Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[imdak] Sıcaklık değerleri fazla gibime geldi

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Yakın zamanda Asustek Maximus Formula SE anakart ile birlikte bir bilgisayar topladım orta halli. fakat işlemci, köprü sıcaklıklarına bakmak yeni aklıma geldi. Asus probe'u yükledim. 2 adet değer tablosu koyuyorum sorun hakkında tartışalım Chasis 1 fanda da arıza var sanırım ::o

2 tablo arasonda 1 dakikalık bir zaman söz konusu.

Değerler 1

Değerler 2

Sosyal ağlarda paylaş

Valla kasayı açık çalıştırıp bak en iyisi fanın durumuna. Fanın o hızda dönüyor olsa kasanın şu anda marsa doğru uçuyor olması lazımdı ama. O yüzden sorun fandan çok anakartın sensöründe yada yazılımda olabilir diye tahmin ediyorum.

Sıcaklıklarda da pek bir sorun gözükmüyor. SB dediği south bridge mi? Kaç olması lazımmış? Genelde 46 derece donanım parçaları için iyi bir sıcaklıktır aslında. Çok mu hassas ki niye kırmızı göstermiş bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

46derecede problem cikmaz, ustune ustluk zaten guney in oc yapmamissan sogutmaya ihtiyaci da yoktur. Hepsini yesil gormek istiyorsan limiti biraz yukari cekebilirsin. =]

Cok kafana taktiysan da termal macun alarak(seramik veya gumus tabanli farketmez sb icin) veya pasif bi heatsink blok alarak(hani su ramler icin olanlar gibi) limitlerini degistirmeden tum degerleri yesil gorebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...