Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kıza nasıl yaklaşmalı

0ne

Öne çıkan mesajlar

attention plz!

su aralar bölümümle fazla ilgilenemedim, yarı yil yayilinde memlekete gittim, gelince de kayitlar falan derken gereken kadar olmadi.

yalniz benim bu ilgilenemedigim donemde, bazi esprilerin iyice boku cikmis afedersiniz.
baya bi abartmissiniz.

simdi..

ilkokuldaki gibi "cezalilar" listesi yapmanın luzumu yok, lakin bu toplu olarak bu topicdekilere uyarimdir:
lütfen burada bişeyleri paylaşirken, yorumlarken DAHA dikkatli olun. nasil bi cesaret ornegi bilmiyorum ama, butun topiclerde bi şekilde bi "masaya vurma", bi penis lafi gecirme çabasi içindesiniz.
cocuk musunuz diycem, cogunuzla yasitiz.
lütfen arkadaslar, biraz mantikli olun.
geyik eglence bi yere kadar, bokunu cikarmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ortak arkadaşınız varsa rica et, bi şekilde rastlantısal havasında 3 ünüz oturun masaya kantinde fln. sonra muhabbet çevirin fln... muhabbette aktif rol oyna. sonra arkadaşın sıvışsın. eğer kızın dikkatini çektiysen muhabbette açık kapı bırakıp ayrıl masadan. sonra bi iki gün içinde o gün ki samimiyeti arkana alıp yemeğe davet edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Burda yapılan esprilerin %80i vasatın altında olmasına rağmen birkaç kişi gülünce espriler güzel sanılıp aynıları ve türevleri tekrar tekrar yapılmış.Üstelik daha komik olacağını sanan bazı beyinler ortaya cinsel içerikli laflar atmaya başlamış. Lütfen arkadaşlar biraz seviyeli olalım divxplanetten bir farkımız olsun
rica ediyorum...

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Trigger said:
Madcat said:
Trigger said:
4-4-2

bu komikse sende adamsan biz neyiz bilmiyorum.

komik olsun diye yazmadım zaten

ciddi misin? ovvv

bu arada kesinlikle ufak ufak laf atma tekniğini seç, çok işe yarıyor...bizzat kullanıyorum (tabi ufak piçlik de lazım bakınca boş çocuk değil dememsi lazım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...