Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik bir durum ve doğum günüm

Masteis

Öne çıkan mesajlar

1. konu: doğum günüm kutlu olsun

2. konu: Gene bir kız arkadaş olayı fakat durum bu sefer çok farklı.
Kısaca özetten geçiyorum uzun uzun yazmaya kasarsam bitmez.

yaklaşık 3 hafta önce alsancakta hometown diye bi yerde daft punk gecesi vardı. biz 5 arkadaş oraya gidip gene gece 5 kişi döncektik ama bi ton olay yüzünden eve 17 kişi döndük(rakamı sallamıyorum).
haliyle gece tatsızlık oldu adamın biri kendi sevgilisini bizim evde dövmeye kalkarken adama atar yaptım üstüne yürüdüm falan sonra birisi tuttu beni içerki odaya falan götürdü bi dünya olay oldu derken adam özür diledi gitti sonra.
kız ondan ayrıldı üzgün bende ne yapcağımı şaşırdım derken zaten hoşlanıyordum. ki 1 hafta bile geçmeden çıkmaya başladık.
eski sevgilisi 1-2 olay çıkardı(istemeden yapmış) bende sinirden kavga çıkarmaya gittim ama yapamadım yani kavga çıkartamadım. Alsancakta gördüm çektim kenara konuştum işte böyle böyle bir daha rahatsız etme gibisinden konuşurken hani onun bana sert bi tavır almasını bekledim ki suratının ortasına yapıştırayım diye ama o kadar iyimserdiki... yaptıklarından çok pişman oldugu, bilerek üzmediğini onu gerçekten çok sevdiğini söyledi. oturduk konuştuk biraz anlaştık bitirdik olayı.
tabi bu olaylar ben kızla çıktıktan yaklaşık 2 hafta sonra oldu(adamla konuşmam).
bu arada kızın beni sevmesini bırak bana birşeyler hissetmesini bile beklememiştim çünkü bi anda kız ayrıldı sevgilisinden ve bi anda benle çıkmaya başladı ki çok boktan bi döneme geldi ikimiz içinde çünkü birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı.
Geçenlerde(yaklaşık 2 gün önce) biraz vakit istedi doğal karşıladım. Hani yeni bir ilişkiye açık olmadan, daha yeni ayrılmışken bi anda benimle olması etkilediğini söyledi. Ve gerçekten karşımıza geçip birbirimizle adam gibi konuşamadık bile.
Ben bu kızı seviyorum, oda boş değil bana karşı ki boş olsa bazı şeyleri benim için yapmazdı.
Yarın sanırım(bugün oluyor) son kez gelcek kalcak ve ne konuşcaz tam bilmiyorum. Hani yanlış mı yaptım çünkü o yaklaşık 1 haftaya eskişehire gitcek unisi için ve ayrı kalcaz. Uzak ilişki ikimizide üzücek ve ayrılmakta istemiyoruz.
Ona sormuştum açık açık hani ayrılmak istiyorsan anlayışla karşılarım diye fakat benden ayrılmak istemediğini hatta ayrılıpta eski sevgilisine dönmesi gibi triplere girmememi baya bi vurguladı.
Ve bu kız bana birlikte oldugumuz 2 hafta içinde hissedemediğim duyguları hissettirdi. Yeri çok farklı, çok makara eğlenebiliyorum. Ama sorun bol.

Ne yapacağım konusuda tkaıldım kaldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...