Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 arkadaslar trkcll 7777 den gelen url ye giremiyorum s60 serisi için elinde MSN in (beles olan) .sis dosyasi bulunan paylasabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sap gibi bekliyorum birsey yazacaksiniz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 s60 mı s60 v3 mü, sisx mi sis mi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 http://www.maxicep.com/s60-internet-uygulamalari/cep-telefonunuz-icin-ucretsiz-msn-messenger-49659.html üye de olusun yoksa link gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 vermis oldugun dosya bende var fakat ucretsiz giremiyorum baglanti ayarlari ile ilgili sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ücretsiz giremezsin ki, gprs den bağlanıyorsun, operatörün gprs ücretini alır, msn para istemez, gprs ücreti de 2 kontör mü ne yani, onu alıyor belirli bi miktar kb için, ama yazı zaten o kilobyte ı geçmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hayır turkcellin kampanyası var msn direk bedava gprs de dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 evet iste banada o kampanyan?n programi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 o kampanya 31 aralık 2007 de bitti biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yanlis biliyosun 1 Marta uzadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 o zaman arayacaksın turkcell müşteri hizmetlerini bildireceksin sorunu. ayrıca live mobil messenger kadar salak bi messenger olamaz. son sürümünde bile karşıdaki sana mesaj yazmadan sen mesaj yazamıyordun, iletilmedi diyordu. Düzeltilmedi de hala galiba. mig33 rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 desteklenen telefonlar arasında 6600, 6630 ve 6680 var. ama ben 6681 telefonumla bunu kullanmak istediğimde desteklemiyor. müşteri hizmetlerine mail attım ama sorumu yanıtlamayıp ilerde desteklendiğinde size haber verilecek dendi. sonuç olarak sis dosyasını bir türlü alamadım ve 6681'i niye desteklemediğini anlamadım. diğer messenger'lardan s60 için en iyisi ne sizce? bir çoğunu denedim fakat memnun kalmadım hiç birinden. sadece agile messenger sevdim, o da bi süre sonra paralı oluyor :( agile dışındakilerin en sevmediğim yönü mesaj yazarken diğer yazılanları görememek, agile'de konuşma yukarda duruyordu ve alttaki tek satırda yazacağınızı yazıyodunuz, o sırada karşıdaki bişi yazsa da görebiliyodunuz. ama diğer baktıklarımın hiç birinde öyle bir özellik yoktu malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bildiğim kadarıyla evet başka Messengerde yok o özellik, hepsi büyük sayfa halinde açyor. CepteMSN var birde bitek onu bilmiyiyorum, onda vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar