Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha önce uyarı falan almadıysan iptal biraz ilginç olmuş. mail at bi öğren belki başka bir nedeni vardır. normalde 2-3 geçici ban sonra iptal olur.
Mesaj tarihi:
Thraine_Numeheru said:
botla degil numloka basip alt tab yapiodum neyse saglik olsun

Runlock acmak insani autoafk hedesinden kurtarmiyor ki, third party biseyler kullanmissindir banladiklarina gore.
Mesaj tarihi:
Account Name: THETHRAINE
Type of Violation: PvP Arena/Battleground Exploitation
Details of Incident: Exploitation of PvP Battlegrounds and the honor system
Consequences for Account: Account Cancellation

This may include, but is not limited to the following:
*Use of add-ons, "mods", external hardware, or any unapproved third party software to automate gameplay.
*Abuse of game mechanics or "bugs".
*Any behavior that has been found to be outside the intent of these Player versus Player matches.
Mesaj tarihi:
Valla kusura bakma da iyi olmus; verdigin anlamamazlik, sasirma vs. tepkileri hic gercekci degil cunku. Belli ki bot ya da benzer mantikta bisey yapmissin, herkes enayi bi siz akillisiniz zaten :p Kapatsinlar hepsini, emniyet seridinden gidenlerin de arabasini ters cevirsinler mesela.
Mesaj tarihi:
ne şaşırması ne anlamamazlıkdan bahsediyosun!
program falan kullandıgım yok numlockla yürütüyordum , daha ne dememi bekliyosun
eğer benim yaptığımın cezasi ban değilse hakkımı arıyacagım tabiki.
çünkü accountum hacklendi şifremi defalarca değiştirmeme rağmen gene alıyor birileri en son3-4 gün önce durmadan girmeye çalıştılar beni oyundan düşürdü girdi oyuna bankaya giti gene herzaman olduğu gibi ve cikti.
Mesaj tarihi:
Açıkcası gayet güzel bot kullanıyorum ve en ufak pişmanlık veua utanç duymuyorum. Kullanamayanlara da enayi yerine bakıyorum. Blizzin böyle bir açığı varken neden kullanmıyım. Blizz o açığını kapatsa zaten kullanamaz kimse. Oyun girişine ve her inactive sonrasına bi şifre olayı koysa ve inactive debuff 1 saat sürse kimse leech ile uğraşmaz. Ama Blizz bunun yerine saçma sapan AV ile ilgili değişiklikler yapıyor sadece.
  • Yeni Oluştur...