arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ben de Vasari'ciyim. Diğerleriyle bol bol oynadım ama aynı tadı vermedi. Kortul Devastator spam, Ravasta Skirmisher zerg sonra da Skirmisherları Skavoras Enforcer'la değiştirip bir yandan Dark Armada zerg yapmak gibi lame bir taktikle oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ya bi gün belirleyip oynamak lazım aslında beraber.. ama bi kaç problem var: 1. Oyun saatler sürüyor. 2. Ben Amerika'dayım bağlantı rezalet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 1.04 yamasi yayimlandi. http://www.gamershell.com/download_24684.shtml http://www.gamershell.com/infosheets/415414.html oyun daha akici olmus.az da olsa takilma oluyordu bu yamayi yukleyince hic takilmadan oynadim full ayarlarda. unit statslarinda onemli degisikler var ozellikle LRM frigatelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 1.04 change log --------------------------------------------------------------------------- Gameplay / Balance: --------------------------------------------------------------------------- -Market value changes: -Ratio of buy/sell is now 2:1 instead of 3:1. -Min price now 200 instead of 80. -Boom/crashes now last ~twice as long. -Multiple instances of the Embargo planet debuff from the same player no longer stack. -Capital ships -All non-Colony capital ship top speeds increased from 500 to 525. -All Colony capital ship top speeds increased from 400 to 475. -Siege Frigates: -Build costs decreased by ~15%. -Javelis, Illuminator, Assailant: -Linear acceleration decreased from 200 to 150. -Top speed decreased from 800 to 500. -Range decreased from 130% to 115% of 1.02 ranges. -Illuminator: -Hull points increased from 520 to 620. -Shield points increased from 450 to 550. -Attack type changed from CAPITALSHIP to ANTIMEDIUM. -Front bank damage increased from 33.8 to 58.5. -Side banks damage decreased from 33.8 to 30.3. -Defense Vessel: -Reduced cooldown by 45%, damage reduced proportionally to maintain DPS. -Fleet supply increased from 3 to 4. -Now properly benefits from Advent laser research topics. -Attack types -AntiVeryLight chance to hit bombers decreased from 85% to 75%. -AntiVeryLight damage vs Light armor decreased from 100% to 75%. -Carriers -Slight cost reductions for all carrier cruisers -Returning Armada and General Fleet Spawning -No longer possible to spawn ships past fleet point limit. -Ship slot count updated after each spawn to prevent RA exploit (clicking multiple abilities at same time). -Increased level 1 RA cooldown by 120 secs and level 2 RA cooldown by 60 secs -Map Balance of Power fixed to have less Heavies and populated desert worlds. -Stilakus Subverter's Distortion Field ability will no longer cause it to micro phase jump towards targets travelling to other planets. -Fix for problem where after playing Sins for 100000 seconds (27.7 hours) damage and various other systems wouldn't update correctly. -Fix for strike craft squads being able to launch when they should be grounded. -Phasic Barrier now toggles off more consistently when it's 'autocast off' conditions are satisfied. --------------------------------------------------------------------------- AI: --------------------------------------------------------------------------- -Fixed minor bug in Unfair AI not behaving quite correctly. -Fix bug where AI would retreat from his homeworld or last planet. -AI is less likely to gang up on the leading player in Easy or Normal. -Autocast logic for hull point restoring abilities no longer consider structures under construction as damaged. -Fix for ships not auto-attacking after breaking alliances. -Fix for AI difficulty settings not behaving correctly. -Misc tweaks. --------------------------------------------------------------------------- Networking / Multiplayer: --------------------------------------------------------------------------- -Fixed minor bug in ico-join game screen where fleet size display was incorrect. -Improved in-game chat text entry: -Escape no longer clears the chat buffer when closing the window. -Sending whispers is remembered (don't have to retype the whisper when sending again). -Sending to allies is remembered (don't have to retype /a when sending again). -Chat string and colors changed. -Fixed bug where joining a multiplayer game in a slot that was previously held by an AI player would have the AI still be enabled when you started the game. -When a human player drops and an AI replaces him, the AI now has his happiness set to the required amount for existing alliances so he doesn't drop them all instantly. --------------------------------------------------------------------------- UserInterface / HUD: --------------------------------------------------------------------------- -Fix map names for Backstab and Balance of power. -Fixed bug where fleet pip clouds would not show up when loading a saved game. -Fixed string label for IDS_COHESIONRANGE_FAR_NAME and IDS_COHESIONRANGE_FAR_DESCRIPTION. -Changed artifacts researched stat to be "artifact discoveries" -Tweaked some ability descriptions to improve their clarity. -'Unit under attack' events are now suppressed for trade and refinery ships. --------------------------------------------------------------------------- Modding: --------------------------------------------------------------------------- -Entity name lookup is now case insensitve. -New options to enable error messages. This can be turned on by modders in the user.setting file to simplify tracking down errors instead of mysteriously crashing. -Fix num particles in the user.setting file not actually increasing and added user control over the number of particle simulations since this is another main limiter for those with uber computers who want to push things. --------------------------------------------------------------------------- Misc: --------------------------------------------------------------------------- -Fix for saved games not respecting custom game options. Market tekrar dengelenmiş umarım bu sefer oturtulmuştur. Siege Frigate'lerin fiyatı tekrar geri çekilmiş yerine hız ve range nerflenmiş. Returning Armada nerflenmiş, oh noes :/ Neyse, denge şart. Şu patchlerle işlerini bitirseler de bir an önce expansion yapımına başlansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ya hepiniz Vasari oynuyorsunuz ben Adventçiyim.. bi ara çok kapışmak istiyorum sizle :D Ayarlasak mı napsak Bi de farkettiyseniz Vasari hep nerfleniyo, Advent hep bufflanıyo :) Para sızdırıyorum arkadan çaktırmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Valla istedikleri kadar nerflesinler ben Vasari'ye sadık kalırım :D Benim bir crash sorunum var sanırım grafikleri kartın haddinden fazla açmam nedeniyle uzun oyunlarda çöküyor, onu çözersem olabilir. Yalnız şimdiden söyliiyim kötü oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ya kötü veya iyi oynamakla alakası yok.. ben bu oyundan TAM zevk almak istiyorum ve bunu yapabilmemin tek yolu multiplayer oynayıp gerçek strateji ve taktik kullanmak.. single player'a karşı strateji ve taktik diye bişey yok çünkü hep aynı şeyi yapıyo :( zevki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Valla iyi oyunmuş. Biraz kamerayı zapdetmekte zorlansamda zamanla alışırım herhalde. Şöyle biraz daha zaman geçince Modlarla birlikte dahada eğlenceli olacağını düşünüyorum. Şöyle oynanışa etki eden güzel mod önerileri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 mod forumu - hangisi iyidir dersen hiçbir fikrim yok :) kamera beni hiç zorlamadı ama film çeker gibi kamera hareketleriyle falan uğraşmıyorum açıkçası. zoom in, zoom out, ctrl ile gravity well / system değişimi dışında arada bir seyirlik olsun diye gemiye ctrl click :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 şu forum topiğini bi okur musunuz allah aşkına işte ben bunu yapmak istiyorum :D Bu oyunun zevki böyle çıkıyor :) http://forums.sinsofasolarempire.com/304319 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Epic (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Oyun güzel hoş da bana çok atmosfer fakiri geldi :-/ Capital shiplerin hero şeklinde olmasını da çok sıcak bulmadım. İşin doğrusu oyun basında güzel bi savunma, trade ve bilimum kar getiricek tech çıkarma ardından direk capital ship gitmek fazla etkili bi strateji. Şayet capital shipler aşırı güçlüler. Yapay zekadan bahsetmiyorum bile, köşe kapmaca kadar sıkıcı bişey olamaz. Multi denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Single'da öyle yapabilirsin ama multide yaptığın ilk şey capital ship çıkarmak oluyor. Capital ship 50 supply yiyor, ilki bedava. Devamını getirmek hem yeterli supply upgrade'e hem de geminin parasını ödemeye hem de upkeepi yükseltmeye mal oluyor. Yani çok çok da ucuz değil. Bence böyle olmaları, hero tadına abilitylere sahip olmaları, level almaları falan oyuna ayrı bir tat katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 multi nerde oynuyosunuz sahi takılalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Henüz oynamadık ama niyetlendik. Ironclad Online'da oynarız herhalde, ben başka sunucu bilmiyorum. IP'den falan oynanır mı oynanırsa sorun olur mu ona da bakabiliriz. Ben henüz oyundaki sorunla ilgilenemedim, hala o aşamadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Şimdi Upkeep kısmı, aynı anda 3 noktadan bindiren 4-5 farklı düşman filosu ile gidersin-kaçarlar kısmı kazık. Hah son ikisi stratejidir şudur budur ama upkeep işi bencede saçma olmuş(Olmayan (yokedilmiş) onlarca gemiye upkeep ödüyorum deli gibi). Geri kalan herşey dört dörtlük. Şimdi şu upkeep işini çözecek ve hatta bir campaign yapacak bir mod beklemeye kaldı iş. O zaman kadarda bol bol pratik. Hah tabii birde Star Wars mod'u da yapılıyorış şuan, Star Destroyer'i alıp Tie-Fighterlarıda saldık mı... Tadından yenmez. Kısaca hala oynamayan varsa hata eder... Mükemmel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben hamachiden oynayabilirim. 6112 portunu acmaniz gerekiyor. adsl modeminizin port yonlendirme ayarlarina 6112 to 6112(wan portu->hedef port) hedef ip adresine de 192.168.x.yyy yazacaksiniz.uygulama ismine de sins yazin. hedef ip adresini ogrenmek icin baslat->calistir->cmd yazin. cikan pencerede ipconfig yazip enter. orda cikan ip adresinizi hedef ip adresine yazacaksiniz. 192.168.x.yyy gibi. hamachi agi icin: ag adi:sins 1.04 sifre:1234 daha once denemedim ama buyuk ihtimalle olur herhalde.forumlarindan aldim bu bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ag adi: SolarEmpires43 sifre:sol 5 kisi online su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 oynadik hamachiden 3 kisi 5 hard ai ye karsi yenildik.(:P) ping olayi cok guzel.oynamak isterseniz bir once verdigim hamachi aginda genelde online oyuncu oluyor. http://img170.imageshack.us/img170/5950/screenshot9wi4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yaf ben tek başımda 4 hard AI'yı yeniyorum siz 3 kişi nasıl yenildiniz :D Şaka maka hemen hamachi ayarlarını yapmaya koyuluyorum.. süper oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bi oyun oynadim hic beceremeidm. bi yonden adamin ilk planetine gircem diye butun filoyu oraya cektim baska bir AI bana diger yonden giristi. ben donene kadar butun defans upgradeleri gitmisti :/ bide hangi teknoloji upgradelerini kullancaz ya 132444 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ucak üreten platformların gayet iyi koruması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bu cumartesi atalım mı bir oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 4 kisiyiz hamachide yapalım mı bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bana uyar saat kaçta söleyin buluşup oynayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar