BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 23 temmuzda kuruçeşme arena'da kendilerini izlemek isteyenler buyursunlar :) kesin gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 20 bin alterno kız BEKLE BENİ! asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Feci ekmek çıkar o konserden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ya of delirdiler iyice. Lan biraz arayı açın, bir durun para biriktirelim, ulan nasıl para yetiştircez her birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 çüş bjork mü konser vercek burda hemde dogum günümde gerçi yaptıgı muzığin canlı performansı fazla sarmaz gibime geliyo ama dünya gözüyle gidip görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 karı karı diye 70 milyon erkek konsere gidecek, sonuç olarak kızlara hiç yer kalmayacağından herkes eli boş dönecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 HASSS... DEDİM. OF OF. ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 abi ben niye öyle düşünmüyorum anlamadım yani öle tiplerin gitmeyi düşündügü bi konser olmazki o ne biliyim karının kendisi tatlı o ayrıda , olmaz olmaz güzel bi konser ortamı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 DoruK said: karı karı diye 70 milyon erkek konsere gidecek, sonuç olarak kızlara hiç yer kalmayacağından herkes eli boş dönecek..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tellos said: abi ben niye öyle düşünmüyorum anlamadım yani öle tiplerin gitmeyi düşündügü bi konser olmazki o ne biliyim karının kendisi tatlı o ayrıda , olmaz olmaz güzel bi konser ortamı olur bence tatlı kadın görmesek sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hmm olursa baya sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bu kuruçeşme arena nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 istanbul vrupa yakası , beşiktaştan sarıyere doğru devam et ,ortakoyü geç , doğrudan köprünün altında reina nın hemen yanı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yürüyerek gidilirmi o orta köyden oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gidilir ztn çok trafik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gidilir Llama ile de gidilir assad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ben evden dinliyordum konserleri bu sefer gidicem ama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ağlamak istiyorum. konsere gidip ağlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 karıkarıkarı diye yüz kere yazmasanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 seçim yapmak hiç bu kdr zor olmamıstı,off ya enjooooooooooooooooooooooooooooooy diyebileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Alıntı: sir, 16 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: BJÖRK ANNEM OLSUN! sir 3 yıl once patlatmıştı bombayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 benim merak ettiğim şeylerden biri; acaba bjork'te müslüm gürses coverı yapar mı? bir olmadı yar iyi gider aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Björk güzeldir, Björk dinlenir, konsere de gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 canlı sararmı ki çelişkisine düşen ahaliye live at royal opera house DvD sini izlemelerini şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 mükemmel bi haber.. björk canlı izlenmez de kim izlenir yau.. heyecanla bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar