maxrep Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Guildim de ciddi bir Priest sıkıntısı olduğu için Priest kasmaya karar verdim. 46 fire mage imi bırakmakzorunda kaldım. Mage i aslında farm için açmıştım ama. olmadı. Sizden levelling için ve sonra Holly için önerebileceğiniz talent varmı? Holly e 70 demi geçmeliyim yoksa 58 den sonra da mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 biz şurda biraz tartıştık. orda levelling var holy var pvp var shadow var. incele biraz. tavsiyem 70e kadar holy olmaya kalkma ki quest yapmak eziyet olmasın sana. merak etme 60+ da bile shadow spec ile heallayabiliyosun çok çok zorluk çekmiyosun. 70 e kadar shadow (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Teşekkürler Holly için talent göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 level 10 adamsın talent senin neyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 holy talent bunla kara-ssc-tk idare eder zorlanmazsın ama mh-bt'da coh,healing prayers,holy reach flm baya bi faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 maxrep said: Teşekkürler Holly için talent göremedim? managerx said: level 10 adamsın talent senin neyine Ters cevapları sevmem ama hakkaten neyine senin talent :) ? Karakterini tanı önce bu talentlerin getirilerini oynamadan okuyarak pat diye kavrayıp üzerinde yorum yapabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Önce karakterini tanı levelını kas ne ne değildir gör. Tecrübelerinle kendi talentini ortaya çıkar sonra burada o talenti paylaş üzerinde yorum yapalım eksiği varsa giderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Haklısınız. Talent benim neyime. 35 yaşında saçları dökülmüş çoluk çocuklu adama neyine priest. otur tankınla yerli yerinde. ikiside dps yapamıyacağına göre yine zevk alamıyacam bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 PVE'de bana göre sürekli dps yada sürekli healer/tank olmanın bir zevki yok eğer progress ilerlemiyorsa hepsi bi zamandan sonra sıkıcı ;) PS : Ayrıca guildin ihtiyacı var diye karakter kasma, bu durumdan çok çekmiş birinin söyletilerine kulak ver zevk aldığın birşey ile devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Tank olarak devamlı mark yapmaktan sıkıldım. Priest i de sevdim. Quest yapmak bazen sıkıcı oluyor. Healer olarak dungeonlarda anında yer bulabilmek ve arada da quest yaparken zorlanmamak için (daha çok dungeonlarda) talentimi sırasıyla levele göre nasıl yapmalıyım. quest için aynı levelde druid arkadaşım var. önerileriniz ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 merhaba öncelike sunu söyliyim priest oyuncusu olarak discpline git. "wand sız lvling olmaz" demişti birileri çok doğru mana da biryere kadar. shildini ve fortitude'unu geliştir inner fire ı falan büyülerin daha dayanıklı olsun.Eğen benim gibi solo lvl kasacaksan 45- 50 den sonra shadow a ver çünkü outlend de moblar bayaa iyi oynuyorlar heal,silence atiyorlar pw:shadow u uzat mind fly a ver fear cooldown düşür.. 70 den sonra ama holy - disc olman çok kolaylıkla heryerde yer bulmana yardımcı olur. benim şu andaki talent yapım benim talent build baya iyi oldu. Bu arada nasil istiyorsan oyna. Çünkü bende yeni char açtığımda ilk 10 olduğumda incelemeyi,düşünmeyi nasil gideceğimi yüksek lvl lerin talentlarına bakıyorum. onun için bu sorduğun soru bence oldukça doğal, İnan bana karakterini tanıyacak çok vaktin olacak. Burda bazı arkadaşlar hardcore olduklarından, yanlış geliyor düşüncelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 /SALUTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Outland de direk holy ye giderek dungeonlarda aranılan healer oalrak repution almayı amaçlıyorum. Holy olduğumu bilenlerde dungeonlarda çağırırlar. Enchant olduğumdan (60 da da jevel yapacağım şimdilik mining deyim) reverd olmak için baya bir repution gerekecek. Aynı zamanda aldor exalted olup reward ları da alabilmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Shadow kasmaya başla blackout yerine spirit tap gidebilirsin çok fazla consumeable harcatmaz, su içmek için durmak zorunda kalmazsın shadow forma kadar in. Sonra disc'e geç Wand spec başla, fort shield inner fire derken zaten classını öğrenmişte olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 mind fly boşşver sen holly molly kas benje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Şu an ortamı varken tartışmak istiyorum. Tüm talent puanlarını holly e. Searing Light ve Surge of light a vermesem? Nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bok gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Fin said: bok gibi olur + olarak Discte en azından "Meditaion" açmazsan ağlarsın mana mana diye. Kısacası tüm pointleri tek treeye yatırmak olmaz çok sorunlu bir build olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Sorunsuz olarak heallemek icin kendi fikrimce en ideal talent bunlar. prayer of mending ve greater heal ile sorunsuz healleme yapılabiliyor. o yüzden o talentları özellikle kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aether Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 holy talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 silent resolve 1 talent zor olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 healera aggro kaybeden mi kaldı ? coh,emp healing yeni 70 olan biri için uygun değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aether Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hozceri said: silent resolve 1 talent zor olmaz mı ? 25 man raidlerde healer'in agro problemi olmaz, oluyorsa da zaten bunu silent resolve ile degil fade ile belki kurtarabilirsin. sonucta dps yapilmami$, tanklanmami$ herhangi bir mob heal atan ilk ki$iye donecektir. attigin heal 12419 agro da yaratsa 1 agro da yaratsa bundan kaci$ yok. bu da genelde trash lerde olabilecek bir durumdur ve cogu zaman bunun adi agro problemi degil; tanking, pull, cc problemi olur. ayrica soruna tek bir cevap verilemez. talentlar senin oyun tarzina ve zaman zaman da bosslara gore degi$ebilir. ortalama bir talent verdim ama verebilecegim hicbir kombinasyonda silent resolve talentini tavsiye etmem. silent resolve un sana problem yaratacagi yerlerden biri hemen aklima gelen kael encounter'indaki phoenix'lerdir. kaldiki bu phoenixlerin spawn oldugunda cok yuksek bir ihtimalle healer kadrosundan birine donecektir ve bana sorarsan donmesi en mantikli olan class fade gibi bir ozellige sahip class dir. 25 man encounterlarin bir cogunda (ozellikle ssc ve tk sonrasi) coh kesinlikle cok i$e yarayan bir ability. fakat ability ne kadar i$e yarasa da nerede kullanilacagini bilmek, healer gorevinin temelini olu$turan ve ayni zamanda bircok healer'in becermekte zorlandigi raidle birlikte raid gui sini (grid, ctraid v.s) izlemek, etki tepki zaman araligini dogru ve hizli kullanmak her$eyden onemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 DPs class aç huzura er. Yok agroydu yok healdi kasmassın hem de ölürsen healera veya tanka kızarsın mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Shadow talent kullan level alırken, holy talent ile leveling warriorlar için protection talent ile leveling gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar