Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 alterecde illegal honor kastığım için accountumu iptal ettiler.uzun süreli ban falan anlarimda iptal mümkünmü wtf!
numberten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gayet mümkün diger 39 insanı eşşek yerine koyup botla honor kasanlar bunu hakediyor zaten.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 botla degil numloka basip alt tab yapiodum neyse saglik olsun
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 daha önce uyarı falan almadıysan iptal biraz ilginç olmuş. mail at bi öğren belki başka bir nedeni vardır. normalde 2-3 geçici ban sonra iptal olur.
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Thraine_Numeheru said: botla degil numloka basip alt tab yapiodum neyse saglik olsun Runlock acmak insani autoafk hedesinden kurtarmiyor ki, third party biseyler kullanmissindir banladiklarina gore.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 program kullanmadim aslinda doru duzgun afk bile olmadim yürütüyodum chari hordelarin baseine herkesin gittiği istikamete dogru gidiodum hep dağ taşa falan takilmadim doru düzgün
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 daga tasa surecegine, bi bunkerın içinde dolassaydın ya. savunuyo gibi gorunurdun en azından bişey olmazdı hesabına :)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 neyse bloodelf paladin undead warlock satan warmı ikiside aynı accda olcak asds
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Thraine_Numeheru said: neyse bloodelf paladin undead warlock satan warmı ikiside aynı accda olcak asds paladin shaman mage aynı account satam sana xd :P
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ilk ban ise 24 saat sonra açılıyor :)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ban diil de iptal etmişler sanırım acci.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 para cekememislerdir belki, kontrol et.
janis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Blizzard 'dan mail geldimi sana bu konuyla ilgili ? Belkide Account'un Hacklenmiştir :)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Account Name: THETHRAINE Type of Violation: PvP Arena/Battleground Exploitation Details of Incident: Exploitation of PvP Battlegrounds and the honor system Consequences for Account: Account Cancellation This may include, but is not limited to the following: *Use of add-ons, "mods", external hardware, or any unapproved third party software to automate gameplay. *Abuse of game mechanics or "bugs". *Any behavior that has been found to be outside the intent of these Player versus Player matches.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bence ilk banı fark etmmeişsin sen ban yedikten sonrada makine 24 saat avde kaldığı için
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 makina nasıl 24 saat avde kalıyor anlamadım :S
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 geçmiş olsun.. orda ki "external hardware" lafını sezdim, ileri tuşuna kağıt sıkıştırmak falan mı ne o heahas
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 o dediğin uoda yapılıyodu :D
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Valla kusura bakma da iyi olmus; verdigin anlamamazlik, sasirma vs. tepkileri hic gercekci degil cunku. Belli ki bot ya da benzer mantikta bisey yapmissin, herkes enayi bi siz akillisiniz zaten :p Kapatsinlar hepsini, emniyet seridinden gidenlerin de arabasini ters cevirsinler mesela.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne şaşırması ne anlamamazlıkdan bahsediyosun! program falan kullandıgım yok numlockla yürütüyordum , daha ne dememi bekliyosun eğer benim yaptığımın cezasi ban değilse hakkımı arıyacagım tabiki. çünkü accountum hacklendi şifremi defalarca değiştirmeme rağmen gene alıyor birileri en son3-4 gün önce durmadan girmeye çalıştılar beni oyundan düşürdü girdi oyuna bankaya giti gene herzaman olduğu gibi ve cikti.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Açıkcası gayet güzel bot kullanıyorum ve en ufak pişmanlık veua utanç duymuyorum. Kullanamayanlara da enayi yerine bakıyorum. Blizzin böyle bir açığı varken neden kullanmıyım. Blizz o açığını kapatsa zaten kullanamaz kimse. Oyun girişine ve her inactive sonrasına bi şifre olayı koysa ve inactive debuff 1 saat sürse kimse leech ile uğraşmaz. Ama Blizz bunun yerine saçma sapan AV ile ilgili değişiklikler yapıyor sadece.
Öne çıkan mesajlar