Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cocacola said: bu arada içimden geldii gibi konuştum karşma alıp işe yaradı ^^ gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 graTZ!^!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 matama said: iyi hatunu goturduysen hem wireless ta var bir sonraki hatuna dogru yol aliyorsun hadi kocum :) kapici var abi :D 5 sonrakida garanti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Günaydın quibble. aehfueahufhae:D ula cola bana varmadın ya hayatım boyunca pepsi içicem sana inat:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 gunaydin adaminbiri... dsdfsdfsd. cola-turka ic hayatini yasa ekonomiye katkida bulun.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cocacola said: nişantaşında oturuyorum evde 2 tane plazma var wireless'imiz var kedim var kapıcılı apartman hatta apartman bizim ayrıca 24 saat sıcak suyumuz var sizce benle evlenme olasılığı nedir ? of of of..... aga... a. AGHAHAHAHAHAAHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 adamınbiri said: Günaydın quibble. aehfueahufhae:D ula cola bana varmadın ya hayatım boyunca pepsi içicem sana inat:D Ben Yeni Rakı içecem sen ne diyon ya. Kaçtı gül gibi kapıcılı, wirelesslı, apartmanlı, zengin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cocacola said: ozmn ben 14 şubatta açıliim dimi konserde nasılsa bizde kalıcak :D ohoo bitmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 açılmadan olmaz korkma, utanma. hani kaybetme bitme hissini unut git ne varsa söyle tabi ilk önce emin ol kendinden yani aranı çok iyi tuttuktan sonra bi açıl. cool takıl tabi birazda öyle "ayşe sana aşığım" diye yapıştırma. ha ben seninle evlenirim dediğin kadarsa. boştayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 aşık olmak güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 matamaya aynen katılıyorum.çıkmak nedir ya biri bana çıkıyo musunuz dediğinde hee bi kere merdivenden cıktık diyorum tip tip bakıyolar.sanki anormal soruyu ben sordum.ne bş bi laftır ya.hoşlanıyosa 2 kişi birbirinden sevgilidr.çıkmak ne ya.bu lafı gerizekalının biri kız arkadaşıyla dışarıya çıkmış.adını çıkmak koymuşlar.koyann ben.. dashgöş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sdfsdfsd kisa ve oz.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 günaydın quibble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 günaydın quibble günaydın mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 günaydın adamınbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 birbirinizi öyle yada böyle tanıyorsanız git konuş lan ne var. erkek arkadaşın varmı diye sor muhabbetin bir anında ( evine geliyorsa muhabbetin vardır illaki), yok derse ben olabilirmiyim de. ne kasıyonuz lan, yok kahve içelimmi, ip atlayalımmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Spastik_Serce said: ip atlayalımmı. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Spastik_Serce said: birbirinizi öyle yada böyle tanıyorsanız git konuş lan ne var. erkek arkadaşın varmı diye sor muhabbetin bir anında ( evine geliyorsa muhabbetin vardır illaki), yok derse ben olabilirmiyim de. ne kasıyonuz lan, yok kahve içelimmi, ip atlayalımmı. OF SDGKSGSİŞFSADLŞSAFLSAD LFASŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar