glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Oha diyorum hepsi gerçek olursa enteresan olucak, ancak eskiden olsa havalarda olabiliceğim bir durum için sadece mutluyum şuan, hatta bazıları beni ilgilendirmiyor bile. Burdan bkm, ahmet san vb türevlerine sesleniyorum, lütfen sadece metalcilerin yüzüne gülmeyelim. Bir David Gilmour, Eric Clapton, AC/DC, Victor Wooten, Camel, Aerosmith tekrardan olarak Whitesnake, Roger Waters, Jamiroquai. Evet, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Velvet Revolver mesela,unutmuşum söylediğim isimler imkansız değil. Camel bitek belki Andrew Latimer çok ağır hasta çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bılaynd gardiyan geliyo mu bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gelir kesin. gelmese de olur lan artık yeter. anathema da gelmesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 anathema türkiyeyi memleketi belledi zaten izmir eskişehir hey anam hey azer bülbül geliyomuş 23 şubatta antalyaya kaçırmamam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 anathema gelmesin yeter evet. opeth gelsin kaç zaman oldu gelmediler=( anathema kadar sık gelsin opeth. sonra kings of convenience da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 whitesnake acdc oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 white , acdc +1, wasp, sebastian bach ( geldide gitmedik, sadece bach için gitmezdim oraya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kermit said: anathema türkiyeyi memleketi belledi zaten izmir eskişehir hey anam hey azer bülbül geliyomuş 23 şubatta antalyaya kaçırmamam lazım ahahaha +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 opeth gelmiyo banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 RCHP niye gelmiyo:( neden yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 doğanın kanunu resmedilmiş :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi açtım bu foto çıktı "ne oluo lan" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar