Sephrioth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Spastik_Serce said: şimdi armada yada o tür bir yerdeki magadazaki görevlisiyle yada kasiyerle nasıl tanışılır.( nerden buluyorlar bunları arkadaş hepsi manken gibi ) yanında hep birileri oluyor, zart müşteri geliyor. uyuz oluyorum tam muhabbete gireyim derken. sürekli git gel de yapmak olmaz mekana. napılır böyle durumlarda. bi arkınıda yanına alıp git sen uzakta dur arkını yolla arkadaş sizden hoşlanmış desin uygun bi anda sonra tel no isteyin / verin artık hangisi olursa sonra olaylar gelişir bi futbolcu böyle bi olay bitirmişti kimdi unuttum şimdi hatta kadın sonradan herşeyi anlattı falan dhdhadhhda öyle işte.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 -ateşiniz var mı? -var -teşekkürler , telefonunuz var mı ? -hiç söyleyen olmuş muydu baban hırsız dimi senin ? -aa ne alaka nerden çıktı şimdi. - O güzel gözleri kesin bi yerden çalmıştır ondan dedim. -Selam -Selam- -benimle çıkar mısın ( kedi gülüşü) -hmm olabilir evet / hayır ya nerden çıktı. / aahahah / noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Balık avlamak istiyorsan, balık gibi düşünmelisin. Gay ol hepsi TOPlaşır yanına. Ben yanlış bi konseptin ürünüyüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Lidriel said: Balık avlamak istiyorsan, balık gibi düşünmelisin. Gay ol hepsi TOPlaşır yanına. Ben yanlış bi konseptin ürünüyüm evet. sen öyle mi yapıyosun abiğğ (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Evet bebeğim öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 evet bi de öle dene bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yok abi git direk iste "hayat fani bi kere versen ne olur yani" de mutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 diablotg said: yok abi git direk iste "hayat fani bi kere versen ne olur yani" de mutlu ol X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 once hide in shadow yapcan yada invis olcan sonra stealth modda arkadan yaklasıp backstab gomecen live in shadow kill by stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dilini çıkar göster tersten nah yapar gibi kolunu sıvazla bak bakalım nolcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 atılan mesajlara bakarak söylüyorum bu forumda kızdan kıza yaklaşmaktan vs anlayan adam yok sen kendi kafana esen biçimde davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? birak sen kızlari gel araba yapcaz biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Zergling said: 0ne said: Son yazdıgım konuda kızla olmuyucagından bahsetmistim ki "Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyomuş" Eğitim gördüğüm kurs da kantinlerde gördüğüm bi kız var ama aramızda tek bir kelime bile muhabbet geçmedi. Şimdi ben bu arkadaşa nasıl yaklaşırım. 1)Bi gün gidip ders çıkışı bi yerlere davet etmek, 2)Yavaştan laf atmalarla muhabbet kurmaya başlamak, 3)Direk gidip senden hoşlanıyorum demek.. diye uzar gider fakat kendimi ona nasıl göstermeliyim ki bazen farkedilmenin yolu farkedilmemekden geçer derler. Ne yapabilirim beyler bi yorumunuzu alalım mesela siz olsanız ne yapardınız? birak sen kızlari gel araba yapcaz biz... Yap yap nereye kadar lem bö geldi artık kusacam.Sen daha yenisin merak etme sanada gelir yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sadece başlığa bakarak yorum yapıyorum okumadım mesajların hepsini. dostum bu senin benim herkesin bir sorunu. sana bir kıza nasıl yaklaşılır diye nasihat vermekten çok çok önemli bir konuyu söylemek istiyorum. hangi yöntemi seçersen seç ama mutlaka kıza açıl. utanma sıkılma açıl yok sa bir gün bütün cesaretini topladığın anda o kızı bulamayabilirsin. ya uzaklarda olur ya nişanlı,evli olur ya da birisiyle kol kola olur. aynı durum benim başıma da geldi bütün cesaretimi topladım ve kıza açıldım. o da 6 yıldır birisini seviyorum dedi ve olay kapandı. neden sevmedi beni diye arada soruyorum ama keşke açılsaydım diye kendi kendi mi yemiyorum. ve dediğim gibi kız ı hiç görmüyorum. eğer açılmasaydım şu an keşkelerde yaşam hiç çekilmez hale gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kızlar ne hikmetse hala çözemedim kendilerinden büyük kimnslere aşık olurlar bundan dolayı kızın karşısında utanma sıkılma ve abartılı gülme gibi ( hatta hiç gülme) çocuksu hareketler yapma. kızlar kendilerini güldüren erkekleden hoşlanır. gülen erkekleri pek sevmezler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kızın kafasına sopayla vurmalı sacından tutup istediğin yere götürmeli yanlıslıkla öldürürsen daha bile iyi ölü dırdır etmez,ses çıkarmaz manitamı önce öldürmek benimde tercihimdir. koaly gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 sevgi, saygı, kamçı PÇİUV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 0ne said: Yap yap nereye kadar lem bö geldi artık kusacam.Sen daha yenisin merak etme sanada gelir yakında :) olm saçma sapan heryeri ogrendim ^^ 2 kere yaptigim yerde çalışıyorum kim tutar beni... www.beygirgucu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hacım kızların aynı fabrikadan çıkan yaşam formları olduğuna inanmaman gerek önce. hepsine aynı şekilde yaklaşırsan yalan olursun. farklı hepsi birbirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bir kiza asla ve asla yaklaşmamali.. İlla tehlikeli madde, ateşle oynama, caution felan mi yazip asalim ustlerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 eskilerden ders alın, öğrenin, feyz alın garantili ders http://www.youtube.com/watch?v=OvEmFeOFssA She is waiting to kiss my hand But she will wait for my command My chains and collar brought her to her knees She now is free to please Woman, be my slave Thats your reason to live Woman, be my slave The greatest gift I can give Woman, be my slave Before her surrender she had no life Now shes a slave, not a wife Her only sorrow is for women who live with lies Shes taken off her disguise Woman, be my slave Thats your reason to live Woman, be my slave The greatest gift I can give Woman, be my slave Your body belongs to me Woman, come here Remove your garments Kneel before me Please me Woman, be my slave Thats your reason to live Woman, be my slave The greatest gift I can give Woman, be my slave türkçe çevirisi elimi öpmek için bekliyor, ama emrimi bekleyecek. boynundaki tasma dize getirecek onu.. şimdi keyiflendirmek için hazır! kadın, kölem ol! bu senin yaşam nedenin... kadın, kölem ol! bu verebileceğim en büyük hediye. kadın, kölem ol! hayatı yoktu bana teslim olmadan önce... artık o kölem, bir eş değil.. o sadece yalanlarla yaşayan üzüntülü bir kadındı sahte kıyafetini yırtıp attı... kadın, kölem ol! bu senin yaşam nedenin... kadın, kölem ol! bu verebileceğim en büyük hediye. kadın, kölem ol! vücudun bana ait... kadın, buraya gel! elbiselerini çıkar. önce diz çök benim için, memnun et beni! kadın, kölem ol! bu senin yaşam nedenin... kadın, kölem ol! bu verebileceğim en büyük hediye. kadın, kölem ol! hadi gençler, bu taktikle sırtınız yere gelmez. haydi göreyim sizi! sorumluluk kabul etmediğimi söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hah bak dasaaa örnek vermiş negzel, böyle yaklaşmayın : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ahaha feministler bulup öldürmemiş mi bunları lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ahahah of bu ne sdf abiler sert tamam da yani ayıptır tansu çillere yolluyorum, gerekeni yapsın!!!!!1 asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ULAN! En doğru yolu gösteriyorum ben! nerede eski taş fırını erkekler! erkek dediğin uzlaşmaz! erkek dediğin sert olur! erkek dediğin gülmez! erkek dediğin güldürmez! erkek dediğin espri falan hiç yapmaz! erkek dediğin kıza gel dedimi GE-LE-CEK! erkek dediğin kız gelmiyorsa çakıcak iki tane! erkek dediğin 2yetmiyorsa 3-4-5-6 24HIT COMBO!!! koyacak! öle yumoş yumoş adam olunmaz. kıza yaklaşmayacaksın, saçından tutacaksın ve gözlerinin içine bakıp "GADINIM OLACAKSIN!!" diyeceksin! yok öle konuşma tanışma. "Seni istiyorum!" diyip alacaksın gardeeeşş! sana şu şu bi de şu yeterlidir herkes haddini bilecek!!! not ulan ayak yıkatmak ne çağdışı işmiş be! resmi bile yok inanın! ahanda bu resmi kutsal bişiler yazan sayfadan buldum galiba okumadım hiç ben de. ama jesus falan diyordu. bu arada manowar'ın kings of metal albümünden o parça.. tee 88 yılındanmış.. manowar maço kardeşlerimiz de şunlar pek bi kadir inanır'a benzemiyorlar ama amerikan deliganlısı tabe! iş bu metin beni bağlamaz, görüşümü yansıtmaz. gidip tasma falan takmaya çalışmayın. ehuaha olmayın. resimler ve yazılar gerçekleri yansıtmayabilir. adı geçen karakterler hayal ürünüdür ve isim benzerlikleri beni bağlamaz. tipografik hatalardan dasaaa sorumlu değidlir. bi de hepiniz hilmisiniz ulan! THE END ©2008 dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar