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar