Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bu ilaç alkol alınmadan kaç gün evvel kesilmelidir? ve daha önce alkolle birlikte tecrübe eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sınıf arkadaşım olcak gerizekalı prozak alıp üstüne bi şişe bira içmişti. 20 dakika sonra bayılmış hastaneye kaldırmışlar falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bnim eski kız arkadaşım durmadan öyle yapıyordu da gittikçe yamuluyordu..ne halde bilmiyorum tabi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hiç bişey olmaz hiç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Başkaları birşey olmaz dedi diye deneme, sonuçta bünye bu belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 alkolle birlikte içince mutlu olmuyosun uçmuyon yani denedim ben ha bide baya bi yan etkisi var bu ilacın miğden bulanır, uykun düzensizleşir, libidon düşer. sinirli olursun, dalgınlık başlar felan. bide zayıflatır bu ilaç ama almayı kestiğinde tekrar kilo alırsın felan genelde doktorlar öğrencilere sınav zamanı veriyolar diye biliyorum ben bu ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 üşenmeyin doktora gidin, tavsiye ile olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Llama said: hiç bişey olmaz hiç bişey rahmetli de öyle diyodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu biraz acayip olmuş.. hangi ilacin kimde ne yan etki yapacağı bilinmez.. foruma sormak komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kermit said: genelde doktorlar öğrencilere sınav zamanı veriyolar diye biliyorum ben bu ilacı hayır, o ilacın adı "Ritalin" hiperaktivite ve konsantrasyon bozukluklarında kullanılıyor çoçuklarda... Prozac bir antidepresan alakası yok yani, öyle böyle bir yanlış bilgilendirme değil... Prozac ayrıca 2 hafta düzenli kullanımdan önce etkisini göstermez.. Bıraktığın gün (ilaç içmediğin gün) içki içebilirsin, alkol muhabbeti şöyle: bazı antidepresanlardaki bir madde alkol ile etkileşime girip böbreklere / karaciğere kalıcı zarar veriyor, her ilaç için geçerli değil tabii... yazar prospektüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Fluoksetin yani prozac'ı alkol ile kullanma. merkezi sinir sistemini ve solunumu baskılayan toksik etkileri görülebilir. ayrıca prozacın faydalı olabilmesi için kanda belli bir düzeye ulaşması lazım. fluoksetin bunun için karaciğerde daha etkili bir metabolite dönüşür ve belli kan düzeyini bu sayede korur. ama alkol karaciğer enzimlerini bozarak ilacın metabolizmasını etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar