BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 nileppezdel said: @mumu: Bence zaten aynı ülkede oynayan ve maçlarını izlediği bir takıma alışması için yeterince zaman geçti. Ondan çok daha hızlı alışan futbolcular var. Mesela Anelka chelsea'ye direk alıştı. anelka ile holoskoyu bir tutuyosan zaten konuşmaya gerek yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ligde 5 takım var. fb,gs,bjk,sivas ve kayseri. bu takımlar dışında iyi takım yok. zaten bu 5 takım ligde açık ara önde. beşiktaş bu takımlarla ligde ve süper kupada 6 maç yaptı. 5 yenilgi aldı sadece inönü de kayseri ile berabere kaldı. kasımpaşayı oftaşı yenmekle olmuyor. beşiktaş kendi gücündeki takımlara kaybetti. şimdi bu takımmı gs fb ve sivası yenecek ? galiba şampiyonluk bu senede hayal olacak bjk için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Holosko'yu gelmeden önce de görmüştüm, ilk gördüğümde oha bu adam iyiymiş yaşı kaç diyerek bakınmıştım. Kumaşı sağlam evet, şu anda "bir numarasının gözükmemesi" normal, çünkü kötü ve takım oyunundan uzak olan beşiktaşta oynuyor, üstelik de hiç oynamadığı bir mevkide, istediği pasları da alamadan. Böyle oynadığı sürece de "bir numarası" gözükmez. Ama hem genç, hem de iyi bir oyuncu. Holosko 5 milyon dolar edecek bir oyuncu değil bence, yani kendi takımım alcak olsa yok boşverin derdim. 3 milyon falan anca. Çünkü Holosko bir yatırım. Bugünkü Holosko için değil geişmiş gelecekteki Holosko için ödeniyor o para. Bu da risk tabii. Ha, şimdi de koysanız BJK'nın forvetine, iyi şeyler yapar, çok göze batmasa da en azından sırıtmaz yani. Ama bu adamın daha kendini geliştirmesi lazım. Hala son vuruşlarda acemice davranıyor, heyecan yapıyor. Bir de tabii kendi mevkisinde oynatılması lazım. Kanatta ya da forvet arkasında değil, direk forvet olarak. 5 milyon dolar eder mi? Etmez, ama alan almış veren vermiş, artık geçmiş bu. Şimdi o parayı haketmesi için daha da çalışması lazım işte. Kesinlikle kötü oyuncu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tranfer olayı yanlış. fenerbahçe 5-6 önceye kadar berbat transferler yapıyordu ama son 5 yıldır doğruyu buldular ve başarılı oluyorlar. beşiktaşa bakalım. bu sene diatta ve gordon alındı defansa. peki bu adamlar 7-8 yıl önce alınan yabancı stoperler khlestov ve jemal sellami den farklı mı ? 10 yıl önce sağ bekte erkan oynuyordu şimdi ali tandoğan. türk stoper rahim vardı şimdi bakiler toramanlar. arada fark yok! 5 yıl önce kaleye 35 yaşındaki kjaer alınmıştı, bugünde 35 yaşındaki rüştü alındı. 10 yıldır 1 adım gidememiş beşiktaş. o zamanda senin büyüklüğünü sorgularlar bu kadar yıldır başarısız olursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Şu transfer işinde bi GS bi FB başarılı olmaya başladı son dönemde. GS parasızlıktan genç yıldız bulup kapatıyor, FB ise çok kaliteli ve takıma birebir katkı sağlayacak adamlar getiriyor. Appiah, Alex falan mesela. Ha iki takımında elinde patlayanlar var tabii o da var ama doğru yoldalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Ya tabi ki patlayan transfer olacak ama 2 senede 30 topcu transfer edilip de kadro dışı bırakılıp gönderiliceğine ya da 2 ay oynayıp sözleşmesi fesih edileceğine 5 tane alırsın 4 du iyi olup 1 patlasın daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bizim ve fenerin parası var mesajı nedir ya 11 milyon euroyu mehmet topuza verip benim param var diyemez hiç bi takım ulan 11 milyona bulgar takımları uefada final oynuo maçı izlemedim ama bjk nin kadro bence zaten yetersiz şampiyonluk için özellikle defansları hiçmi hiç güven veremiyo ofansta iyi adamları olmasına rağmen zor işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bu akşam Melih Şendil programda söyledi: Beşiktaş 4 sene aradan sonra ilk kez bir maçta kaleye isabetli şut atamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bu arada gördük ki Runje'ye küfür eden Çarşı grubu ile Yönetimin futboldan anlamadığını kaleye aldıkları kalecilerden anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 LucifeL said: Bu arada gördük ki Runje'ye küfür eden Çarşı grubu ile Yönetimin futboldan anlamadığını kaleye aldıkları kalecilerden anlıyoruz. geçen sene 2. yarıda runje ile hiç bir sorunu yoktu çarşı'nın ki runje geçen sene tr deki en iyi kaleci idi. bunu kupa yarı finali kadıköydeki ve sivas deplasmanındaki performansları ile çok iyi kanıtladı. 4-5 tane saçma hatalı goller yedi diye astı kesti adamı herkes ama reflexleri çok iyiydi. ayrıca punk kalecimiz olmuştu ne güzel dıjsa hakan rüştüden çok daha iyi bir kaleci. sadece bir kaç şey öğrenmesi gerekiyor onuda artık antremanlarda öğretsinler bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Bonjo said: amuda kalkıp rövaşata ile gol atınca göze girer holosko kesinlikle katılıyorum sana bonjo. holoskonun 50 metreden röveşata ile gol atması lazım sanırım insanların "holosko iyi" demeleri için ayrıca mehmet topuz'a 11 milyon euro'yu önümüzdeki sezon için teklif etmiş beşiktaş yönetimi ve kabul etmemiş kayserispor. konu kapanmış yani. insanları boş yere yargılamayın. demirören'in çıkıp böyle bir açıklama yapmasının sebebi sanırım bakın paramız var falan demek. 11 milyon euro'ya avrupa'dan çok iyi adamlar getirirsin mehmet topuz kimmiş ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 bence de 11milyon$ı altyapıya yatır her sene daha iyi ben şu anda bir Türk oyuncuya o kadar para vermem zaten geçmişte 21521521 garip transfer yapmış bir insanın böyle birşeyi yapması normal... +titreyip kendimize gelmemiz lazım son 2 3 maçtır kötü oynuyoruz son bilmem kaç maçtır gol yiyoruz son bilmem kaç maçtır geriye düşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Abi versin 11 milyon tüpçüde para yurt dışına çıkmasın bari,Gökhan'ı da paketleseler Kayserili yöneticiler güzel kadro kurup seneye daha da iddialı olurlar.Ayrıca Kayserili iş adamları gerçekten zengin adamlar,Türkiye'de sağlam kulisleri var biraz daha yatırım yapsınlar süper olacak.Stadları da yapılıyor gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sivas fenerbahçe maçını kaybederse yalan olur demiştim, hala diyorum ve görüyoruz bu hafta da berabere kaldılar. trabzonspor'u rakip olarak görmediğim için şu anda türkiyede 3 büyük takım bir de kayseri var. yatırımlar yapıyorlar falan güzel ama yeni stadyumları yapılana kadar deplasman olarak çok kötü bir durumdalar. zemin gerçekten berbat ve teknik kapasitesi yüksek oyunculara sertlikle yıldırma tekniğini uygulayarak evlerinde yenilmez bir hale gelmiş kayseri. çok seviyorum kayseri'yi gerçekten. 4. büyük kayseri olsun trabzonspor küme düşsün hatta mümkünse eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bitsin kardeşim orasıda biran önce. Yeni sad yapıyoruz diye mevcudun zeminine el atmıyolar. Sonra beton gibi oluyo zemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kayseri bu sene kombine satamadı. o stadı doldurucak mı şimdi. dalga geçmesin kimse benle. ligin başlamasından 1 hafta önceye kadar 1 tane komibine bilet satılmıştı. sonradan iş adamları aldı onlarcada satış oldu. hoş tabi Türkiye'ye çok güzel bir yatırım ama dolmaz o stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 soguktan dolayı dolmaması normal. kışı bizim yaşadığımız gibi yaşamıyor ki orası :) üstü kapanınca herkes gider, kayseri gibi bi takımı kim izlemek istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kayseri bu sene uefaya gitmenin bir yolunu bulsun, bakın o stad nasıl doluyor. kombine fiyatları sanki 200 milyar. kayserili olup da kombine almayan adamın zaten allah cezasını versin diyorum ben. sonra neden türk futbolu böyle bıdı bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 toggie said: soguktan dolayı dolmaması normal. kışı bizim yaşadığımız gibi yaşamıyor ki orası :) üstü kapanınca herkes gider, kayseri gibi bi takımı kim izlemek istemez. soğuk yılın 365 günü yok yani. takıma destek olması için alınması lazım. 20 ytl filan nerdeyse kombine fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mumu said: kayseri bu sene uefaya gitmenin bir yolunu bulsun, bakın o stad nasıl doluyor. kombine fiyatları sanki 200 milyar. kayserili olup da kombine almayan adamın zaten allah cezasını versin diyorum ben. sonra neden türk futbolu böyle bıdı bıdı. Evet katılıyorum.. Geçen sene miydi, ondan önceki sene miydi hatırlayamadım, UEFA Kupası'na gitme şansı arttıkça, son haftalara gelindikçe stadı doldurmuşlardı. Ama şuanki durumu bile gayet iyi. Beşiktaş ile Sivas'ın ensesinde. Beşiktaş'ı geçemese bile, Sivas'ı geçer bence. Kayseri çok daha iyi takım, daha iyi oyuncuları var ve daha iyi oynuyorlar. Sanırım 4.olan takım da Intertoto dan Uefa ya gidiyordu. Kayseri öyle gitmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 BiTcH_oFBaT said: kayseri bu sene kombine satamadı. o stadı doldurucak mı şimdi. dalga geçmesin kimse benle. ligin başlamasından 1 hafta önceye kadar 1 tane komibine bilet satılmıştı. sonradan iş adamları aldı onlarcada satış oldu. hoş tabi Türkiye'ye çok güzel bir yatırım ama dolmaz o stad. bi de sadece o açıdan bakmayın avrupa şampiyonasına falan aday olacağımız için sadece istanbul stadları yetmiyor..bursa'ya da yapılacaktı vazgeçildi sanırsam ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kadıköy bile 25bin kişiye oynadı sanırım bu hafta ki yaklaşık 35 bin kombine satıldı diyolardı.seyirciyi de suçlamaya fazla gerek yok bence çünkü ben bi bjk taraftarı olarak tv'den bile izlemekten sıkıldığım saçma bi futbolu (rize ve kayseri maçları için) dünyanın parasını verip de gidip izlemekten kaçınırım.5 sezondur sabır ediyoruz kar yağdı dizlerime kdr su içinde kaldım yine de maça gittim ama ne başarı var ne de stada yapılan bi yatırım haksızmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aslında yanlış düşünüyosunuz. mesela inönü'de eski açığın üstü açık olmasa soğuk havalarda gündüz maçlarında güneş olmasa donardık di mi ama? ahaha şaka bir yana öyle de taraftar elinden geldiğini yapıyor geriside başkalarının görevi. ayrıca Türkiye'nin en iyi aydınlatılan stadı inönü. sami yen karanlık her zaman, saraçoğlu'da vasat bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya bit git ya sen Fenerbahçe stadının karanlık olduğunu sölüyorsan ayıp sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar