JD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Uçakla izmirden istanbula geliyorum uçuşun ortasında gözüme böyle bişey batar gibi oldu anlık ama yani hani dedim aha basınçtan gözümdeki damarlar fln çatladı heralde sonra indik işte baktım gözümde görünen bişi yok eve gittim uyiim dedim yastığa kafamı sert bi şekilde koydum sağ gözüme bişey batar gibi oldu o an aalalal dedim nese yarın bi olsun bakarım çaresine sabah oldu baktım burnum dolmuş dsfsdf sümküriim dedim sümkürürken gözüm nasıl feci acıdı ama sadece sağ gözümde oluo bu olaylar.Normalde hiçbişeyi yok görme sorunu fln da yok ama kafam darbe aldığında yada sümkürmek gibi olaylarda gözüme enteresan acılar giriyor varmı tahmini olan napmalı doktora fln gitmek istemiyorum evden hiç çıkasım yok bu aralar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sümkürme geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 0_o doktora git bence. enfeksiyon kapmışsın gözüne yayılmış diye de atıyorum, tutar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Abi uçuşun ortasında enfeksiyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Hemen doktora git,göz bu şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Fly said: doktora git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 :/ öyle gibi görünüo poff pof atlasjete dava aççam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 uçakla ne alakası var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Abi uçaktayken bilmem kaç fitte gözüme bişey saplanır gibi oluo yani benim tahminim basınçtan bişeyler oldu ama hani 2 ayda 1 uçarım ben ilk defa böle bişi oldu neden oldu merak ettim gidicem doktora thnx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cs de tribe girince oluyor bana aynısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 uçağın üstü açık fln deilse bişey olmaz heralde basınçtan falan :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 espriyi de patlattım ha yanlış olmasın fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 @olivyas : bi yüzünü falan yıka sen geçer sdggfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 burnum dolmuş dedin, gerisini okumadım. dolu burun bahsi açıldığında ortamı terk ediyorum. yoksa bunun çözümü bende olabilirdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 plsplspls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cekdenyıls'n fakeimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 alıcaklar gözünü çaren yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Vermem gözümü fln ya . Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır diyesim geldi sdafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 göz tansiyonu olabilir sıçarsın göz doktoruna git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hemşireye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 basligi ilkin "gotume enteresan bisey oldu" diye okudum bi an ben de enteresan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hadi ordan normal bi insanın öyle okuması mümkün değil ya rol kesiyon laf olsun diye ya da senin de gözüne enteresan şeyler olmuş doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 prudent evet laf olsun diye soylemistim.peki sen hangi skten amacla yaziyosun, birine takiyim da kavga ediyim diye mi dusunuyosun veya birine laf gecirip level atliyim diye mi ugrasiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tarih gecmis üstünden ama okurken niyeyse bana beyinle ilgili bir hadiseymiş gibi geldi.zaman kaybetmeden git doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar