Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Czentovic said: yürüyerek yaklaş BUNU YAZMAK İÇİN GİRMİŞTİM BE SRY CAPS SRY
dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 attention plz! su aralar bölümümle fazla ilgilenemedim, yarı yil yayilinde memlekete gittim, gelince de kayitlar falan derken gereken kadar olmadi. yalniz benim bu ilgilenemedigim donemde, bazi esprilerin iyice boku cikmis afedersiniz. baya bi abartmissiniz. simdi.. ilkokuldaki gibi "cezalilar" listesi yapmanın luzumu yok, lakin bu toplu olarak bu topicdekilere uyarimdir: lütfen burada bişeyleri paylaşirken, yorumlarken DAHA dikkatli olun. nasil bi cesaret ornegi bilmiyorum ama, butun topiclerde bi şekilde bi "masaya vurma", bi penis lafi gecirme çabasi içindesiniz. cocuk musunuz diycem, cogunuzla yasitiz. lütfen arkadaslar, biraz mantikli olun. geyik eglence bi yere kadar, bokunu cikarmayın.
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne yapacaksan direk kızla yap arkadaşlarına fln yaklaşıyım deme hayatın kayar
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 adamınbiri said: kızın yanına git kulağına "geçen yaz ne yaptığını biliyorum" de Şaka bi yana ben bunun işe yarayabileceğini düşünüyorum. pick up line sıkıntısı çektiğim bi zamanda kullanıcam izninle.
Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ortak arkadaşınız varsa rica et, bi şekilde rastlantısal havasında 3 ünüz oturun masaya kantinde fln. sonra muhabbet çevirin fln... muhabbette aktif rol oyna. sonra arkadaşın sıvışsın. eğer kızın dikkatini çektiysen muhabbette açık kapı bırakıp ayrıl masadan. sonra bi iki gün içinde o gün ki samimiyeti arkana alıp yemeğe davet edersin.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 super lan herkes cok komikli ortamimizda ^^
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Trigger said: 4-4-2 bu komikse sende adamsan biz neyiz bilmiyorum.
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Burda yapılan esprilerin %80i vasatın altında olmasına rağmen birkaç kişi gülünce espriler güzel sanılıp aynıları ve türevleri tekrar tekrar yapılmış.Üstelik daha komik olacağını sanan bazı beyinler ortaya cinsel içerikli laflar atmaya başlamış. Lütfen arkadaşlar biraz seviyeli olalım divxplanetten bir farkımız olsun rica ediyorum... saygılar
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Madcat said: Trigger said: 4-4-2 bu komikse sende adamsan biz neyiz bilmiyorum. komik olsun diye yazmadım zaten
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 arkasından yürürken stealth mode'da yaklaş dokun, arkasını döndüğünde havada 8'li salto haraketini yap ve öbür tarafına düş. bu sana her türlü kızı kazandırır.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Trigger said: komik olsun diye yazmadım zaten ciddi yazdıysan daha kötü
Killer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 PrudenT said: Trigger said: komik olsun diye yazmadım zaten ciddi yazdıysan daha kötü OF SDGDSSSG
robinson Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Trigger said: Madcat said: Trigger said: 4-4-2 bu komikse sende adamsan biz neyiz bilmiyorum. komik olsun diye yazmadım zaten ciddi misin? ovvv bu arada kesinlikle ufak ufak laf atma tekniğini seç, çok işe yarıyor...bizzat kullanıyorum (tabi ufak piçlik de lazım bakınca boş çocuk değil dememsi lazım)
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bunu da o kalkanların yaklaşık boyutunu idrak etmeniz için koyuyorum (anca kurtarıyo)
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 her adımda aranızdaki mesafenin yarısını alarak
Öne çıkan mesajlar