Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Tahrik Otobüsleri"

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

wanderer, eylem hakkı anayasal bir haktır, zaten emin ol o grubun öyle bir hakkı olmasaydı otobüsler durdurulduğunda aranmakla kalmazdı, hepsi tutuklanırdı. Güvenlik güçleriyle birlikte çalışılmazdı eylem dahilinde.
Mike, herkes senin sahip olduğun ekonomik şartlara sahip değil. O dağdaki adamın şehre inmesi için tek şansı uyuşturucu kaçakçılığı olsun, silah kaçakçılığı olsun, böyle işler. Onu da yapan oluyor, o da ayrı bir konu. Yapmayan ne oluyor, dağda kalmak zorunda kalıyor, yoksa hangi manyak bombalanan yerde yaşamak ister?
Sosyal ağlarda paylaş

Görüşlerine karşılık sorularıma cevap veremediğinin ve sorularla geçiştirdiğinin üzerinde durmayacağım.yetersizlik ile ilgili olabilir her neyse.
sıcak evim ailem yanımda rahatım yerinde, gündemi meşgul edip eğlenmemi engelleyen insanlar ölsün, yeterince büyüdüğünde cocukca konusmanın ne oldugunu ancak o zaman idrak edebileceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:

"sen geç bakayım arkaya" meselesini cicileştirirsek bugün bana geç bakiyim arkaya denir yarın sana denir, nolduk be bile diyemezsin.

arkadaşım binlerce yıldır hayat böyle sürmüyor mu zaten?
büyük balık küçük balığı yutar. sen ne kadar küçük balığı korumaya çalışsan da bi yolunu ne yapar eder yutar yani.başaramazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

wanderer said:
askerin operasyon yaptigi daga gidip canli kalkan olmak yasal bir eylem degildir. sorun burda. bu adamlarin bir sehirin bir meydaninda eylem yapmasi ile ayni sey degil bu.

Evet sorun tam olarak burda. Bir de bu yasal olmayan eylemin bir sürü cana kıymış pkk'yı desteklemek üzere yapılmasını ekleyin. Bunu yapanlar teröristten farklı değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle Sufi.
Arkaya itiverilen "benden" değilse eyvallah, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı.
Ha, sırf önyargılar yıkılsın diye belirtiyorum, etnik olarak yunanlılık, boşnaklık ve türklük var bende. Kürt değilim yani, ancak olsaydım da utanmazdım bu durumdan. Hani Hıncal Uluç yorumu açısından yaptım, PKK ile de ilişkim olduğunu düşünüyorsan gerçekten komik, Paticik'ten dağa adam götürmeye mi çalışıyorum sence?
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
wanderer, eylem hakkı anayasal bir haktır, zaten emin ol o grubun öyle bir hakkı olmasaydı otobüsler durdurulduğunda aranmakla kalmazdı, hepsi tutuklanırdı. Güvenlik güçleriyle birlikte çalışılmazdı eylem dahilinde.

seni nasil almislar hukuk fakultesine daha okudugunu anlamiyorsun. eylem hakki anayasal bir hak degildir diyen olmadi. devletin silahli guclerine mukavemete eylem giysisi giydirmeye calisma.
Sosyal ağlarda paylaş

Dağda yaşayanlar ekonomisi olmayan insanlarmı yani
ahaha. Herifler sadece bizim ülkemizi bölmek için, planlar yapanlar tarafından kacırılan yetiştirilen tipler. Canlı bomba olarak. Başka bi olayları yok, ıraktakilerin maddi durumu cok iyi yani?
yapma gözünü seviyim.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi bu o. cocuklari bir gun yine bu otobuslerler geliyorlar :)

inegolde eylem yapmaya kalkiyor bilmemne cocuklari. Bilmezlerki inegol kac tane sehit vermis kutsal topraklardir, bursa teksas ekibide orada o ara. Bir dovmuslerdi bunlari sonra gittiler sakayardada bir dayak yemislerdi. Benim sonradan haberim olmustu uzulmustum :)

birakin bu demokrasi geyiklerini, it sopadan baska seyden anlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:
Sufi said:

"sen geç bakayım arkaya" meselesini cicileştirirsek bugün bana geç bakiyim arkaya denir yarın sana denir, nolduk be bile diyemezsin.

arkadaşım binlerce yıldır hayat böyle sürmüyor mu zaten?
büyük balık küçük balığı yutar. sen ne kadar küçük balığı korumaya çalışsan da bi yolunu ne yapar eder yutar yani.başaramazsın.
bu söylediklerinden, günün birinde arkaya alınan sen olursan "olması gereken oluyor" deyip boyun eğeceksin anlamı çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 said:
Çelik ayna demediğin kaldı bir Fistan :)
Ağlama yeter, seni de severler bir gün.

yani şurda çelik ayna diyecek durumda olan sensin ve ancak bu tarz bi mesajla bulandırarak çıkabileceğini düşündün heralde konudan. yeteri kadar antipatik oldugunu farkettin sanırım bi anda.hatta şu anda. seni sevmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Siz her patlayan bombayı pkk vs. örgütlerin yaptığını düşündükçe bu değişmeyecek. Devlet kendi ülkesinde bomba patlatıyor, gayet açık.

Bu tabiki pkk nın aşşalık bir örgüt olduğunu değiştirmiyor. Ama derin devletin sırf işleri yolunda götürmek için yediği bokları da değiştirmiyor.

Bu mitinge dair
Sadece ''Silahla çözüm olmayacağını'' kısmını destekliyorum.

Çözüm silahsa maçası sıkanın gönüllü olarak askere gitmesini istiyorum.
Böyle akan kanlara oturduğun yerden vatan sağolsun deyip hayata devam etmek kolay olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar masum vatandaşı öldüren pisliğe hiç acıyamam kusura bakmayaın. "Onlara vurmayın" tarzı yorumlarada cevaben, şeker uzatalım yalasınlar di mi? Dağları bombalıyoruz siz yaşadıkları yer diyorsunuz. Harbiden biraz insan olsunlarda insinler şehre, bombalarla çocuk öldürmeye inmesinler ama. Onlar yukarda dtplilerle kalsın, biz onları bombalamaya devam edelim güzel güzel.
Asker, milletvekillerini öldürdü, demesinler diye dikkat etmeye çalışıyor. Sen gidip atış sahasının üzerine oturmaya çalışıyorsun. Engellemekten başka ne yapacaklar? Keşke takmayıp ateş açmaya devam edebilseler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ortada hiç bir şey yokken başbakan çıktı, türbanı ortaya attı, 1 aydır işin içinden çıkılamıyor, üniversiteler gene birbirine girecek kimse bunu düşünmüyor, şimdi DTP denilen PKK Partisi almış başını sınıra gitöiş canlı kalkan olmaya. Bu ülkeye bir iç savaş yaşatıcaklar yakında ya dur bakalım nerden patlak vericek olay merak içindeyim. Genelkurmay sırf bu şaklabanlar oraya gitti diye operasyonu durdurmasında... AİHM AİHM AİİİİİHMMMM diye yırtarlar bi yerlerini gene.
Sosyal ağlarda paylaş

Yo yani ilk mesajının demogoji içerdiğini itiraf etmiş bulunmaktasın, bunun üzerine sana verdiğim cevabın yaptığın şeyin saçmalığını göstermek amaçlı olduğunu da anlamış olduğunu iddia etmektesin, e o zaman seninle ne tartışayım ben? Demogoji ustalığıyla ortaya attığın üç beş laf dışında tartışacak bir şey yazmış değilsin ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Bu mitinge dair
Sadece ''Silahla çözüm olmayacağını'' kısmını destekliyorum.

Biraz takip etseniz çözüm çalışmalarının sadece silahla olmadıgını bişeyler yapılmaya calısıldıgını duyup görüp haberini alabilirsiniz. af yasası çalışmaları vs.
ne kadar dogru ne kadar yanlış o ayrı konu.bu hükümet'e saygım ve güvenilirliğim yok hiç siyasete girmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be "başka cözlümler beni yorar, 1 tane öldürüsüz onun intikamı için 10 tane gelirse onlarıda öldürürüz, sorna gelenleride ölürürüz, hatta gelmeden öldürürüz."

acık acıkta söliyebiliyoruz bunları demek ama benım bildiğim türk milletinin kendini böle aşğalıyacak şeyler söylemesi 301'le yasaklanmış durumda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...