adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sly-One said: ateşle yaklaş asla yapma tehlikeli maddedir hatunlar patlıyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben de bişey anlatayım. bugün bir kızın oturduğu bankta yanına gidip oturabilir miyim dedim. sonra 3 dk hiç bir konuşma geçmedi ve sonra kız kalkıp gitti. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mortis said: bi penis mesafesi kalsın ama aranızda o önemli bi mesafe burası dikkatimi çekti çok doğru başını belaya sokmaman için Mortisin dediğine kesin dikkat etmelisin yoksa boy boy sana baba diye çocukların olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Kantinde boş bi anını kolla ve o gün ki üstünde ne varsa (giysi takı v.b.) laf at iyi ya da kötü kendi düşünceni söyle ondan sonrası gelir biraz yırtık isen direk masaya kurulursun ya da liseli elemanlar gibi kesip durursun sana kalmış gerisi. Ha bi kahve içelim mi dediğinde yok ben almiim derse eğer ve bunu edalı soylerse bil ki seninle o gun kahve içmeyecektir ısrar etme ama ilerisi için birşeyler olabileceğinin sinyalini vermiştir sana.Daha fazla ayrıntı için bknz.Jeff Murdoch ve teorileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 1- meraba diyerek başlayabilirsin konuşmaya 2- bişey ikram et ve o şekilde konuşmaya başla 3- reddemeyeceği bi kolye al yanına git yerden kolyeyi alıyomuş gibi yap ve ona sor "bu senden mi düştü" evet derse "lan nekadarda yalancısın" de ve uzaklaş "hayır" derse olsn sana asıl sahibinden daha çok yakışırdı filan de.. (bi filmde izlediydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 haha ona reddedemiyeceği bi teklif yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 eisenheim said: gibi yap ve ona sor "bu senden mi düştü" evet derse "lan nekadarda yalancısın" ahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kolye out condom in! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ağır sanayi hamlenle de yaklaşabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mortis said: haha ona reddedemiyeceği bi teklif yap 150.000 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mortis said: PrudenT said: git kafa at topii okudum sonra bunu okudum kafamda canlandırdım ve sesli güldüm gece gece ^_^ Mortis said: çünkü titreşimli de gülebiliyorum ben PrudenT said: ahah ben de buna güldüm:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kızın yanına git kulağına "geçen yaz ne yaptığını biliyorum" de sonra bidaha gözüne gözükme kızın. bi kaç hafta sonra bidaha git "geçen yaz ne yaptığını halen biliyorum" de bu sefer arada sırada gözük. sonra yine git "unuttum sandın dimiii çakal seniii" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 eski usülle yap bence al eline club'u (Mf silahı) indir kafasına götür mağrana nabarsan yap sora yermisin yemezmisin dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 uçan kafayla yaklaşmayı dene bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evet ben 7. sınıfa giderken sokakta 20-30 çocuk en öndeki uçan tekme atarak yaklaşmıştı bana tam 5 milyonumu gasp ettiler unutamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 evlat acısı gibi..5 milyon.. ozamanlar o paraya bi ev bi araba alınıyodu dimi amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yok ama internet kafede 7 saat oturabilirdin mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 PrudenT said: yok ama internet kafede 7 saat oturabilirdin mesela iyikide gasp etmişler :) belki gözlerin bozulcaktı o an pc ye oturunca sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tenheda kıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Darkwall said: iyikide gasp etmişler :) belki gözlerin bozulcaktı o an pc ye oturunca sfdsfd hayır abi aklıma bi tek o anki dönemin internet kafe fiyatları aklıma geldi onu yazdım ehaueh gözlerim bozulcak olsa evde bozulurdu zaten sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oda doğru fdssfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 içgüdüsel olarak zamana mekana duruma göre değişir belirli kuralları olsa herkes daldan dala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kac plazman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mortis said: bi penis mesafesi kalsın ama aranızda o önemli bi mesafe Ben hayatımın sonuna kadar kadınlara uzak mı kalıcam ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evet saat 4:42 sularında beklenebilecek bir cevaptı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar