Masteis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1. konu: doğum günüm kutlu olsun 2. konu: Gene bir kız arkadaş olayı fakat durum bu sefer çok farklı. Kısaca özetten geçiyorum uzun uzun yazmaya kasarsam bitmez. yaklaşık 3 hafta önce alsancakta hometown diye bi yerde daft punk gecesi vardı. biz 5 arkadaş oraya gidip gene gece 5 kişi döncektik ama bi ton olay yüzünden eve 17 kişi döndük(rakamı sallamıyorum). haliyle gece tatsızlık oldu adamın biri kendi sevgilisini bizim evde dövmeye kalkarken adama atar yaptım üstüne yürüdüm falan sonra birisi tuttu beni içerki odaya falan götürdü bi dünya olay oldu derken adam özür diledi gitti sonra. kız ondan ayrıldı üzgün bende ne yapcağımı şaşırdım derken zaten hoşlanıyordum. ki 1 hafta bile geçmeden çıkmaya başladık. eski sevgilisi 1-2 olay çıkardı(istemeden yapmış) bende sinirden kavga çıkarmaya gittim ama yapamadım yani kavga çıkartamadım. Alsancakta gördüm çektim kenara konuştum işte böyle böyle bir daha rahatsız etme gibisinden konuşurken hani onun bana sert bi tavır almasını bekledim ki suratının ortasına yapıştırayım diye ama o kadar iyimserdiki... yaptıklarından çok pişman oldugu, bilerek üzmediğini onu gerçekten çok sevdiğini söyledi. oturduk konuştuk biraz anlaştık bitirdik olayı. tabi bu olaylar ben kızla çıktıktan yaklaşık 2 hafta sonra oldu(adamla konuşmam). bu arada kızın beni sevmesini bırak bana birşeyler hissetmesini bile beklememiştim çünkü bi anda kız ayrıldı sevgilisinden ve bi anda benle çıkmaya başladı ki çok boktan bi döneme geldi ikimiz içinde çünkü birbirimizi tanıma fırsatımız olmadı. Geçenlerde(yaklaşık 2 gün önce) biraz vakit istedi doğal karşıladım. Hani yeni bir ilişkiye açık olmadan, daha yeni ayrılmışken bi anda benimle olması etkilediğini söyledi. Ve gerçekten karşımıza geçip birbirimizle adam gibi konuşamadık bile. Ben bu kızı seviyorum, oda boş değil bana karşı ki boş olsa bazı şeyleri benim için yapmazdı. Yarın sanırım(bugün oluyor) son kez gelcek kalcak ve ne konuşcaz tam bilmiyorum. Hani yanlış mı yaptım çünkü o yaklaşık 1 haftaya eskişehire gitcek unisi için ve ayrı kalcaz. Uzak ilişki ikimizide üzücek ve ayrılmakta istemiyoruz. Ona sormuştum açık açık hani ayrılmak istiyorsan anlayışla karşılarım diye fakat benden ayrılmak istemediğini hatta ayrılıpta eski sevgilisine dönmesi gibi triplere girmememi baya bi vurguladı. Ve bu kız bana birlikte oldugumuz 2 hafta içinde hissedemediğim duyguları hissettirdi. Yeri çok farklı, çok makara eğlenebiliyorum. Ama sorun bol. Ne yapacağım konusuda tkaıldım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bu arada yazı biraz şekilsiz oldu kusra bakmayın uykusuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 doğum günün kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 attim vurdum kostum kafayi caktim vs ne kavgaci adammissin happy birthday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ne zaman patiye sevgilimle ilgili birşey yazsam ertesi günü ayrılıyoruz. doğum günümde kızla ayrıldık, dost kalalım gibi saçma bir muhabbet döndü öyle olmayı denedik. Üstüne doğum günüme geldi bok gibi hissettim. İğrenç bir doğum günü geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 geçmiş ve dogum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kız senı kullanmıs ayrılık sonrası acısını hafıfletıcek ona destek olacak kafasını yaslayacak bı omuz aramıs pıyango sana cıkmıs olay bu gecmıs ayrıca dogum gunun kutlu ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 aynen öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bak cok ciddi olarak diyorum sana ayrilik sevismesi deli deli zevkli bir sevismedir kiz agladikca daha delirir birak bu kiz bana yasamadiklarimi yasatti geyigini, olay tamamen turk erkeginin aciz kizi koruma, kanatlarinda tasima seyin. unutma ayrilik sevismesi efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ahah yep^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 matama said: . unutma ayrilik sevismesi efsanedir ahuha yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ayrılık sevişmesi yapcaktık fakat o durumda çok kötü hissettim kendimi. üst katta uyuyordu çıkamadım yanına ne diyeceğimi bilemedim. hani aklımı okudun resmen ama yapamadım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 PrudenT said: doğum günün kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ama aklıma takıldı yarın en yakın arkının doğum günü oraya gelecek. dün olmadı yarın olur artık feci gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 matama said: unutma ayrilik sevismesi efsanedir helal ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 geçmiş olsun kardeşim kız için de zor günlermiş o yüzden onu da suçlayamayız... yaşamadığın şeyleri yaşadıysan herşeye rağmen şanslı gör kendini olmayınca olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar