b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşlar bildiğiniz gibi ben Ardenia Uo Shard ile uğraşıorum ve runuo ile açacağım servera.serverın bütün scriptlerini tek başıma yürütemiyorum çünkü gerçekten çok zor bir şey yapma aşamasına girdim C# ve Runuo yu çok iyi bilenler benimle irtibata geçebilirler mi?[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 merak etme ben c# biliorum gerçekten iyi test ederim adamı baya bişi yapçam ama sıkıldım artık scp yazmaktan dinlenmek istiorum ya da işin yarısını başkası yapsa rahatlıcam[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bivrip Hala Inatcılıgını yapıosun RunUo RunUO Diye.. Gel Sphere Servera Geri Dön. Zaten Şubatta Sphere 1.0 cıkıcak ne speed ne Inj nede Bug yapılabilcek. Artık Runuoda da Speed Acan Adi Kişiler var. Sphere ' e donersen sana yardım edebilcek daha cok adam bulabilirsin bence..[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 olm annamıosunuz yaa runuo gral neyse ben dioru ki inadım inat evet c# bilenleri bekliorum cansın spheredev e gel[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 "ben iş yapmıycam artık dinlencem, iş yapacaklar benimle iletişsin" havasında olan birinin şartlarını ve sunabilecekklerini cidden çok merak ettim. ortada test filan varsa karşılığında da birşey vardır diye düşünüyorum. buraya onları da yazarsanız talip olup olmayacağımıza karar verebiliriz..[signature][hline]its supersonic
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne gibi yani tam istediin nedir ben şu anda bi frp sitesi hazırlıorum serverın sitesini hazırlıorum worldü tamamen hazırladım luck sistemi ilen uğraşıorum , ırk sistemiyle uğraşıorum birine de level sistemini vermek istedim[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bir şey istediğimden değil de birşey teklif ediyormuşçasına konuşmandan sormuştum. şu aralar çok büyük vakit sıkıntısı içindeyim. bu yüzden böyle bir "scripter olma" talebim yok. fakat level sistemi ile uğraşmak hoşuma gider. cebelleşir bir şey çıkarabilirsem özel mesaj atarım. (şimdi forumları gezerken kırmızı-beyaz-siyah cübbeli büyücüler ile ilgili bir script de aklıma geldi. belirli büyülere bonus alan üç sınıf gibi (frpdeki transmution, necromancy, abjuration, enchantment vs. gibi) onunla da uğraşıcam galiba. birşeyler çıkarsa onu da özel mesaj ile yollarım.) fakat senin de bildiğin gibi bunların hepsi birden çok dosyada düzenleme yapmakla ya da overriding kullanılarak gereğinden fazla bellek harcamakla olur. o yüzden birden fazla kişinin çalışmasını şahsen tavsiye etmem. (bkz. yardımcı arama durumları)[signature][hline]its supersonic [Bu mesaj MumChamber tarafından 24 January 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yaa ben ööle on kişi falan aramıyorum yani bana yardım etçek biri yeter eğer bişiler yaparsan yolla yani bi düşün derim[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bir Run uo dur gidiyo ne iş Runuo runuo Bak silencer a da runuoya geçmiyomusunuz dedim adam geçemezyiz dedi şimdi teste giriyo. Valla Bu alemde Kral Sphere Sphere olmadımı yürümüyo eski her zaman iyidir.. En güzel server spherelerden oluşur.. Bu benim düşüncem Karşı çıkan olur tabi[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ben C, C++ biliyorum C# dediğinde c ailesinden olsa gerek. bir kaç örnek koda bakmam yeterli olur sanırım
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 evte ya 1 saatini alacak bişi c biliosan bi ara konuşalım[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
mami Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Bivrip, 25 January 2004 10:27 tarihinde demiş ki: evte ya 1 saatini alacak bişi c biliosan bi ara konuşalım Bivrip ben 29 harfi de bilirim.C nedir ki.PFFFF.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 iğrenç...[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: berkinyum, 25 January 2004 03:12 tarihinde demiş ki: ben C, C++ biliyorum C# dediğinde c ailesinden olsa gerek. bir kaç örnek koda bakmam yeterli olur sanırım yanlış anlaşılmak istemem ama .net teknolojilerine geçildiğinde çok büyük değişiklik yapıldı. pek tabi alışabilirsin ama bayağı uğraştırır diye düşünüyorum. said: Nookie, 25 January 2004 02:11 tarihinde demiş ki: Bir Run uo dur gidiyo ne iş Runuo runuo Bak silencer a da runuoya geçmiyomusunuz dedim adam geçemezyiz dedi şimdi teste giriyo. Valla Bu alemde Kral Sphere Sphere olmadımı yürümüyo eski her zaman iyidir.. En güzel server spherelerden oluşur.. Bu benim düşüncem Karşı çıkan olur tabi Silencer sphere daha iyi olduğu için RunUO'ya geçmiyor değil. kendisi C# bilmediği için RunUO'ya geçmiyor. yok sphere iyi diye geçmiyorsa RunUO R17 ile birlikte neden bir c# kitabı alıp çalışmaya başlamış bir sormak lazım.?? [Bu mesaj MumChamber tarafından 25 January 2004 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yok ya cidden c bilen c# a çabuk geçer hll ossun siloya ama evet beyler kim var katılmak isteyen?isteyenler özel msg atsın[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ben 45 dakikada ögrenmiştim. uzaktan zor görünebilir ama başlayınca kolay baya..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 evet hem c# öörenmek ii hem runuo için scp yazılır hem de normal programlar yazarsın :)[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Bivrip, 25 January 2004 16:43 tarihinde demiş ki: evet hem c# öörenmek ii hem runuo için scp yazılır hem de normal programlar yazarsın :) kesinlikle runuo'nun adminlere sağladığı en büyük yarar budur bence. sphere script kasanın pek işine yarayan bir yazılım değil sonuçta, ama c# ... :)[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abi ciddi ciddi ööle c öörendikten soora[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 TheCoder söylenmesi gerekenı fazlası ile söylemiş hll olsun ağzımdan aldın[signature][hline]Be nice or be gone
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 garip garip konuşmayın c den c# kolaydır[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Vallahi işin zor inatcılık yapıosun dinle bisi gec sphereye kurtar hayatını C# bilen çıkmayacak :P
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 walla C# ögrenemiyorsanız o sizin sorununuz. ama orta derecede C/C++ bilen birisi dedigim sürede cok rahat ögrenebilir C#
warmode Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 MumChamber Silencer ın c# bilmediğini kim söyledi? Loredoru ebenmi acıyo?Herkesle alay etmeyi bırakta adam ol.Pc nin arkasına gecipte ona buna pislik atma.
Öne çıkan mesajlar