Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Priest talent


maxrep

Öne çıkan mesajlar

Guildim de ciddi bir Priest sıkıntısı olduğu için Priest kasmaya karar verdim. 46 fire mage imi bırakmakzorunda kaldım. Mage i aslında farm için açmıştım ama. olmadı.

Sizden levelling için ve sonra Holly için önerebileceğiniz talent varmı? Holly e 70 demi geçmeliyim yoksa 58 den sonra da mı olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:
Teşekkürler

Holly için talent göremedim?


managerx said:
level 10 adamsın talent senin neyine



Ters cevapları sevmem ama hakkaten neyine senin talent :) ? Karakterini tanı önce bu talentlerin getirilerini oynamadan okuyarak pat diye kavrayıp üzerinde yorum yapabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Önce karakterini tanı levelını kas ne ne değildir gör. Tecrübelerinle kendi talentini ortaya çıkar sonra burada o talenti paylaş üzerinde yorum yapalım eksiği varsa giderelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PVE'de bana göre sürekli dps yada sürekli healer/tank olmanın bir zevki yok eğer progress ilerlemiyorsa hepsi bi zamandan sonra sıkıcı ;)

PS : Ayrıca guildin ihtiyacı var diye karakter kasma, bu durumdan çok çekmiş birinin söyletilerine kulak ver zevk aldığın birşey ile devam et.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tank olarak devamlı mark yapmaktan sıkıldım. Priest i de sevdim. Quest yapmak bazen sıkıcı oluyor. Healer olarak dungeonlarda anında yer bulabilmek ve arada da quest yaparken zorlanmamak için (daha çok dungeonlarda) talentimi sırasıyla levele göre nasıl yapmalıyım. quest için aynı levelde druid arkadaşım var.
önerileriniz ne olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba
öncelike sunu söyliyim priest oyuncusu olarak discpline git. "wand sız lvling olmaz" demişti birileri çok doğru mana da biryere kadar. shildini ve fortitude'unu geliştir inner fire ı falan büyülerin daha dayanıklı olsun.Eğen benim gibi solo lvl kasacaksan 45- 50 den sonra shadow a ver çünkü outlend de moblar bayaa iyi oynuyorlar heal,silence atiyorlar pw:shadow u uzat mind fly a ver fear cooldown düşür.. 70 den sonra ama holy - disc olman çok kolaylıkla heryerde yer bulmana yardımcı olur.
benim şu andaki talent yapım benim talent build baya iyi oldu.

Bu arada nasil istiyorsan oyna. Çünkü bende yeni char açtığımda ilk 10 olduğumda incelemeyi,düşünmeyi nasil gideceğimi yüksek lvl lerin talentlarına bakıyorum. onun için bu sorduğun soru bence oldukça doğal, İnan bana karakterini tanıyacak çok vaktin olacak. Burda bazı arkadaşlar hardcore olduklarından, yanlış geliyor düşüncelerin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Outland de direk holy ye giderek dungeonlarda aranılan healer oalrak repution almayı amaçlıyorum. Holy olduğumu bilenlerde dungeonlarda çağırırlar. Enchant olduğumdan (60 da da jevel yapacağım şimdilik mining deyim) reverd olmak için baya bir repution gerekecek. Aynı zamanda aldor exalted olup reward ları da alabilmem lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
silent resolve 1 talent zor olmaz mı ?


25 man raidlerde healer'in agro problemi olmaz, oluyorsa da zaten bunu silent resolve ile degil fade ile belki kurtarabilirsin. sonucta dps yapilmami$, tanklanmami$ herhangi bir mob heal atan ilk ki$iye donecektir. attigin heal 12419 agro da yaratsa 1 agro da yaratsa bundan kaci$ yok. bu da genelde trash lerde olabilecek bir durumdur ve cogu zaman bunun adi agro problemi degil; tanking, pull, cc problemi olur.

ayrica soruna tek bir cevap verilemez. talentlar senin oyun tarzina ve zaman zaman da bosslara gore degi$ebilir. ortalama bir talent verdim ama verebilecegim hicbir kombinasyonda silent resolve talentini tavsiye etmem. silent resolve un sana problem yaratacagi yerlerden biri hemen aklima gelen kael encounter'indaki phoenix'lerdir. kaldiki bu phoenixlerin spawn oldugunda cok yuksek bir ihtimalle healer kadrosundan birine donecektir ve bana sorarsan donmesi en mantikli olan class fade gibi bir ozellige sahip class dir.

25 man encounterlarin bir cogunda (ozellikle ssc ve tk sonrasi) coh kesinlikle cok i$e yarayan bir ability. fakat ability ne kadar i$e yarasa da nerede kullanilacagini bilmek, healer gorevinin temelini olu$turan ve ayni zamanda bircok healer'in becermekte zorlandigi raidle birlikte raid gui sini (grid, ctraid v.s) izlemek, etki tepki zaman araligini dogru ve hizli kullanmak her$eyden onemlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...