glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Oha diyorum hepsi gerçek olursa enteresan olucak, ancak eskiden olsa havalarda olabiliceğim bir durum için sadece mutluyum şuan, hatta bazıları beni ilgilendirmiyor bile. Burdan bkm, ahmet san vb türevlerine sesleniyorum, lütfen sadece metalcilerin yüzüne gülmeyelim. Bir David Gilmour, Eric Clapton, AC/DC, Victor Wooten, Camel, Aerosmith tekrardan olarak Whitesnake, Roger Waters, Jamiroquai. Evet, lütfen.
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Velvet Revolver mesela,unutmuşum söylediğim isimler imkansız değil. Camel bitek belki Andrew Latimer çok ağır hasta çünkü.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gelir kesin. gelmese de olur lan artık yeter. anathema da gelmesin artık.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 anathema türkiyeyi memleketi belledi zaten izmir eskişehir hey anam hey azer bülbül geliyomuş 23 şubatta antalyaya kaçırmamam lazım
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 anathema gelmesin yeter evet. opeth gelsin kaç zaman oldu gelmediler=( anathema kadar sık gelsin opeth. sonra kings of convenience da gelsin.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 white , acdc +1, wasp, sebastian bach ( geldide gitmedik, sadece bach için gitmezdim oraya)
N-c Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kermit said: anathema türkiyeyi memleketi belledi zaten izmir eskişehir hey anam hey azer bülbül geliyomuş 23 şubatta antalyaya kaçırmamam lazım ahahaha +rep
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bi açtım bu foto çıktı "ne oluo lan" dedim
Öne çıkan mesajlar